- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.621
kıyamam ya.... hangi gün taşınmaOyun yemek koli ev toplamaca ancak oturdum bacım sorma
sanmıyorum kuzum ya doktorlar önermezdi o zaman.. kullanıp memnun kalan dolu insan varCesaret edemiyorum ona ya onu kullanıp bebeğini düşük yapan yada kalbi duran çokmuş baksana bende kullandım benimkininde kalbi durdu
Topiğin ilk çoğul gebeliği
Çok ama çok sevindim canım...
Allahım sağlıkla sıhatle devam ettirsin
Oyyyy minnakların olacakkkkk
Bal0ncuk
Bal0ncukum ben 7 aydır evdeyim ama bu haftasonu covid testim pozitif çıktıyani şu an hiç kıskanılcak bir dönemde değilim
Hem iş yerinde çok yoğun bir dönemdeyim hem de covidle uğraşıyorum. O yüzden pek sık yazamıyorum bir süre dinlenicem hepinizi çoook öpüyorum canlarım
Cumartesi taşınıyoruz bacım inşallahkıyamam ya.... hangi gün taşınma
sanmıyorum kuzum ya doktorlar önermezdi o zaman.. kullanıp memnun kalan dolu insan var
ama için nasıl rahat edecekse.. sen kullanmştın diye dedim
kızz evdesin nasıl kaptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsunnn
inşallah hemen kurtulursun bu
ohh az kalmış... doğalgaz felan bağlandı oraya demi...Cumartesi taşınıyoruz bacım inşallah
çok şükür sonuındaCumartesi taşınıyoruz bacım inşallah
Evet aynen hala inanamıyorum ya heyecan yaptım o kadarçok şükür sonuında
bende alışamadım evime hala bir süre devam ederEvet aynen hala inanamıyorum ya heyecan yaptım o kadar
Ilk öyle oluyor demi bende tuhaf hissediyorum sanki neyi nereye koycam hic birşey bilmiyorum ya değişik gerçektenbende alışamadım evime hala bir süre devam eder
Bacım 54 kilo normal bir sakin ol ya aaaaa ben soylesem bayilir dusersin o zaman açlığa gelince acayip midem kazınıyor yaaakarnım aç
ama 4kilo aldım vermem lazım
50 kilo olmam lazım
benim için normal değilBacım 54 kilo normal bir sakin ol ya aaaaa ben soylesem bayilir dusersin o zaman açlığa gelince acayip midem kazınıyor yaaa
aynen valla hala eski yerinde bulamadığım malzemelrim oluyorIlk öyle oluyor demi bende tuhaf hissediyorum sanki neyi nereye koycam hic birşey bilmiyorum ya değişik gerçekten
bende açım..karnım aç
ama 4kilo aldım vermem lazım
50 kilo olmam lazım
daha iyileşmedinmi kızbende açım..
ama kilo dert edemem hastacık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?