- 3 Kasım 2018
- 1.121
- 1.074
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.541
Sen nasılsın napıosun
Stabil kuzum.. Nasıl bıraktıysan öyle :)Sen nasılsın napıosun
inşallah yoksa gidip hepten kestirecemBir kac gun sonra alisirsin merak etme
Delii uzamasini beklersin o arada alisirsin zateninşallah yoksa gidip hepten kestirecem
bende cesaret etmedim kuzene yapsam mı dedim aradı diğer kuzenleri konferans anında oylama yaparken vurdu makası geçti artık dedi..Ohhh sefan olsun kızzzzzz
Değişiklik iyidir iyii
Alışırsın.. Ben kahkülü cok seviyorm ama cesaret edemedm senin gibi..
Normalde saçlarm kıvırcık
Keratin yaptrdm.. Bozulunca güzel durmaz diye yaptırmadm
yada hülya avşar modeli önleri hep kabartıp toplarım tel toka ileDelii uzamasini beklersin o arada alisirsin zaten
Anladim canim bende kardeşim var diye pek giremedim son durumu deyim bizimkine bi trip attim taa kardeşim gelene kadar dedim çocuk mocuk yok artik sen cabalamiyon hep ben artik yoruldum bende vazgeçtim dedim hemen basladi oyle konusma sen istemiyorsan ben simdi de istiyorum dedi hayaline kavuscan dedi. Dedim demek ki trip atmak arada da olsa ise yariyoStabil kuzum.. Nasıl bıraktıysan öyle :)
Keşke biride bana öyle şak diye kessebende cesaret etmedim kuzene yapsam mı dedim aradı diğer kuzenleri konferans anında oylama yaparken vurdu makası geçti artık dedi..
ama bir bozuldum bir sinirlwendim eşim beğenmese die triplere girdim güzel oldu sonra tam düzenleyince. eve gittim eşim bu ne ne iğrenç dedi başladım ağlama şaka şaka dedi
Bizim topiğin hatunları pek tripliAnladim canim bende kardeşim var diye pek giremedim son durumu deyim bizimkine bi trip attim taa kardeşim gelene kadar dedim çocuk mocuk yok artik sen cabalamiyon hep ben artik yoruldum bende vazgeçtim dedim hemen basladi oyle konusma sen istemiyorsan ben simdi de istiyorum dedi hayaline kavuscan dedi. Dedim demek ki trip atmak arada da olsa ise yariyo
emin ol hiç iyi bişi değilKeşke biride bana öyle şak diye kesse
Haftasonu bendemi kestirsememin ol hiç iyi bişi değil
Evet maşallahımız var çok şükürMaşallah ne çok gebesi var topiğindarısı biz bekleyenlerin başına. 2019 mart ayından beri deniyoruz daha kısmet olmadı.
KahkülmüBen kestirdim cok rahatim
Bizim ne zaman masallahimiz olacagggEvet maşallahımız var çok şükür
İnşAllah en kısa sürede kavuşursunuz
He yok kiz katli kestirdim kahkul gozume kaçıyorKahkülmü
Bem saçımı kestimde kahkül kesmedm
Valla baktim ona birakinca olmuyo dedim artık yeter benden sonra evlenenlerin hep oldu e artik dedim yas gecmeden 1 tanede olsa olsunBizim topiğin hatunları pek tripli
Söke söle alıyoruz bebeleri
benim kardeşimde evleneli 4.aydan gidiyor c.tesi günü diyor bana hamile kalmaya bak senden önce ben kalırsam annem beni bakar sen kaynanana orda baksınlarAnladim canim bende kardeşim var diye pek giremedim son durumu deyim bizimkine bi trip attim taa kardeşim gelene kadar dedim çocuk mocuk yok artik sen cabalamiyon hep ben artik yoruldum bende vazgeçtim dedim hemen basladi oyle konusma sen istemiyorsan ben simdi de istiyorum dedi hayaline kavuscan dedi. Dedim demek ki trip atmak arada da olsa ise yariyo
Ben düz kestirdimHe yok kiz katli kestirdim kahkul gozume kaçıyor
İyi yaptn kız oh sefan olsunValla baktim ona birakinca olmuyo dedim artık yeter benden sonra evlenenlerin hep oldu e artik dedim yas gecmeden 1 tanede olsa olsunbakalim bu ise yaricak mi
ben şimdi saç sipariş verdim kaynak yaptıracağım. çok döküldüler pcodan kaynaklı. ne yaptım ise olmadı careyi kaynakta buldum.Haftasonu bendemi kestirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?