- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.721
Youtube da bir video gördüm bebek pusette kedi üstüne yatıyor gidip bebeğin yakından ayrilmiyoröyleymiş.. bir arkadaşım öyle demişti
o hamileyken kedi üstüne felan atlamamaya başlamış
usulca gelip karnında yatmış.. bebek doğuncada bebeğin yatağının başında durup izlemiş ama hiç yaklaşmamış..
yaa cok tatlııııııııı
He doğru bacım ama elçi olarak seni seçtim o zamansen uzun yola gidemezsin
iki canlısın sen
kıyamam sana.. eşinde yok ya..
kız eşin madem bu kadar uzun kalıyor sende ailene git
memleket nere
O yüzden mesela kediyi hiç sakınmadılar torunlarından, kıl tüy meselesine dikkat ettiler taradılar filan sürekli. Çocuklarda mesela hayvan sevgisiyle büyüdü çok güzel bişeyAaaa çok ilginç ama ya sevginin gücü demek
yaaa cok sevimli demiYoutube da bir video gördüm bebek pusette kedi üstüne yatıyor gidip bebeğin yakından ayrilmiyor
He doğru bacım ama elçi olarak seni seçtim o zaman
He iyi fikir bacım ha çok akıllıca
Ankara kuzum. Zaten 15günü doldu kaldı 30 gün. Bir aylığına da bavuldu kediydi yollarda sürünmeyim dedim. Kar yağsın diye dua ediyorum, O zaman erken gelir belki eşim. Bide her dış göreve gittiğinde tası tarağı toplayıp eve de gitmek istemedim açıkçası, bi şekilde burda tek başıma durmaya alışmam lazım diye düşündüm kuzumsen uzun yola gidemezsin
iki canlısın sen
kıyamam sana.. eşinde yok ya..
kız eşin madem bu kadar uzun kalıyor sende ailene git
memleket nere
Bende besleyemem galibayaaa cok sevimli demi
ama ben besleyemem
muhabbet kuşum bana yetiyor
kıyamam sanaAnkara kuzum. Zaten 15günü doldu kaldı 30 gün. Bir aylığına da bavuldu kediydi yollarda sürünmeyim dedim. Kar yağsın diye dua ediyorum, O zaman erken gelir belki eşim. Bide her dış göreve gittiğinde tası tarağı toplayıp eve de gitmek istemedim açıkçası, bi şekilde burda tek başıma durmaya alışmam lazım diye düşündüm kuzum
Hemsehrimmisin Sen benim sarilalimAnkara kuzum. Zaten 15günü doldu kaldı 30 gün. Bir aylığına da bavuldu kediydi yollarda sürünmeyim dedim. Kar yağsın diye dua ediyorum, O zaman erken gelir belki eşim. Bide her dış göreve gittiğinde tası tarağı toplayıp eve de gitmek istemedim açıkçası, bi şekilde burda tek başıma durmaya alışmam lazım diye düşündüm kuzum
Senede 2 kez falan dönüşümlü gidiyorlar kuzum, bu sene son artık, diğer sene de anca bahara doğru giderkıyamam sana
az kalmış.. sonra bidaha gitmiecek demi
ohhhhhSenede 2 kez falan dönüşümlü gidiyorlar kuzum, bu sene son artık, diğer sene de anca bahara doğru gider
Kurtarılan kızın babaannesi gelinim de kurtuldu çok şükür diyordu ama vefat mı etmiş? Düzgün bilgi bulamadım. İnşallah sağ çıkarılmıştır annesi deGördüm ağladım valla mutluluktan ya, annesi vefat etmiş ama4 tane kedi, 1 tane köpek daha çıkardılar. Kedinin biride patisiyle kazıyor kumları kendisini çıkaranlara yardım ediyor bakmamaya çalışıyorum deprem haberlerine çok etkilendim ama dayanamıyorumda
Ayy ankaralı mısınHemsehrimmisin Sen benim sarilalim
aydanın annesi vefat etmişKurtarılan kızın babaannesi gelinim de kurtuldu çok şükür diyordu ama vefat mı etmiş? Düzgün bilgi bulamadım. İnşallah sağ çıkarılmıştır annesi de
Ayyy Canım ankaraliyim bacım ankara da yaşıyorum gelirsen beklerim valla cansın bizim buranın insani çok iyi olurAyy ankaralı mısıngurbette Türk görmüş gibi hissettim kendimi ankaralıyım bende
hadi yaaydanın annesi vefat etmiş
Hemen hemen ilk fırsatta yumurtlamada falan inşallahohhhhh
ondan snra mis gibi bebe yapmaya başlarsın
az kaldı kızzz
Ben heryer annesini de vefat etti şeklinde gördüm, çok üzüldüm, inşallah yanlış bilgidirKurtarılan kızın babaannesi gelinim de kurtuldu çok şükür diyordu ama vefat mı etmiş? Düzgün bilgi bulamadım. İnşallah sağ çıkarılmıştır annesi de
Ankaranın ayazı bile bir başka, buranın ayazı hiç güzel değilAnkara nin ayazı başladı donuyorum ben yaaa
hadi yababaannesi yaşıyor deyince çok sevinmiştim
malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?