Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy cok şükür kuzucum
Seni cok merak ettik ya...
Umarm herşey eskisine döner kurtulursun bir an önce

Ayyy cok şükür kuzucum
Seni cok merak ettik ya...
Umarm herşey eskisine döner kurtulursun bir an önce
Çok iyiyim canım, atlattım şükür. Zaten ateş ve aşırı halsizlik yapmıştı bende çok ağır geçirmedim ama yine de dinlenme istiyordu. Sizler nasılsınız ne var ne yok güzel haberler var mı

Benim 7 . Günü gecikmemin adet ağrım var hâlâ ve hamileymisim

Benim 7 . Günü gecikmemin adet ağrım var hâlâ ve hamileymisim
Maşallah, tebrik ederim, nazarlardan korusun Allah :) Darısı başıma inşallah hayırlısıyla. Bugün üçüncü gün, ara ara ağrı giriyo, akıntım da var hafif sarı bir akıntı, her seferinde şimdi hastalandım diye düşünüyorum ama yok.
Beklentiye pek girmiyorum, olumsuzu düşünüyorum, beklemedeyim bakalım.

Allah'ım nasip eder inşallah damada ben hiç beklemiyordum regl ha oldum ha olcam derken 5 gün geçti evde test yaptım pozitif ama şimdide bebeğim tutunur mu korkuları başladı

Reglinin geciktigi üçüncü günse iki gün daha bekle 5. Günde evde test yap

Allah'ım nasip eder inşallah damada ben hiç beklemiyordum regl ha oldum ha olcam derken 5 gün geçti evde test yaptım pozitif ama şimdide bebeğim tutunur mu korkuları başladı
Ben adetten 8 gün önce falan denemiştim. Olsa bile geç döllenme olabilir. Çıkmayabilir yani yumurtlama don. Değildim çünkü.

Kızlar nasılsınız
İyiyiz cnm sen
Olsun gelicek ki yine sen onu dusun
İnşallah balım
Çok iyiyim canım, atlattım şükür. Zaten ateş ve aşırı halsizlik yapmıştı bende çok ağır geçirmedim ama yine de dinlenme istiyordu. Sizler nasılsınız ne var ne yok güzel haberler var mı
İyiyz cnm biz..
Yeni gelip gebe kalanlar var
Demirbaşlar olarak beklemedeyiz
Kızlaar ben hastaneye gittim bugün adetimin gecikmesinin 7. Günü beta HCG 556 çıktı iyimi sizce
İyi cnm merak etme :)

M Melegim96 cnm nerelerdesn

Kıyamammmmm
Sefanız olsun bebeğimmm

Ya sizi yeriiimmm En kısa zamanda hiç ayrılmamak üzere kavuşun kocişlerinize
Ayy amin amin ağzın bal yesin kuzum inşallah
Canım çook sevindim çok geçmiş olsun benim görümce de geçirdi, bir süre sonra tat koku yavaş yavaş geliyor diyo, seninde hemencik gelir inşallah
Kızlaar ben hastaneye gittim bugün adetimin gecikmesinin 7. Günü beta HCG 556 çıktı iyimi sizce
Hayırlı olsun canım, Allah hayırla kucağına alırsın inşallah bizlere de nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…