- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.201
Güüüü nayy dınn de anneye babayaa diye çocuk odası basıp anniee yaaaa uuuuf az daha uyuyiiiimli günleriniz olsun bacitolar. Günaydın nnnn
beyazlı olanda çok silik var sanki.. inşallah ta vardır.Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın amadaha sonraki 2. resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş halini gördüm
ay ben görüyorum... şu mavi yazılı olanda daha bariz...Günaydın kızlar ben ilk idrarla testimi yaptım bat 8 kasımdı. Bi yorumlarmısınız ? Ben 5 dk için de 2. Çizgiyi çook az gördüm sanki defalarca baktım bana mı öyle geldi diye. fotoğraflada hiç oynayamadım belirginleştirmek istemiştim neyse bakın bakalım. Dikkatli bakın amadaha sonraki 2. resimde o 5 dk içinde gördüğüm çizginin kurumuş halini gördüm
naber hatunGunaydin kizlarr
Iyiyimm yavrumm senden naberay ben görüyorum... şu mavi yazılı olanda daha bariz...
ama bence regl günü tekrarla testi
öyle kan ver.. yada git kan ver kesin sonuç için
inş vardır kuzum
naber hatun
sendemi taşınıonIyiyimm yavrumm senden naber
Ev toparlama ile uğraşıyorum yardir yardir
Hahaha aynen öyleDüşündüğün şey regl ise an itibariyle evet
İlişki sırasında mı kızbelinin altına yastık koyuyon yokuş aşağı gibi duruon ve güm
o zaman mesafeli bir sohbet olsun :)
dayloşşşşşşş beybisi
maşallah sana.. inşallah beybi gelir hiç birine gerek kalmaz
Hee tasinicaz yavrumm evde tadilat var suan bitmesi ay sonu gbi planlaniyor bende iste smdiden toparlaniyorum ancaa calisiyorum bir de isten kalan zamanlarda aksamlari falansendemi taşınıon
yok sonraİlişki sırasında mı kız
oyyy kolay gelsin ellerine sağlık canımHee tasinicaz yavrumm evde tadilat var suan bitmesi ay sonu gbi planlaniyor bende iste smdiden toparlaniyorum ancaa calisiyorum bir de isten kalan zamanlarda aksamlari falanmisafir odasini bitirdim bu aksamda mutfakta kullanmadgm dolaplara girisicem sonra gyilmeyen kıyafetleri falan hurclayacagm oyle oyle iste
Olsun olsunbari soğuk olmasın
bu ne ya mont felan gitmekhiç hoş değil
Olsun olsun
Regl bitti cukulatam kasıma bomba gibi hazır
sen ovu kullanıyormuydun
o zaman düzenliönceden kullandım canım ama şimdi kullanmıyorum genelde 11. ve 12. Gün yumurtlamam oldu 5-6 ay boyunca bende bıraktım sonra
o zaman düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?