Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar betam baya uçtu benim bugun doktor kontrolüm vardi 2 tane kesem var ikiz. Ama doktor dedi arkda var sanki 1 tane üçüz olabilir riskli gebelik sinifina girersin dedi. Tansiyon ve tum testler yapıldı. 15.9 cikti holterle geziyorum suanda. Sağlıklılarmis 5 haftaliklar ikisi de aralarinda 1mM varmis kese boyu

Ara ara karnim agriyor doktor normal dedi, tuzlu seuler yiyorum hep sanirim o yapti tansiyon mide bulantı mi bi ayran kesiyor napayim.. siz neler yapiosunuz mid3 bulantisi icin???
Sizler naptiniz?

Eklentiler

• IMG-20201102-WA0012.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 35
Cok sirin uc tane minnakk
bol bol dinlen kendine dikkat et

Tedaviylemi oldu canim masallah

Topiğin ilk çoğul gebeliği
Çok ama çok sevindim canım...
Allahım sağlıkla sıhatle devam ettirsin
Oyyyy minnakların olacakkkkk
Bal0ncuk

Maşallah saglicakla kucağına al insallah

ben Katre_g kıskanıyorum aylardır evde
bende evden çalışmak istiyorum
katre beni sizin orda işe aldırsana
Bal0ncukum ben 7 aydır evdeyim ama bu haftasonu covid testim pozitif çıktı yani şu an hiç kıskanılcak bir dönemde değilim

Hem iş yerinde çok yoğun bir dönemdeyim hem de covidle uğraşıyorum. O yüzden pek sık yazamıyorum bir süre dinlenicem hepinizi çoook öpüyorum canlarım

Aaaa geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun canim

Yaa maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah kuzum hep hayalimdir ikiz, bir seferde iki bebek oh sonra bir daha uğraşmam diye düşünürüm, birinciyi tutturalım da bakalım
Oyy geçsin olsun canım ya, bol bol c vitamini tüket, nane limon, ıhlamur, zencefil, soğan, sarımsak, sumak tüket. Çok çok geçmiş olsun kuzum, atlatırsın Allahın izniyle

Allah kalbine gore versin bende cok istiyordum hep bak oldu hek de ilk aydan sabirli olmk en guzeli ama☺

Aaaa geçmiş olsun canım

Çok çok geçmiş olsun canim

Hepinize çok teşekkürler kızlar biraz dinlenip yine katılıcam aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…