- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.681
Sen hep geriden geliosn
Burda daha sabahti kiii
Ayyy cok şükür kuzucumKızlar selammm nasılsınız iyisinizdir inşallah
Ben çok iyiyim semptomlarım bitti karantina süresinin geçmesini bekliyorum artık bir de tat ve koku duyumun geri gelmesini
Yeni hamile haberleri var mı bakalım tüm sayfaları okuyamadım
MNbeyaz canım sen nasılsın, bebiş iyi mi? Yemeye devam mı
Bal0ncukum çok iyiyim kendime geldim iyice sen nasılsın
Ohh mis gibii git gez toz bakalim eniste gitmedenSen hep geriden geliosn
Halılarıda açtığıma göre artk gezmeye gidebilirim
He ya gideck gönlümün efendisiOhh mis gibii git gez toz bakalim eniste gitmeden
Olsun gelicek ki yine sen onu dusunHe ya gideck gönlümün efendisi
Çok iyiyim canım, atlattım şükür. Zaten ateş ve aşırı halsizlik yapmıştı bende çok ağır geçirmedim ama yine de dinlenme istiyordu. Sizler nasılsınız ne var ne yok güzel haberler var mıAyyy cok şükür kuzucum
Seni cok merak ettik ya...
Umarm herşey eskisine döner kurtulursun bir an önce
Anladım en kısa zamanda kavuşursunuz meleğinize inşallahHiç bir sebebi yok canım hiç bilmiyoruz
Benim 7 . Günü gecikmemin adet ağrım var hâlâ ve hamileymisimRegl bir gün geçti, bugün ikinci gün. Adet olacakmışım gibi arada bir ağrı giriyor ama, herhangi bir lekelenme veya regl durumu yok.
Ama stresten de gecikmiş olabilir çünkü yumurtlama günüm değildi telefondaki programa göre, bilakis reglime 8 gün vardı eşimle denediğimiz gün.
Yani stres kaynaklıdır muhtemelen diye düşünüyorum ama fikrinizi de almak istedim.Bal0ncuk
Maşallah, tebrik ederim, nazarlardan korusun Allah :) Darısı başıma inşallah hayırlısıyla. Bugün üçüncü gün, ara ara ağrı giriyo, akıntım da var hafif sarı bir akıntı, her seferinde şimdi hastalandım diye düşünüyorum ama yok.Benim 7 . Günü gecikmemin adet ağrım var hâlâ ve hamileymisim
Allah'ım nasip eder inşallah damada ben hiç beklemiyordum regl ha oldum ha olcam derken 5 gün geçti evde test yaptım pozitif ama şimdide bebeğim tutunur mu korkuları başladıMaşallah, tebrik ederim, nazarlardan korusun Allah :) Darısı başıma inşallah hayırlısıyla. Bugün üçüncü gün, ara ara ağrı giriyo, akıntım da var hafif sarı bir akıntı, her seferinde şimdi hastalandım diye düşünüyorum ama yok.
Beklentiye pek girmiyorum, olumsuzu düşünüyorum, beklemedeyim bakalım.
Reglinin geciktigi üçüncü günse iki gün daha bekle 5. Günde evde test yapMaşallah, tebrik ederim, nazarlardan korusun Allah :) Darısı başıma inşallah hayırlısıyla. Bugün üçüncü gün, ara ara ağrı giriyo, akıntım da var hafif sarı bir akıntı, her seferinde şimdi hastalandım diye düşünüyorum ama yok.
Beklentiye pek girmiyorum, olumsuzu düşünüyorum, beklemedeyim bakalım.
Ben adetten 8 gün önce falan denemiştim. Olsa bile geç döllenme olabilir. Çıkmayabilir yani yumurtlama don. Değildim çünkü.Allah'ım nasip eder inşallah damada ben hiç beklemiyordum regl ha oldum ha olcam derken 5 gün geçti evde test yaptım pozitif ama şimdide bebeğim tutunur mu korkuları başladı
İyiyiz cnm senKızlar nasılsınız
İnşallah balımOlsun gelicek ki yine sen onu dusun
İyiyz cnm biz..Çok iyiyim canım, atlattım şükür. Zaten ateş ve aşırı halsizlik yapmıştı bende çok ağır geçirmedim ama yine de dinlenme istiyordu. Sizler nasılsınız ne var ne yok güzel haberler var mı
İyi cnm merak etme :)Kızlaar ben hastaneye gittim bugün adetimin gecikmesinin 7. Günü beta HCG 556 çıktı iyimi sizce
Kıyamammmmm
Sefanız olsun bebeğimmm
Ayy amin amin ağzın bal yesin kuzum inşallahYa sizi yeriiimmmEn kısa zamanda hiç ayrılmamak üzere kavuşun kocişlerinize
Canım çook sevindim çok geçmiş olsunKızlar selammm nasılsınız iyisinizdir inşallah
Ben çok iyiyim semptomlarım bitti karantina süresinin geçmesini bekliyorum artık bir de tat ve koku duyumun geri gelmesini
Yeni hamile haberleri var mı bakalım tüm sayfaları okuyamadım
MNbeyaz canım sen nasılsın, bebiş iyi mi? Yemeye devam mı
Bal0ncukum çok iyiyim kendime geldim iyice sen nasılsın
Hayırlı olsun canım, Allah hayırla kucağına alırsın inşallahKızlaar ben hastaneye gittim bugün adetimin gecikmesinin 7. Günü beta HCG 556 çıktı iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?