- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.381
Benim eşim de yapıyor ama benim yaptığım daha tatlı geliyor ona onunkisi de bana tabii bi de o benden daha yoğun çalıştığı için benim kadar vakti olmuyor birşeylere :) yine de her cuma ben gelicem diye temizlik yapıyor kendinceanammm
kıyamam ben size kuzucuk :)
evet ya yan yana olunca bizde öyle oluyoruz
ama uzaktada eşim sorun yaşamıyor ya.. yemeğini yapar ütüsü temizliği
benden daha iyihep uzakta yaşamış çünkü
Oyy kuzumm öğle arasında bas çorbayı sıcak sıcak :) gel ben sana yapayımbak şimdi canım çorba istedi iyimi
ellerine sağlık kuşummmmmmmmBenim eşim de yapıyor ama benim yaptığım daha tatlı geliyor ona onunkisi de bana tabii bi de o benden daha yoğun çalıştığı için benim kadar vakti olmuyor birşeylere :) yine de her cuma ben gelicem diye temizlik yapıyor kendince
Oyy kuzumm öğle arasında bas çorbayı sıcak sıcak :) gel ben sana yapayım
ya ben temiz delirdim 9 gün kala başlayıp 1784 tane test yaptım. sonuncuyu da iki gün önce yapıp bıraktım. akıl sağlığımı daha da kaybetmeyeyim dedim. negatiflere rağmen saf bir umutla bekliyorum bakalımanaaaaaaaaaaaaaa bugün @terelellidenhalliceyim bat günüymüş
listede öyle yazıyor
ciddi olamazsınya ben temiz delirdim 9 gün kala başlayıp 1784 tane test yaptım. sonuncuyu da iki gün önce yapıp bıraktım. akıl sağlığımı daha da kaybetmeyeyim dedim. negatiflere rağmen saf bir umutla bekliyorum bakalım
ellerine sağlık kuşummmmmmmm
valla öğle arası çorba kesin oldu bende
neyseki gebe değilim
yok kızzzzzz ne dert olcakAyy gebe olsan içime dert olurdu kuzumm
Canım ekstra bir tedavi mi oldun da böylesin? Hiç yıpratma kendini bak beni kızlar biliyor o testler iki kez silik pozitif verdi hamile değildim. Boşver idrar testlerini, gecikince kan veririz. ( Dedi ve kesin haftaya 10 test yapacakya ben temiz delirdim 9 gün kala başlayıp 1784 tane test yaptım. sonuncuyu da iki gün önce yapıp bıraktım. akıl sağlığımı daha da kaybetmeyeyim dedim. negatiflere rağmen saf bir umutla bekliyorum bakalım
Seni yiyerimmyok kızzzzzz ne dert olcak
çorba neki
her ay her dakika ulaşılabilecek bişey
marketlerde bile hazırı satılıyor
bence @terelellidenhalliceyim heycandan olsa gerek diye düşünüyorumCanım ekstra bir tedavi mi oldun da böylesin? Hiç yıpratma kendini bak beni kızlar biliyor o testler iki kez silik pozitif verdi hamile değildim. Boşver idrar testlerini, gecikince kan veririz. ( Dedi ve kesin haftaya 10 test yapacak)
Ohhh aşkınız tazelensin baluşummdün saçlarımı boyadım... cilt temizliğimide yaptım..
masajımıda yaptım misler gibi oldum
kocişe hazırım
şimdi öğle arası vakti
yok tedavi falan olmadı ki ekstradan prolaktinim de yüksek. testlerin yanılttığını da biliyorum. adamı da delirttim "bunlar hep sizin merakınızı sömürmek için çıkarılan icatlar. alma şu testleri" diye höykürdü sonundaCanım ekstra bir tedavi mi oldun da böylesin? Hiç yıpratma kendini bak beni kızlar biliyor o testler iki kez silik pozitif verdi hamile değildim. Boşver idrar testlerini, gecikince kan veririz. ( Dedi ve kesin haftaya 10 test yapacak)
Eşin doğru söylüyor sanki idrarda pozitif çıksa ne olacakyok tedavi falan olmadı ki ekstradan prolaktinim de yüksek. testlerin yanılttığını da biliyorum. adamı da delirttim "bunlar hep sizin merakınızı sömürmek için çıkarılan icatlar. alma şu testleri" diye höykürdü sonunda
Bal0ncuk "10 gün önceden testle öğrendim" diyenlerin gazına geldim. kendi kendime belirtiler üretmiştim falan. bu "reglime 10 gün kala öğrendim" diyen tayfa da galiba "korunurken hamile kaldım"cılatın akrabası
Kis gunu goreve götürüyorlar yav sovecem vallaAz uzanayım demiştim uyuya kalmışım canım ya, daha iyiyim şimdi
mendiller hazırlansın o zaman
Üç kabul ile uğurluyoruuuuz
Teşekkür ederim kuzum yapamadan uyuyakalmışım daha iyiyim şükür
Gökyüzünden rahmet yağarken Rabbim de bizden esirgemesinhayırlı cumalar canım
Ay taşınmaktan nefret ederim ya, Allah kolaylık versin canım
bacım sen niye onlara inanıyorsunyok tedavi falan olmadı ki ekstradan prolaktinim de yüksek. testlerin yanılttığını da biliyorum. adamı da delirttim "bunlar hep sizin merakınızı sömürmek için çıkarılan icatlar. alma şu testleri" diye höykürdü sonunda
Bal0ncuk "10 gün önceden testle öğrendim" diyenlerin gazına geldim. kendi kendime belirtiler üretmiştim falan. bu "reglime 10 gün kala öğrendim" diyen tayfa da galiba "korunurken hamile kaldım"cılatın akrabası
işte diyorum ya bunlar da muhtemelen "çocuğu planlayarak yapmadık, kazayla oldu" diyenler gibi sallıyor. ben de alık alık gaza geldimEşin doğru söylüyor sanki idrarda pozitif çıksa ne olacakyine acaba mı diye doktora gidip kan vermeyecek miyiz?
Bence adetten 10 gün önce öğrenilmez. Daha yeni yumurtlanılmış oluyor neredeyse
Canim bebim adete 1 hafta kala baslardi bu sefer ovulasyondan beri gecmeyince dedim bir sorun sikntim mi var acabaBenim 10 gun onceden basliyor acimaya
Aynen canim ondan cok giremiyorum buraya ya zatenKiz kari kocamı askersiniz siz
Bende istiyordum boyum yetmedi hshshAynen canim ondan cok giremiyorum buraya ya zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?