Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemek yiyorum kendimi meşgul etmek için. Durmadan yemek yiyesim var, 5 kilo almışım dün tartıldım. Moraller bozuk
yemek yemek kadar zevkli bir şey yok ama çok da yeme sakız çiğne ya da çubukkraker ye yok mu takip ettiğin dizi diziler zaman öldürmek için birebir

yemek yemek kadar zevkli bir şey yok ama çok da yeme sakız çiğne ya da çubukkraker ye yok mu takip ettiğin dizi
Netflikşe takılıyorum
Peki dün gece 2de buzdolabından çiğköfte çalarken kocama yakalanıp, yoo buzdolabını düzeltiyodum demem.

Netflikşe takılıyorum
Peki dün gece 2de buzdolabından çiğköfte çalarken kocama yakalanıp, yoo buzdolabını düzeltiyodum demem.
eşin demiştir gece 2 demi düzenliyorsun gece de çiğköfte ne iyi gidiyor ya ben evde çiğköfte yapmaya başladım daha lezzetli oluyor tavsiye ederim netflix iyidir baya güzel diziler var ama ben kore dizilerine sardım

sonra sabaha kadar reflüden zor uyudum. bildiği için gece benim yemek yememe izin vermez. bir buçuk yıl ilaç tedavisi gördüm midemden dolayı. yoksa insan kendi dolabından çiğköfte çalar mı

Evet asko ama bir senede aldığım 2. Anestezi olcak☹☹
Boşver kız... Sonu güzel olsn
Yemek yiyorum kendimi meşgul etmek için. Durmadan yemek yiyesim var, 5 kilo almışım dün tartıldım. Moraller bozuk
Bendeee 4 kilo almşım
Morallerdeki yelkenler suda

Bal0ncuk tatlım
Çay mı nardan sonraydı yoksa nar mı çaydan sonraydı
Çay snra nar ama çayı kahveyi azaltıyoruz :)
Şu an iyiyim canım benim dün kötüydüm ara ara çok kötü oluyorum bebek kıyafeti görmeye bile dayanamadığım anlar oluyor
İnanmaktan asla vazgeçmiyoruz minnoşum

Boşver kız... Sonu güzel olsn

Bendeee 4 kilo almşım
Morallerdeki yelkenler suda

Çay snra nar ama çayı kahveyi azaltıyoruz :)

İnanmaktan asla vazgeçmiyoruz minnoşum
Ben çay içmem kolay kolay ama bu gün baya istedim demledim tam içerken baktım eşim nar ayıklamış o an ilk aklıma gelen sen

Netflikşe takılıyorum
mesajları geriden gelip okurken tam olarak burda kaldım ve hemen bir çiğköfte siparişi verdim ve benim de reflüm var umarım bu gece uyuyabilirim... yaşasın çiğköfte

Şu an iyiyim canım benim dün kötüydüm ara ara çok kötü oluyorum bebek kıyafeti görmeye bile dayanamadığım anlar oluyor
bende yakın zamanda aynen sizin gibiydim.. umutsuzluğun son demlerinde .. aldığım her hamilelik haberi karşımdaki için sevinsem de içimi sızlatıyodu o günüm iptal oluyodu. insanın kafasında bu düşünce olunca nereye baksak ya bebek ya hamile kadın görüyormuş.. ben her akşam deli gibi internette hamilelik araştırmalarımı çok çok azalttım , test ovulasyon bıraktım, adet günlerimi bile takip etmiyorum içimde beni üzecek bir ümit daha olmasın diye.. sadece düzenli ilişkiye girip gerisini düşünmemeye çalışıyorum ve bu bana iyi geldi.. Her şeyden önemlisi biziz ve Allahın izniyle tez zamanda gebe kalıcaz. bu beklediğimiz zamanlar geçmişte küçük bir anı kalıcak ve bol bol şükredicez ama önce biz iyi olmalıyız dilerim siz de tez zamanda musmutlu haberler alıp bebişinize kavuşursunuz ve bekleyen herkes , hepimiz.. moralimizi yüksek tutalım

mesajları geriden gelip okurken tam olarak burda kaldım ve hemen bir çiğköfte siparişi verdim ve benim de reflüm var umarım bu gece uyuyabilirim... yaşasın çiğköfte
Hala canım çok istiyo şuan, ama korkudan yiyemiyorum. Zaten 10 gündür bi doymadım ki ben hep açım.

Hala canım çok istiyo şuan, ama korkudan yiyemiyorum. Zaten 10 gündür bi doymadım ki ben hep açım.
bende bende bendee canım sadece zararlı şeyler istiyor ve ardı arkası kesilmiyor tuzlu yesem tatlıya geçiyorum sonra ay yine tuzlu yiyeyim diyorum.. evde durmak bize yaramıyor tartıyla küsüz şu ara görmek bile istemiyorum İnşallah bu açlıklarımız güzel haberler getirir aşerme diye kılıf uydururuz

en güzel tarafı karnını içine çekmeden yürüme özgürlüğü bence.
şuan karnımın alt kısmı acaip ağrıyo, adet olucak gibi. iki gündür böyle, bugün üçüncü gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…