Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa ama kediler cok sevimli..
böyle bebeği hissediyorlarmış..
gebeyken iletişim başlıyormuş
Evet kuzenimin esi hamileyken kedisi kucagindan kalkmiyordu
Bizimkide bayılır yalamaya yeni huy edindi

Biz daha önce pursaklar da oturuyorduk kuzum, temmuzda taşındık kazana, kvlerin ordan ev aldı annemgil.
Anladım bacım boşver burada ayaz orada öyledir es olmak aile olmak bunu gerektiriyor bazen sen çok güclü bir kadınsın belliki eşinin görevi de çok kutsal Rabbim mukafatini versin insallab en kisa zamanda bebelerle dolsun eviniz

Evet kuzenimin esi hamileyken kedisi kucagindan kalkmiyordu

Bizimkide bayılır yalamaya yeni huy edindi
Benimki bayağı yüzümü yıkıyor sıpa ya
Yaa ne güzel dua ettin öyle, hamilenin duası kabul olur derler ne güzel dedin öyle Ay Allah razı olsun ya amin amin inşallah hepimizin haneler isteyen herkesin benim evleri çocuk dolsun inşallah canım

Tünaydın arkadaşlar. Bugün 1 e kadar uyudum kış uykusuna yattım sanki. bir de gece 1 de yatmama rağmen havalar iyice soğudu eşim sabah battaniyeye kızdı yorganı çıkartırım artık.doğalgazı da açtım inşallah 400 500liralar havada uçuşmaz. iş için 2 hafta içinde haber gelmesini bekliyorum o yüzden kursada yazılmadım hayırlısı artık. haberleri de izlemiyorum artık.bebek için çalışmalar devam ediyor olursa da olmazsa da Allahtan

ya ben evlenmeden önce adama french press aldım. sonra o yetmedi filtre kahve makinesi aldım. adam kahve bağımlısı oldu. ben normalde çok severim de her gün içmezdim. artık o içiyor diye ben de her gün içiyorum. bazen kafeini daha az diye ben türk kahvesi içiyorum ama onu ikna edemeyince yine filtreye dönüyorum. nasıl bırakacağım ben bunu :/ ki aslında onun da azaltması lazım

hangi şehirdesin? uyku olayı iki gündür beni de bitirdi. doğalgazı açmaya başlayalı üç gün falan oldu. faturalar beni de geriyor

400-500 neki buralardaki tarifeler daha fazla sanırım

seninde azaltman lazım onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…