- 19 Kasım 2019
- 53.622
- 136.140
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.421
kuzum havalarda soğuda yaCok agrim var ya dunden beri basta ne guzel agrimiyordu simdi belim kalcam heryerim ağrıyor ☹☹
Allah hayırlısını versinVallahi canım hicbiseyimiz yoktu esiminde benimde ve boyle hicbiseyimiz olmadigini bilerek beklemek cok zor oldu
Amin canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben testi gorunce mutluluk bile yaşayamadım cunku inanamıyorum kalp atislarini duyana kadarAllah hayırlısını versin
gözün aydın canım
inan inan hemde testin baya koyuAmin canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ben testi gorunce mutluluk bile yaşayamadım cunku inanamıyorum kalp atislarini duyana kadar
Recetesiz alabilirsiniz.Yaaa bilmiyordum.Peki eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz acaba? Yoksa doktor kontrolü mü gerekli ?
Gittim kalin tabanli terlik aldim usutmiyim diye yine ayni yaa☹☹ belki kistler sokuluyordurkuzum havalarda soğuda ya
onunda etkisiüşütüyoruz
Allah yardımcın olsun☹Boğuluyorum
Bunlar bir kısmı sadece
Ayan beyan ortada gebesinix bence :)Vallahi canım hicbiseyimiz yoktu esiminde benimde ve boyle hicbiseyimiz olmadigini bilerek beklemek cok zor oldu
Bu ne kadar suç yaBoğuluyorum
Bunlar bir kısmı sadece
Kız bu ay buralarda gezerken gördüğüm herkes gebe ben eksik kaldıminan inan hemde testin baya koyu
değerin güzel çıkacak gibi duruyor
kıyamamBoğuluyorum
Bunlar bir kısmı sadece
Kız bu ay buralarda gezerken gördüğüm herkes gebe ben eksik kaldım
kıyamam
gel öpim
sende gebesin ruhen fiziken eksik
merhaba hoşgeldiniz :)Merhabalar herkese ben yeni geldim
5 yaşında oğlum var ve 2. bebek istiyoruz aslında daha erken olsun isterdim ama şartlar vs beklememiz gerekti. Bu ay ilk denememiz oldu ve BAT 9 Kasım. İlk hamileliğim 5. ayda olmuştu bakalım şimdi ne kadar sürecek. Testleri pozitif çıkanlara hayırlı olsun sağlıkla bebişlerine kavuşur inşallah. Bekleyenler de en yakın zamanda pıt pıt minik kalplerine kavuşur inşallah
aranızda 2. çocuğu isteyenler var mı benim gibi
Belki yaş farkımız vardır ben 25 yaşında yaptım ilk doğumumu şimdi 30 yaşındayımmerhaba hoşgeldiniz :)
umarım herşey gönlünüzce olur
biz daha bir tane yapamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?