- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.741
Ayy çok sevindim ya başka ankaralı var mıAyyy Canım ankaraliyim bacım ankara da yaşıyorum gelirsen beklerim valla cansın bizim buranın insani çok iyi olur
Izleyemeiyorum ben ağlama krizine giriyorum susamıyorummalesef
ama elifin annesiyle hastane odasında ilk buluşması
Allah kimseyi evladıyla
evlat acısı ve evlat hasretiyle sınamasın
sen izlemeeeeeeeeeeeeeeeIzleyemeiyorum ben ağlama krizine giriyorum susamıyorum
Kazanlı annemin akrabalari var orda oturan ama biz merkezdeyizAyy çok sevindim ya başka ankaralı var mıkahramankazandayız biz
Biz daha önce pursaklar da oturuyorduk kuzum, temmuzda taşındık kazana, kvlerin ordan ev aldı annemgil.Kazanlı annemin akrabalari var orda oturan ama biz merkezdeyiz
Evet kuzenimin esi hamileyken kedisi kucagindan kalkmiyorduyaa ama kediler cok sevimli..
böyle bebeği hissediyorlarmış..
gebeyken iletişim başlıyormuş
Bizimkide bayılır yalamaya yeni huy edindiVallahi benimki de öylekızdırınca odanın dışına çıkarıyorum, kapının altından patilerini sokup miyavlıyor al beni diye sonra da bacaklarıma sürünüp yüzümü yalıyor affettirmek için
Ben şimdiden alıştırıyorum oğlum herkül sana babanla kardeş yapıcaz diye
Gördüm ağladım valla mutluluktan ya, annesi vefat etmiş ama4 tane kedi, 1 tane köpek daha çıkardılar. Kedinin biride patisiyle kazıyor kumları kendisini çıkaranlara yardım ediyor bakmamaya çalışıyorum deprem haberlerine çok etkilendim ama dayanamıyorumda
Anladım bacım boşver burada ayaz orada öyledir es olmak aile olmak bunu gerektiriyor bazen sen çok güclü bir kadınsın belliki eşinin görevi de çok kutsal Rabbim mukafatini versin insallab en kisa zamanda bebelerle dolsun evinizBiz daha önce pursaklar da oturuyorduk kuzum, temmuzda taşındık kazana, kvlerin ordan ev aldı annemgil.
Benimki bayağı yüzümü yıkıyor sıpa yaEvet kuzenimin esi hamileyken kedisi kucagindan kalkmiyordu
Bizimkide bayılır yalamaya yeni huy edindi
Yaa ne güzel dua ettin öyle, hamilenin duası kabul olur derler ne güzel dedin öyleAnladım bacım boşver burada ayaz orada öyledir es olmak aile olmak bunu gerektiriyor bazen sen çok güclü bir kadınsın belliki eşinin görevi de çok kutsal Rabbim mukafatini versin insallab en kisa zamanda bebelerle dolsun eviniz
hangi şehirdesin? uyku olayı iki gündür beni de bitirdi. doğalgazı açmaya başlayalı üç gün falan oldu. faturalar beni de geriyorTünaydın arkadaşlar. Bugün 1 e kadar uyudum kış uykusuna yattım sanki. bir de gece 1 de yatmama rağmenhavalar iyice soğudu eşim sabah battaniyeye kızdı yorganı çıkartırım artık.doğalgazı da açtım inşallah 400 500liralar havada uçuşmaz. iş için 2 hafta içinde haber gelmesini bekliyorum o yüzden kursada yazılmadım hayırlısı artık. haberleri de izlemiyorum artık.bebek için çalışmalar devam ediyor olursa da olmazsa da Allahtan
400-500 nekiTünaydın arkadaşlar. Bugün 1 e kadar uyudum kış uykusuna yattım sanki. bir de gece 1 de yatmama rağmenhavalar iyice soğudu eşim sabah battaniyeye kızdı yorganı çıkartırım artık.doğalgazı da açtım inşallah 400 500liralar havada uçuşmaz. iş için 2 hafta içinde haber gelmesini bekliyorum o yüzden kursada yazılmadım hayırlısı artık. haberleri de izlemiyorum artık.bebek için çalışmalar devam ediyor olursa da olmazsa da Allahtan
seninde azaltman lazım onundaya ben evlenmeden önce adama french press aldım. sonra o yetmedi filtre kahve makinesi aldım. adam kahve bağımlısı oldu. ben normalde çok severim de her gün içmezdim. artık o içiyor diye ben de her gün içiyorum. bazen kafeini daha az diye ben türk kahvesi içiyorum ama onu ikna edemeyince yine filtreye dönüyorum. nasıl bırakacağım ben bunu :/ ki aslında onun da azaltması lazım
evet nar ve avokadoBende nar yemeye basladim arkadaslarim rahme iyi geliyomus
kafeyini doktorlar bile azaltın diyor amaben narla aldığım faydayı kahveyle nötrlüyorum
sigarayı bıraktı. onda bile zorlanıyor ara ara içiyor. şimdi kahve için de üstüne çok gidemiyorum ama çalışmalarım sürüyorkafeyini doktorlar bile azaltın diyor ama
yavaştan başlarsanız bırakabilirsiniz bence :)
peki ya kendin içinsigarayı bıraktı. onda bile zorlanıyor ara ara içiyor. şimdi kahve için de üstüne çok gidemiyorum ama çalışmalarım sürüyor
o azaltınca ben de azaltmış sayılacağımpeki ya kendin için
işte sen eşlik etmezsen oda azaltablir yanlız içmez belkio azaltınca ben de azaltmış sayılacağım
çünkü ben zaten hazırım bırakmaya. o içiyor diye tutamıyorum kendimi. buram buram kahve kokuyor ev. iradem o kadar kuvvetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?