- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.601
Cok sirin uc tane minnakkSelam kızlarbetam baya uçtu benim bugun doktor kontrolüm vardi 2 tane kesem var ikiz. Ama doktor dedi arkda var sanki 1 tane üçüz olabilir riskli gebelik sinifina girersin dedi. Tansiyon ve tum testler yapıldı. 15.9 cikti holterle geziyorum suanda. Sağlıklılarmis 5 haftaliklar ikisi de aralarinda 1mM varmis kese boyu
Ara ara karnim agriyor doktor normal dedi, tuzlu seuler yiyorum hep sanirim o yapti tansiyonmide bulantı mi bi ayran kesiyor napayim.. siz neler yapiosunuz mid3 bulantisi icin???
Sizler naptiniz?
Allah isteyen herkese versinCok sirin uc tane minnakk
bol bol dinlen kendine dikkat et
Tedaviylemi oldu canim masallahSelam kızlarbetam baya uçtu benim bugun doktor kontrolüm vardi 2 tane kesem var ikiz. Ama doktor dedi arkda var sanki 1 tane üçüz olabilir riskli gebelik sinifina girersin dedi. Tansiyon ve tum testler yapıldı. 15.9 cikti holterle geziyorum suanda. Sağlıklılarmis 5 haftaliklar ikisi de aralarinda 1mM varmis kese boyu
Ara ara karnim agriyor doktor normal dedi, tuzlu seuler yiyorum hep sanirim o yapti tansiyonmide bulantı mi bi ayran kesiyor napayim.. siz neler yapiosunuz mid3 bulantisi icin???
Sizler naptiniz?
Topiğin ilk çoğul gebeliğiSelam kızlarbetam baya uçtu benim bugun doktor kontrolüm vardi 2 tane kesem var ikiz. Ama doktor dedi arkda var sanki 1 tane üçüz olabilir riskli gebelik sinifina girersin dedi. Tansiyon ve tum testler yapıldı. 15.9 cikti holterle geziyorum suanda. Sağlıklılarmis 5 haftaliklar ikisi de aralarinda 1mM varmis kese boyu
Sizler naptiniz?
Maşallah saglicakla kucağına al insallahSelam kızlarbetam baya uçtu benim bugun doktor kontrolüm vardi 2 tane kesem var ikiz. Ama doktor dedi arkda var sanki 1 tane üçüz olabilir riskli gebelik sinifina girersin dedi. Tansiyon ve tum testler yapıldı. 15.9 cikti holterle geziyorum suanda. Sağlıklılarmis 5 haftaliklar ikisi de aralarinda 1mM varmis kese boyu
Sizler naptiniz?
Bal0ncukum ben 7 aydır evdeyim ama bu haftasonu covid testim pozitif çıktıbenKatre_g kıskanıyorum aylardır evde
bende evden çalışmak istiyorum
katre beni sizin orda işe aldırsana
Allah razı olsun kuzum sağolasın
İyi akşamlar güzel anne
Aaaa geçmiş olsun canımBal0ncukum ben 7 aydır evdeyim ama bu haftasonu covid testim pozitif çıktıyani şu an hiç kıskanılcak bir dönemde değilim
Hem iş yerinde çok yoğun bir dönemdeyim hem de covidle uğraşıyorum. O yüzden pek sık yazamıyorum bir süre dinlenicem hepinizi çoook öpüyorum canlarım
Çok çok geçmiş olsun canimBal0ncukum ben 7 aydır evdeyim ama bu haftasonu covid testim pozitif çıktıyani şu an hiç kıskanılcak bir dönemde değilim
Hem iş yerinde çok yoğun bir dönemdeyim hem de covidle uğraşıyorum. O yüzden pek sık yazamıyorum bir süre dinlenicem hepinizi çoook öpüyorum canlarım
Amin inşallahBende 2016 temmuz ☺ Maşallah böyle kayinvalideinsallah rabbim bi daha o günleri yasatmadan saglikla nasip eder bebiş
Yok canim gebelik düşündüğüm ay doktor hızlansın diye klomen verdi ignesiz bu sekilde olduTedaviylemi oldu canim masallah
Aaa bilmiyodum ilk cogul oldugumuTopiğin ilk çoğul gebeliği
Çok ama çok sevindim canım...
Allahım sağlıkla sıhatle devam ettirsin
Oyyyy minnakların olacakkkkk
Bal0ncuk
Ben klomenden sonra ic kanama gecirdim tovbeliyimYok canim gebelik düşündüğüm ay doktor hızlansın diye klomen verdi ignesiz bu sekilde oldu
Ay kıyamamBen klomenden sonra ic kanama gecirdim tovbeliyimsaglikla gelsinler inşallah
Yaa maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah kuzumSelam kızlarbetam baya uçtu benim bugun doktor kontrolüm vardi 2 tane kesem var ikiz. Ama doktor dedi arkda var sanki 1 tane üçüz olabilir riskli gebelik sinifina girersin dedi. Tansiyon ve tum testler yapıldı. 15.9 cikti holterle geziyorum suanda. Sağlıklılarmis 5 haftaliklar ikisi de aralarinda 1mM varmis kese boyu
Sizler naptiniz?
Oyy geçsin olsun canım ya, bol bol c vitamini tüket, nane limon, ıhlamur, zencefil, soğan, sarımsak, sumak tüket. Çok çok geçmiş olsun kuzum, atlatırsın Allahın izniyleBal0ncukum ben 7 aydır evdeyim ama bu haftasonu covid testim pozitif çıktıyani şu an hiç kıskanılcak bir dönemde değilim
Allah kalbine gore versin bende cok istiyordum hep bak oldu hek de ilk aydanYaa maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah kuzumhep hayalimdir ikiz, bir seferde iki bebek oh sonra bir daha uğraşmam diye düşünürüm, birinciyi tutturalım da bakalım
Oyy geçsin olsun canım ya, bol bol c vitamini tüket, nane limon, ıhlamur, zencefil, soğan, sarımsak, sumak tüket. Çok çok geçmiş olsun kuzum, atlatırsın Allahın izniyle
Aaaa geçmiş olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canim
Hepinize çok teşekkürler kızlarYaa maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah kuzumhep hayalimdir ikiz, bir seferde iki bebek oh sonra bir daha uğraşmam diye düşünürüm, birinciyi tutturalım da bakalım
Oyy geçsin olsun canım ya, bol bol c vitamini tüket, nane limon, ıhlamur, zencefil, soğan, sarımsak, sumak tüket. Çok çok geçmiş olsun kuzum, atlatırsın Allahın izniyle
Amin inşallah kuzum yaAllah kalbine gore versin bende cok istiyordum hep bak oldu hek de ilk aydansabirli olmk en guzeli ama☺
İyileş, seni bekliyoruz aramızaHepinize çok teşekkürler kızlarbiraz dinlenip yine katılıcam aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?