Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine klasik madem gebelik yok vurun tatlıya dedim ve tatlı yedim
Hiiiiii bu konuda diyetisyen abla abi ne diecek

Bence erken en azından 2 gün daha beklemelisin

Topak topak olsun diye uğraşıyorum ama azıcık zayıf kaldı minnoş.
Bende özlediiimm
Haticeemmmm
Yoksa bal0ncuğu sevmiyonmu

Kızzzz pareemmmm bende sana gözün aydın diecektim..
Size esnek gelmedimi? Yok artık..
Daha neyi bekliyorlar ya

Umudu asla bitmeyen güzel kadınlar bu bize gelsin

Eki Görüntüle 2715460

Maalesef
Onun yerine hala covid yüzünden kapanan mahkemelere görev veriyorlar canım
Burnu büyük, içi teneke olan insanlar
Sap gibi kalmaya mahkumdur

Bu aralar cok kitap okuyorum diye güzel sözler yazmaya başladım
Yakışırrrrr

onalrdan biri olacam ben kuzum
2 senedir bekliyorum hakettim
gebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bencede hakettin
evet benimki de öyle diyor sen hep başka yere çekiyorsun" geliyorlar" sana diye bir gün bu huyu yüzünden çıldırdım o kadar sakin bir insanım ki beni bile çıldırttı erkeklere göre biz kendimiz hep haklıymış gibi davranıyoruz oysaki söyledikleri şeyin farkında bile değiller normal zaman da kafa yormuyorum salladım da regliyken insan sinir krizi geçiriyor kafam kaldırmıyor
Keşkemmm ben de gebe olsam gebeyimmm desem
inşallah olursun oluruz canısı

Güzel söz yazdm demi

Eee parem ama vali dedi? Uygulamayacaklarmı
Aynen 10 numara 5 yıldız
Yok fıstık uygulayamazlar. Zaten adliyede kadın çalışan çok daha fazla. Çoğunluğun küçük çocuğu var. Olmayan kronik rahatsız. E duruşmalar devam ediyor. Avukatlar kapıları tırmalıyor. Keşifler var. Yine nisanda ki gibi duruşmalar ve keşiflerin iptal edilmesi gerek ki anca o zaman. Ama yinede ceza nöbetlerine gidilir. İnsanlarımız durmuyor ki suç işleyip duruyor. Avukatlar müvekkillerine laf anlatamıyor. Anlamıyorlar çünkü.
Hani sağlık çalışanı olsam. Evet görevim der koşarım insanlara yardıma. Ama bu çok başka...

İnsanlarımız durmuyorki...
Ne acı bir söz...
Anlayana

İnsanlarımız durmuyorki...
Ne acı bir söz...
Anlayana
Yok anlamıyor baloncuk
Ben algılayamıyorum bu insanları... Bu kötü durumda cinayet nasıl işlersin, nasıl tecavüz edersin, nasıl ismini, cinsiyetini değiştirmek istersin, nasıl taşınmazları üzerine geçirirsin vs vs...
Boşanmayı anlarım ne bilim hırsızlık yapar onu bile anlarım açtır şudur budur ama diğer suçlar yok yok yok anlamıyorum

Bende anlamıyorum
Herşey bu kdar kötüyken bu öfke niye

Ay sus çaktırma
Bu haftaki randevumu iptal ettim. 1 tatlı bi kilo ödem yapıyor. Söylemesem bile anlıyor. Haftaya ananas yiyip ödem atıp gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…