Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anammm
kıyamam ben size kuzucuk :)
evet ya yan yana olunca bizde öyle oluyoruz
ama uzaktada eşim sorun yaşamıyor ya.. yemeğini yapar ütüsü temizliği
benden daha iyi hep uzakta yaşamış çünkü
Benim eşim de yapıyor ama benim yaptığım daha tatlı geliyor ona onunkisi de bana tabii bi de o benden daha yoğun çalıştığı için benim kadar vakti olmuyor birşeylere :) yine de her cuma ben gelicem diye temizlik yapıyor kendince
bak şimdi canım çorba istedi iyimi
Oyy kuzumm öğle arasında bas çorbayı sıcak sıcak :) gel ben sana yapayım

ellerine sağlık kuşummmmmmmm
valla öğle arası çorba kesin oldu bende
neyseki gebe değilim

anaaaaaaaaaaaaaa bugün @terelellidenhalliceyim bat günüymüş
listede öyle yazıyor
ya ben temiz delirdim 9 gün kala başlayıp 1784 tane test yaptım. sonuncuyu da iki gün önce yapıp bıraktım. akıl sağlığımı daha da kaybetmeyeyim dedim. negatiflere rağmen saf bir umutla bekliyorum bakalım

ciddi olamazsın
şaka değil demi
kızzzzzz kendine bunu neden yapıyorsun

Canım ekstra bir tedavi mi oldun da böylesin? Hiç yıpratma kendini bak beni kızlar biliyor o testler iki kez silik pozitif verdi hamile değildim. Boşver idrar testlerini, gecikince kan veririz. ( Dedi ve kesin haftaya 10 test yapacak )

yok tedavi falan olmadı ki ekstradan prolaktinim de yüksek. testlerin yanılttığını da biliyorum. adamı da delirttim "bunlar hep sizin merakınızı sömürmek için çıkarılan icatlar. alma şu testleri" diye höykürdü sonunda

Bal0ncuk "10 gün önceden testle öğrendim" diyenlerin gazına geldim. kendi kendime belirtiler üretmiştim falan. bu "reglime 10 gün kala öğrendim" diyen tayfa da galiba "korunurken hamile kaldım"cılatın akrabası

Eşin doğru söylüyor sanki idrarda pozitif çıksa ne olacak yine acaba mı diye doktora gidip kan vermeyecek miyiz?
Bence adetten 10 gün önce öğrenilmez. Daha yeni yumurtlanılmış oluyor neredeyse

Kis gunu goreve götürüyorlar yav sovecem valla

bacım sen niye onlara inanıyorsun
bize inan o değilde enişte sankim biraz haklı

Eşin doğru söylüyor sanki idrarda pozitif çıksa ne olacak yine acaba mı diye doktora gidip kan vermeyecek miyiz?
Bence adetten 10 gün önce öğrenilmez. Daha yeni yumurtlanılmış oluyor neredeyse
işte diyorum ya bunlar da muhtemelen "çocuğu planlayarak yapmadık, kazayla oldu" diyenler gibi sallıyor. ben de alık alık gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…