- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.281
"kaza oldu" var bi deşimdiye kadar hiç senelerce uğraşıp hamile kaldım diyeni görmedim zatenhep yanlışlıkla hamile kalırlar, istemeden, korunurken falan ben hamile kalınca bende öyle dicem ay yanlışlıkla oldu hiç beklemiyordum
Evet canim o da bendebatmanda işiniz ne kızzz
askermi senin eşinde
ooo burda herkesin eşi askerEvet canim o da bende
Kimse bize bisey yapamaz hepsini doverizooo burda herkesin eşi asker
topik sağlam topik
Bir ay sonra gidicez bacim o zaman goruruz galibaMNbeyaz bu minnoşun ellerini ayaklarını ne zaman görecen
Bir ay sonra gidicez bacim o zaman goruruz galibabugun 5 6 tup kan falan verdim açlık şekerime bakacaklarmış ac misin dedi hemşire evet dedim sonra düşündüm sabah bir tane mandalina yemiştim söyleyince güldük baya
Doktoruna söyle o zaman dedi yüksek çıkabilir dedi
Yetişeceksin gibi bir his var icimde teyzosumuzu bekliyoruz biz bebelerlesana yetişmem lazım
Yetişeceksin gibi bir his var icimde teyzosumuzu bekliyoruz biz bebelerle
"kaza oldu" var bi de
teyzemin böyleleri için veciz bir sözü var: "yapıyorlar yapıyorlar kaza diyorlar" agshhs
İyiyim çok şükür canım dersle kediyle evle uğraşıyorum işte, arada çiçek falan ekliyorumsenin dersinide sincaplarınıda sevsinler
iyiyiz.. bebeklerden birinin pıtpıtlarını duyduk
sen nasılsın
Kocasızım, kocasızsın, kocasız, koca...en güzeli bennnnnnnnnnnnnnnnnn
kocam yok benim yeaaaaaa
En büyük topik bizim topiikooo burda herkesin eşi asker
topik sağlam topik
asker eşleri meydandaİyiyim çok şükür canım dersle kediyle evle uğraşıyorum işte, arada çiçek falan ekliyorumay gördüm gördüm yesinler o pıtpıtşarı maşallah darısı en kısa zamanda bize
Kocasızım, kocasızsın, kocasız, koca...
En büyük topik bizim topiik
Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versinİyiyim çok şükür canım dersle kediyle evle uğraşıyorum işte, arada çiçek falan ekliyorumay gördüm gördüm yesinler o pıtpıtşarı maşallah darısı en kısa zamanda bize
Kocasızım, kocasızsın, kocasız, koca...
En büyük topik bizim topiik
Ayyyyy inşallah canım inşallahParesilaaa askos yeni bat 07.12 dogumgunumden 1 once belki hediye gelirr❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?