- 22 Temmuz 2019
- 1.631
- 1.077
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.301
İyide benim herif dozer gibi dümdüz olur o etki etmez kiyok sonra
kızzz ilişkide tabi
oyyy kolay gelsin ellerine sağlık canım
@Katre_g canım nasılsın.. umarım ağır geçirmiyorsundur.. biran önce negatife dönsün inşallah
İnşallahh aşkoşşParesilaaa askos yeni bat 07.12 dogumgunumden 1 once belki hediye gelirr❤
Canm tabiki alırızAyy kizlar ben bu topigi cok sevdim nekadar eglencelisiniz allah muhabetinizi bozmasin bende burda olmaliyim benide alin araniza bat 03.11 yani gecti ama benide alinnn kan verdim sabah saglik ocagina asiri belirtim var idrar testi yaptim saatler sonra silik cizgi olusmustu ondan birgun ve dort gun once yaptiklarim negatifti sonradan cizgi vikinca emin olamadim bi kosu kan verdim
Kızzzz dozer gibi neee yaaaaİyide benim herif dozer gibi dümdüz olur o etki etmez ki
Kan verdim cnm yarin belli olucakİnşallahh aşkoşş
Canm tabiki alırız
Hoşgeldin :)
Şimdi gebemisin değilmisin
Kızzzz dozer gibi neee yaaaa
Allah seni
Hadi bakalım inşallah pozitiftir :) ilk çocukmuKan verdim cnm yarin belli olucak
İnşallahh aşkoşş
Canm tabiki alırız
Hoşgeldin :)
Şimdi gebemisin değilmisin
Kızzzz dozer gibi neee yaaaa
Allah seni
Enişteye dozer dedi ya
Kıtır kıtır fındık kemiriyorlar ya ne yapsınlarasker eşleri meydanda
sincaplar ne yapıyor
Teşekkür ederim canım benimKolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin
Bu topiğe giren bir daha çıkamıyor, tadından yenmez bu topikAyy kizlar ben bu topigi cok sevdim nekadar eglencelisiniz allah muhabetinizi bozmasin bende burda olmaliyim benide alin araniza bat 03.11 yani gecti ama benide alinnn kan verdim sabah saglik ocagina asiri belirtim var idrar testi yaptim saatler sonra silik cizgi olusmustu ondan birgun ve dort gun once yaptiklarim negatifti sonradan cizgi vikinca emin olamadim bi kosu kan verdim
Ilk degil cnm bir kizim bir oglum var heyecanla karisik biraz korkum var 3 kaybim var en son mayista 10 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim pihtilasma sorunun var gibi gozukuyor dedi doktor erken ogrenmem lazim karindan igne olmam gerekicek muhtemelen adete dortkun kala ve 1 gun kala test yaptim negatifti ama cok belirtim vardi adet gectikten sonraki gun tekrar test yaptim negatifti koydum kenara bir iki saat sonra test pozitife donmustu bakalim hakkimizda hayirlisiHadi bakalım inşallah pozitiftir :) ilk çocukmu
Ne zamandır bekliyorsn, cok heycanlı gördüm seni :)
Insallah isteyen herkeze nasip olur kimsenin kucagi bos kalmaz geldim ve gitmeye niyetim yokKıtır kıtır fındık kemiriyorlar ya ne yapsınlaryağmurlu bu gün hava pek çıkmadılar
Teşekkür ederim canım benim
Bu topiğe giren bir daha çıkamıyor, tadından yenmez bu topikhoş geldin canım aramıza, inşallah hamilesindir
Gitme gitme bu topik uğurlu topikInsallah isteyen herkeze nasip olur kimsenin kucagi bos kalmaz geldim ve gitmeye niyetim yok
HoşgeldinizzzInsallah isteyen herkeze nasip olur kimsenin kucagi bos kalmaz geldim ve gitmeye niyetim yok
Bir yeni gelen olarak amin diyor ve uğurumu size de bulaştırmak istiyorum efendimHoşgeldinizzz
yeni gelenler hemen hamile oluyor ya zaten bu topikte
İyi akşamlaaarİyi akşamlar güzellikler, nasılsınız?
Aynı be ya :) Hoş geldin yeni gelin.Bir yeni gelen olarak amin diyor ve uğurumu size de bulaştırmak istiyorum efendim
İyi akşamlaaariyilik sağlık hamdolsun canım sen nasılsın?
Yaaa ama cok tatlişler birgün yakalayabilirsen yavruyda çek :)Kıtır kıtır fındık kemiriyorlar ya ne yapsınlaryağmurlu bu gün hava pek çıkmadılar
Teşekkür ederim canım benim
Bu topiğe giren bir daha çıkamıyor, tadından yenmez bu topikhoş geldin canım aramıza, inşallah hamilesindir
Kayıplarınız için üzgünümIlk degil cnm bir kizim bir oglum var heyecanla karisik biraz korkum var 3 kaybim var en son mayista 10 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim pihtilasma sorunun var gibi gozukuyor dedi doktor erken ogrenmem lazim karindan igne olmam gerekicek muhtemelen adete dortkun kala ve 1 gun kala test yaptim negatifti ama cok belirtim vardi adet gectikten sonraki gun tekrar test yaptim negatifti koydum kenara bir iki saat sonra test pozitife donmustu bakalim hakkimizda hayirlisi
İyi akşamlar gelinİyi akşamlar güzellikler, nasılsınız?
Senin kocan yokBenden sonra gelenler de oldu ama bende yeniyim yanihoşbuldum
İstemsizce güldüm o topiğe, Allah affetsin.İyi akşamlar gelin
Sabah seni korunurken hamile kalan kadının topiğinde gördüm
Ayh sen gel bide bana sorİstemsizce güldüm o topiğe, Allah affetsin.
Bir kere de değil. :)))Ayh sen gel bide bana sor
Kızlara dedim artk korunacam
Bende 3 farklı yöntemle koruncamBir kere de değil. :)))
İki koruma yöntemiyle mücadele edip galip gelen savaşçı bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?