- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.261
Yapış kız oldu diye ağlaya ağlaya yapış sarılalım bizdebeyaz hatırlatırım
yakana yapışırım
anladın sen
kadın 2 çocuğuna korunurken gebe kalmış... 3. kalmaktan korkuyormuş..
rabbim sen büyüksün...
bende korunmaya karar verdim.... zaten korunuyorum kocam yok
hamile kalırmıyım gıııı
hayır yani biz nerde hata yapıyoruz
yaa senBende korundum ama bisey olmadi yani yalan bunlar
Dogum kontrol diye seker yutuyorlardi galiba
Yapış kız oldu diye ağlaya ağlaya yapış sarılalım bizde
istemeyelim bacımşimdiye kadar hiç senelerce uğraşıp hamile kaldım diyeni görmedim zatenhep yanlışlıkla hamile kalırlar, istemeden, korunurken falan ben hamile kalınca bende öyle dicem ay yanlışlıkla oldu hiç beklemiyordum
hadi regl geçtimde..Regl gununden selam olsun herkese
Bugünde ter icinde kalktim kocamda goreve gidiyor ☹ ama garipti regl agrim yok henuzhadi regl geçtimde..
diğerleri iyimi aşkoş..
şimdi üstüne bide regl ağrısı eklenmiştir
sıcak tut kendini kuzumBugünde ter icinde kalktim kocamda goreve gidiyor ☹ ama garipti regl agrim yok henuz
senin dersinide sincaplarınıda sevsinlerHerkeslere tünaydınlaaaarderslere bakıyorum, pek uğrayamadım. Nasılsınız canlar?? Herkesler çok çok iyi olsun inşallah
Bende senin gibiyimdir umutsuz hayal kurmam olacak diye bakmam hic ben bunu yanlış yaptığımı eşimden öğrendim o çok umutsuz bir iş de olsa olacak olacak der bir de bakarsın olmuş bir şeyi 40 gün söylersen olur derler ya bende baktım olmaz demenin aglamamin hic bir faydası yokmuş bana bende onun gibi yapmaya başladım artık hayat böyle daha güzel gidiyor baluşum ve gerçekten herşey güzel oluyor ve oOLACAKKKKKKyaa senofffffffff ahahahahahahaha şeker : D
duygulandım
istemeyelim bacım
bizde istemiyelim
doğum kontrol hapı felan kullanalım
hormonlara iyi geliyor sanırım
Hemen gelsinde su regl dr a gidicem kontrole ins bekletmezsıcak tut kendini kuzum
Oyle ama bacim olsaydi bizdede olurdu ben igneyle korundum ustune bide dogum kontrol haplarindan ictim yinede olmadi yani kendilerini kandirsinlaryaa senofffffffff ahahahahahahaha şeker : D
duygulandım
istemeyelim bacım
bizde istemiyelim
OLACAKKKKKKKBende senin gibiyimdir umutsuz hayal kurmam olacak diye bakmam hic ben bunu yanlış yaptığımı eşimden öğrendim o çok umutsuz bir iş de olsa olacak olacak der bir de bakarsın olmuş bir şeyi 40 gün söylersen olur derler ya bende baktım olmaz demenin aglamamin hic bir faydası yokmuş bana bende onun gibi yapmaya başladım artık hayat böyle daha güzel gidiyor baluşum ve gerçekten herşey güzel oluyor ve oOLACAKKKKKK
bekletmez bacım bekletmesHemen gelsinde su regl dr a gidicem kontrole ins bekletmez
yaa senofffffffff ahahahahahahaha şeker : D
duygulandım
istemeyelim bacım
bizde istemiyelim
biryerde bir hata yapmışsın demekahahshahhaha ulan 2.5 senelik evliyim zaten hiç hap içkedimkikorunurkende ilkel yollarla korunduk ozaman niye yanlışlıkla hamile kalamafım acaba
Duzgun korunamamissin iste duzgun korunsan hamile kalirdinahahshahhaha ulan 2.5 senelik evliyim zaten hiç hap içkedimkikorunurkende ilkel yollarla korunduk ozaman niye yanlışlıkla hamile kalamafım acaba
Duzgun korunamamissin iste duzgun korunsan hamile kalirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?