- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.761
yok ya onun yanına kahvesini ver bilgisayarın başına oturt, varlığımı bile unuturişte sen eşlik etmezsen oda azaltablir yanlız içmez belki
kahvaltı yeni yaptıkAcıktım
Sana 8 yılda yaşadıklarımı anlatsam şok olursunbence haline şükret beterin beteri var
bir ara uzun uzun dertleşelim bakalım kim kimi yenecekSana 8 yılda yaşadıklarımı anlatsam şok olursun
Evlendimde kurtuldum
Kız bacım sürekli açım dr a dedim bende bundan korkuyorum dedikahvaltı yeni yaptık
Krize girersinbir ara uzun uzun dertleşelim bakalım kim kimi yenecek
he doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKız bacım sürekli açım dr a dedim bende bundan korkuyorum dedi
cıx bu cok stabil olduKrize girersin
Dedim ne sabır varmış bende
Birini deyim. Aynı devreyiz. Eğitim dolayısıyla ismimi ve hangi mahkeme türünde çalıştığımı biliyor. O mahkemeden 27 tane var. Hangisinde olduğumu bilmediği için her kaleme gidip ismimi sorup burda mı çalışıyor diye sormuş. Hayır cevabını alınca hiçbirşey demeden kapıyı kapatıp gitmiş
Rezil olmuştum rezil
Ya rezillik valla rezillik.cıx bu cok stabil oldu
Ettim valla herşeyi açıkladım bacım sorun yok yemene devam et dedihe doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen doktora itiraf ettinmi bakalım
Ya rezillik valla rezillik.
Hangi akla hizmet yaptı bunu gıcık ya
eminmisinEttim valla herşeyi açıkladım bacım sorun yok yemene devam et dediporsiyonları 2 ye çıkarma yeter dedi
Oglan da kac kilo aldin dedi 10 dedim ama onda kusuyordum bunda kusmuyorum midem kaziniyor dedim bende bundan korkuyordum dedi adamin gozleri buyudu diyet nasil yapilir onu anlatti 1 saataşk
eminmisinbence öyle dememiştir
yani belliydi öyle demediğiOglan da kac kilo aldin dedi 10 dedim ama onda kusuyordum bunda kusmuyorum midem kaziniyor dedim bende bundan korkuyordum dedi adamin gozleri buyudu diyet nasil yapilir onu anlatti 1 saatbende dedim zaten normalde oyle yiyorum
yani belliydi öyle demediği
hiç bir doktor demez..
kuzum balıkkraker mi yesen.. hem mide bulantısını önlüyormuş hemde tok tutar böylece cok kilo almazsn
Böyle aşka ben neyse susayımaşk
eminmisinbence öyle dememiştir
bilemedimbalik kraker mi kac paket bu acligi içimdeki boşluğu bilemezsin
ye kız can boğazdan gelirönce kendileri hamileyken kilo almasınlar da göreyim çıldırmasınlar beni açım ben napam
Yaaaaa kıyamam sana yaönce kendileri hamileyken kilo almasınlar da göreyim çıldırmasınlar beni açım ben napam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?