- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.181
Yarasın canım güç kuvvet olsunNarlar
Fındıklar fıstıklar cevizler hazırmı
Yok kız bilmiyom de bakim neymiş o Bi yerimiz eksilmez ya onuda deneyelim
Ne bu kızBen hiç değilim, azıcık bile
Uzatsam cok degil 15 gune bokunu cikarir ben biliyorum yani ben stres yasamak istemiyorum uzak dursun torunlarini görsünkayınvalide torunlardan uzak durmak istemiyor... zeytindalı uzatmış..
sende tutuver büyüklük sende kalsın,
gidiyom beyazım dakika durmam
geçmiş olsun aşkoş
hayır olsun.. iyileşmedenmiçok stres yaptın kendine..
senin kız bu aralar pek bir yaramaz
selam cano
Yasiyorum yavrucuuum, dohtura gittim, kadin doguma bugun kontrole. Miyom hala ayni duruyor. Ama yimirta büyüklüğüm iyiymis, rahmimin kalinligi da iyiymis, yimirtam da çatlamış
Ne bu kızdüşündüğüm şey mii
Yasiyorum yavrucuuum, dohtura gittim, kadin doguma bugun kontrole. Miyom hala ayni duruyor. Ama yimirta büyüklüğüm iyiymis, rahmimin kalinligi da iyiymis, yimirtam da çatlamışregl gormezsen zaten gelcen bu ay dedi, gorursen de 2 ya da 3.gunu gel dedi yumurta sayimi hormon filan bakcakms
belinin altına yastık koyuyon yokuş aşağı gibi duruon ve gümYok kız bilmiyom de bakim neymiş o Bi yerimiz eksilmez ya onuda deneyelim
o zaman mesafeli bir sohbet olsun :)Uzatsam cok degil 15 gune bokunu cikarir ben biliyorum yani ben stres yasamak istemiyorum uzak dursun torunlarini görsün
dayloşşşşşşş beybisiYasiyorum yavrucuuum, dohtura gittim, kadin doguma bugun kontrole. Miyom hala ayni duruyor. Ama yimirta büyüklüğüm iyiymis, rahmimin kalinligi da iyiymis, yimirtam da çatlamışregl gormezsen zaten gelcen bu ay dedi, gorursen de 2 ya da 3.gunu gel dedi yumurta sayimi hormon filan bakcakms
burasıda yağmurluYağmurlu bir İstanbul sabahından, bugün duruşması olan pareden günaydın hepinize...
bari soğuk olmasınGelsin gelsin fıstık
Suyumuz olsun
Aminnnbencede hakettin
evet benimki de öyle diyor sen hep başka yere çekiyorsun" geliyorlar" sana diyebir gün bu huyu yüzünden çıldırdım o kadar sakin bir insanım ki beni bile çıldırttı erkeklere göre biz kendimiz hep haklıymış gibi davranıyoruz oysaki söyledikleri şeyin farkında bile değiller normal zaman da kafa yormuyorum salladım da regliyken insan sinir krizi geçiriyor kafam kaldırmıyor
inşallah olursun oluruz canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?