Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Youtube da bir video gördüm bebek pusette kedi üstüne yatıyor gidip bebeğin yakından ayrilmiyor

Aaaa çok ilginç ama ya sevginin gücü demek
O yüzden mesela kediyi hiç sakınmadılar torunlarından, kıl tüy meselesine dikkat ettiler taradılar filan sürekli. Çocuklarda mesela hayvan sevgisiyle büyüdü çok güzel bişeybazen çocuklar küçükken bilmeden kuyruğunu falan sıkıyormuş ama hiç dönüpte cırmalamamış, öylece beklemiş

sen uzun yola gidemezsin
iki canlısın sen

kıyamam sana.. eşinde yok ya..
kız eşin madem bu kadar uzun kalıyor sende ailene git
memleket nere
Ankara kuzum. Zaten 15günü doldu kaldı 30 gün. Bir aylığına da bavuldu kediydi yollarda sürünmeyim dedim. Kar yağsın diye dua ediyorum, O zaman erken gelir belki eşim. Bide her dış göreve gittiğinde tası tarağı toplayıp eve de gitmek istemedim açıkçası, bi şekilde burda tek başıma durmaya alışmam lazım diye düşündüm kuzum

kıyamam sana
az kalmış.. sonra bidaha gitmiecek demi

Hemsehrimmisin Sen benim sarilalim

Kurtarılan kızın babaannesi gelinim de kurtuldu çok şükür diyordu ama vefat mı etmiş? Düzgün bilgi bulamadım. İnşallah sağ çıkarılmıştır annesi de

ohhhhh
ondan snra mis gibi bebe yapmaya başlarsın
az kaldı kızzz
Hemen hemen ilk fırsatta yumurtlamada falan inşallah
Kurtarılan kızın babaannesi gelinim de kurtuldu çok şükür diyordu ama vefat mı etmiş? Düzgün bilgi bulamadım. İnşallah sağ çıkarılmıştır annesi de
Ben heryer annesini de vefat etti şeklinde gördüm, çok üzüldüm, inşallah yanlış bilgidir
Ankara nin ayazı başladı donuyorum ben yaaa
Ankaranın ayazı bile bir başka, buranın ayazı hiç güzel değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…