- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.581
Kız saçlarını maffetmesaçlarım gelene kadar ikinizinkide deneyeceğim
Benimkisi dogal yaglar valla yan etki yapacağını sanmiyoreKız saçlarını maffetme
Yok ben kaynak için dedim bacooooBenimkisi dogal yaglar valla yan etki yapacağını sanmiyore
Hee onu bilemicigimm hic yaptirmadimYok ben kaynak için dedim bacoooo
Bende.. Ama yaptırıp memnun kalan duymadm.. Ama belki benm çrvremde yoktur... İnşallah iyi olurHee onu bilemicigimm hic yaptirmadim
Bende 2016 temmuz ☺ Maşallah böyle kayinvalide2017 eylülde evlendim 1 düşük var.. dedim aman olsun seninde aratmasın Rabbim sana da. benim kayınvalidem sağolsun kızına baktığından da iyi bakar. düşükte kürtaj oldum o baktı beni.
Ezan vakti insallah rabbim bizlere biz gibj isteyen herkese kalpten duam hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin inşallah miniklerimize yaptığımız hazirliklari da konusmak bu topikte nasip olurAh kuzummmm
İnşallaahhhh
Bakım yap maske yap
Ben öyle yaptm hem gürleşti hem uzadı cok şükür
Oyun yemek koli ev toplamaca ancak oturdum bacım sorma
Amin canım.insallah Rabbim dualarımızı boş cevirmesin kabul eylesinEzan vakti insallah rabbim bizlere biz gibj isteyen herkese kalpten duam hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin inşallah miniklerimize yaptığımız hazirliklari da konusmak bu topikte nasip olur
AminAmin canım.insallah Rabbim dualarımızı boş cevirmesin kabul eylesin
Ben o kedilerin çıkarılma anların gördükçe kedimi kucağıma aldım aldım öptüm, minnacık canlar kim bilir ne çok korkmuşturaynen telaş etme..
kız enkazdan kedi çıkınca aklıma sen veHemsirecik geldi zaten
kuş çıkıncada kendim...
benimde muhabbet kuşum var
o kuşun 50 gr kilosuyla yaşaması
Valla gerçek kis gelmek uzere gecen sene cok kötüydü kar hic kalkmadi yerden
Askos biliyorsun vanda surekli sallanıyor her sallanisimda kizima sarılıp masanin altına giriyorum oda korkuyor hic kipirdamiyor
Çok sallanıyor mu ya ben daha hiç denk gelmedimTayin zamanı deprem riski az bir yere gitmek istiyoruz artik cok korkuyorum ben evde boyle
Çataga kasımda kar gelir canim yuksek ya orasi. Bizim evimizde deprem oncesi saglam raporu var ben butun depremlerde evdeydim maalesef her seferinde aglatti beniBen o kedilerin çıkarılma anların gördükçe kedimi kucağıma aldım aldım öptüm, minnacık canlar kim bilir ne çok korkmuşturbende daha önce çok muhabbet kuşu baktım, hatta iki tane memlekette anneme bıraktım, getiremedim buraya annem tek kalmasın diye. Birini de sokaktan bulmuştum, ayakları kangren olmuştu ama şimdi tek bacakla sapasağlam, insan çok üzülüyor ya haberlere bakmıyorum instagram girmiyorum deprem videosu görücem diye
Çok sallanıyor mu ya ben daha hiç denk gelmedimbizim ev beton yıkılmaz korkma diyor eşim ama İzmir şeylerini gördük e korkuyorum bende, kendimi geçtim ya kedime bişey olursa diye endişeliyim
hep keşke evlenince depremi az olan yere gitsem derdim eşimle buraya vana geldimgeçen İranda olan deprem burda van sınırında birkaç köyde hasar yapmıştı ya, o depremde benimki evde telefonla oynuyormuş, bi baktım heruer çatır çutur sallandı TV falan diyor, geçti 20 sn sonra bende oyuna devam ettim diyor. Ya diyorum korkmadın mı ben kafayı yerdim, napıyım ölürsem ölürüm diyo adam gamsız ya
Hemsirecik bide buraya kar ne zaman yağıyor kuzum? Kasımda gelir mi mesela burda çatakta yağmurlar başladı bu gün
Eşim görevde çok yağmur var diyordu, kar yağarsa geri döner belki diye umut ediyorum erken gelir inşallah karÇataga kasımda kar gelir canim yuksek ya orasi. Bizim evimizde deprem oncesi saglam raporu var ben butun depremlerde evdeydim maalesef her seferinde aglatti beni
Keske merkeze yakin olsaniz en azindan destek olurdum sana buradaEşim görevde çok yağmur var diyordu, kar yağarsa geri döner belki diye umut ediyorum erken gelir inşallah kar
Allahtan senin evin deprem raporu var kuzum bizimki böyle altı ahır mı depo mu neyse öyle bişeyden bozma, dışardan hiç sağlam gözükmüyor. Eşim yıkılmaz falan diyor da içimi rahatlatmak için. Kendi canımı geçtim kedime bişey olmasın yeter
Cesaret edemiyorum ona ya onu kullanıp bebeğini düşük yapan yada kalbi duran çokmuş baksana bende kullandım benimkininde kalbi durduinofolik kullanmıştın sen demi
tekrar başlarsın
Bencede vakti var çünkü ne bende ne eşimde hiçbir problem görünmüyorİnşallah. Dr gidip geliyorum bir sıkıntı yok görünüyor herhalde vakti vardır henüz
Allah razı olsun kuzum sağolasınKeske merkeze yakin olsaniz en azindan destek olurdum sana buradainsallah dönerler bir an once
İyi akşamlar güzel anneIyi akşamlar kızlar
Günaydınnnnnnnn çiçek kadınlar
Iyi aksamlar canimIyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?