Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
resmen enerji patlaman var. ben kolumu kaldıramazken zıt aldım seniii.
hayat devam ediyor istesekte istemesekte..
fay hattının en alasının olduğu şehirdeyim...
bebem olmuyor...
eşim rahatsız... daha nicesi..
ama hayata kaldığımız yerden devam etmeliyiz..
çok düşünürsen çok boğulursun...
kaldır bakayım kolumu ? kaldırıon yazdığına göre

kız bişi düşündüğüm yok uyumak istiyorum halsizim sadece ama enerjide çok yani.

yok kuzum hafta sonu bile hep yattım.
c.tesi anneme kahvaltya gittim 2 iş yaparım diye yattım kaldım.
dün kayınvalidem oraya gittik köye orda da yattım kaldım.
kız o işten bahsetmedim

benim de enerjim cok dusuk. bir cocugum daha var. ozel bi cocuk.. sohbetinizi bikac sayfa okuyabildim simdi. enerjiniz daim olsun kizlar
özel derken canım? kıyamam ona.. o tarz çocuklar hep ilgimi çekmiştir

Maşallah ne çok gebesi var topiğin darısı biz bekleyenlerin başına. 2019 mart ayından beri deniyoruz daha kısmet olmadı.

kız Allah seni iyi etsin hemi ben de dedim ki yok bu gece iş miş yapmadım kaç gündür hep yorgunum dedim o halde gece işimi yapayım
sonra neden bebe gelmiyor dersin
annesinin tembelliğinden

Maşallah ne çok gebesi var topiğin darısı biz bekleyenlerin başına. 2019 mart ayından beri deniyoruz daha kısmet olmadı.
bende o civarlardan beri.. hoşgeldin canım aramıza

gerçekten özeller... ve çok becerileri var.. sadece keşfetmen lazım
ve inanılmaz zekiler
kaç yaşında

28 aylik canim. 2 ay oldu tani konulali. zeka alaninda cok iyi diyolar. psikomotor becerileri de cok iyi. denge mukemmel. ince kalasta dusmeden yurur. yazi tahtasina resimler yapar. kalem tutma becerisi yasinin ustunde ama gel gelelim ki sosyal duygusal yonu su an yok. konusmuyo. yikimi yasarken 2. bebek fikri de, karnima dusmesi de ayri bir huzur oldu. hic kardesi olmazsa diye endiseleniyodum... erken tani ile yol katedilebilir dediler ama bilmiyorum. uyumuyo cok cabuk sinirleniyo. ne kendine ne baskasina zarar vermez. dokunmaya karsi hassasiyeti yok. Ram bana sanslisin zekasi ilerde onun ekmek kapisi olacak dedi. ama ben sansli olmak istemiyorum cocugum herkes gibi arkadaslik kursun gozlerimin icine baksin adina donsun diyemedim... biz goz goze gelemiyoruz... her otizmli benim oglum gibi degil zekadan sorun yasayanlar da var. yine sukur ama mesela melatonin destegine ragmen uyumamasi sebebiyle tum gun icinde 3 saat uyuyabildik. 21 saattir ayaktayim. esim de refakat izninde. icimi dokesim geldi sanirim...

istediğin her zaman içini dök...
öncelikle sende bir çok kadından daha özel bir annesin... bunu kabullenemeyen çocuğunu bırakan o kadar kadın varken.. senin evladına bu kadar yürekten bağlı olman ne kadar güzel...
ne kadar bağlı olursan ol özel bir evladın var bunun yorgunluğu elbetteki çökecek.. kaldıki 3 saatlik uykuyla ayaktaymışsın.. ee bide şimdi gebeliktede ekstra yorulacaksın..
ama kardeşinin olması bencede süper olmuş.. belki birlikte olunca daha farklı olur sosyalliği..
ve kardeşi ona bir nevi büyüklükte yapacak.. birbirlerini kollayacaklar...
ne kadar güzel herşeyi gayet iyiymiş.. belkide içinde daha özgüveni yerleşmemiştir daha 28 aylık kuzum... çok erken..
zamanla bence oda oturur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…