- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.401
İyiyim kuzum sen nasılsın Vermedim vallahi bata var daha diye pazartesi vermeyi düşünüyorum
Kismet canim hersey... ay bu ay sadece 3 gun degerlendirdik arka arkaya sonra koca moca yok goreve gitti bu aksam geliyor ama ovulasyon denen bisi kalmadi tabi kor talihim kara bahtimBende istiyordum boyum yetmedi hshsh
iyiyim cnm..İyiyim kuzum sen nasılsın Vermedim vallahi bata var daha diye pazartesi vermeyi düşünüyorum
Valla bizimde öyle ya sırf onun yuzunden doktora gitmiyorum cunku ilaclar bosa gidiyorKismet canim hersey... ay bu ay sadece 3 gun degerlendirdik arka arkaya sonra koca moca yok goreve gitti bu aksam geliyor ama ovulasyon denen bisi kalmadi tabi kor talihim kara bahtim
arada kalınacak durum yokHâla kayitlimiyim bilmiyorum ama ben test yaptım sizce???
Bu ay tuttuysa mucize olur bana valla... bende gidemiyorum ama is yuzundenValla bizimde öyle ya sırf onun yuzunden doktora gitmiyorum cunku ilaclar bosa gidiyor
biz minicik gölgeye bile umut ediyoruzKopkoyu değil ya ben inanamiyorum
Ayy tebrikleeer darisi bize insallah Rabbim su ani bizede yasatsin saglikla kucagina alHâla kayitlimiyim bilmiyorum ama ben test yaptım sizce???
Vallahi mi ya şimdi veremem ama verince yazicam sözbiz minicik gölgeye bile umut ediyoruz
koş kan ver kız :)
bebek baya var
hadi bakalımVallahi mi ya şimdi veremem ama verince yazicam söz
Insallah allahım isteyen herkese nasip etsin ben bir buçuk senedir istiyordum hic tutmamıştı inanın olur allahın izniyle ben bu portalı aglaya aglaya okuyordum hep ınsallah bende saglikla kucagima alirim rabbim herkesin yardimcisi olsunAyy tebrikleeer darisi bize insallah Rabbim su ani bizede yasatsin saglikla kucagina al
sebebsizmiydiInsallah allahım isteyen herkese nasip etsin ben bir buçuk senedir istiyordum hic tutmamıştı inanın olur allahın izniyle ben bu portalı aglaya aglaya okuyordum hep ınsallah bende saglikla kucagima alirim rabbim herkesin yardimcisi olsun
Inat ettim yarin gidecegim bakalim en son kistim vardi gitmişmi bi bakıversinlerBu ay tuttuysa mucize olur bana valla... bende gidemiyorum ama is yuzunden
inşallah defolup gitmiştir pis kistlerInat ettim yarin gidecegim bakalim en son kistim vardi gitmişmi bi bakıversinler
aminnnnnnnBal0ncuk Veririm tabi ki canım. Bu sabah yine test yaptım yine 2. Çizgiyi gördüm Allah sağlıklı gebelik nasip etsin bakalım
Cok agrim var ya dunden beri basta ne guzel agrimiyordu simdi belim kalcam heryerim ağrıyor ☹☹inşallah defolup gitmiştir pis kistler
sebebsizmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?