- 26 Nisan 2020
- 584
- 988
- 53
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.661
evetten güzel tarafı karnını içine çekmeden yürüme özgürlüğü bence.
şuan karnımın alt kısmı acaip ağrıyo, adet olucak gibi. iki gündür böyle, bugün üçüncü gün
valla hiç belli olmuyoevettayy aman gelmesin adetlerr bizden uzak olsun 9 ay
Taşındık bacım ben daha gidemedim ama.tasinmisiz yani
Amin amin amin canım benim gerçekten öyle çok haklısın, söylediklerini deneyecem İnşallah 2 gündür öyle değilim şükür, öyle olunca çok kötü oluyor insanbende yakın zamanda aynen sizin gibiydim.. umutsuzluğun son demlerinde .. aldığım her hamilelik haberi karşımdaki için sevinsem de içimi sızlatıyodu o günüm iptal oluyodu. insanın kafasında bu düşünce olunca nereye baksak ya bebek ya hamile kadın görüyormuş.. ben her akşam deli gibi internette hamilelik araştırmalarımı çok çok azalttım , test ovulasyon bıraktım, adet günlerimi bile takip etmiyorum içimde beni üzecek bir ümit daha olmasın diye.. sadece düzenli ilişkiye girip gerisini düşünmemeye çalışıyorum ve bu bana iyi geldi.. Her şeyden önemlisi biziz ve Allahın izniyle tez zamanda gebe kalıcaz. bu beklediğimiz zamanlar geçmişte küçük bir anı kalıcak ve bol bol şükredicezama önce biz iyi olmalıyız dilerim siz de tez zamanda musmutlu haberler alıp bebişinize kavuşursunuz ve bekleyen herkes , hepimiz.. moralimizi yüksek tutalım
Maşallah yarasn tosunumaNerdeyse bir kutu pişmaniye yedim
Hiç pişman değilim
Ne oldu çikommm
Ohh mis.. Güzel günlerde oturun beyazmTaşındık bacım ben daha gidemedim ama.tasinmisiz yanibugün gidicem inşallah eve
Günaydın canımGünaydın kızlar
Pazar kahvaltısı candır.. Heleki kocam olunca
Çıkın çıkın gelin
KıyamammmmmGünaydın canımbenim eşim de yine işi varmış burda, bir günlüğüne gelecek öğle yemeği akşam yemeği ooooh
Benim miniğim.. Cancağzım..
Anlatmak istersen hepimiz dinleriz
Ayyy zaten yeni gelene uğurlu geliyor hamile kalıyor demiştik..
Bemde görüyorum ne zaman kan verecen
Kızzz vücut çorabı dedik sen gittin mutfak temizledn
Oyyy tatlımmm.. Evet cok şükür dün geldi ama yarın gidecek..
Darısı senin kavuşmana :)
Senden de Allah razı olsun kuzum can beyazım..
Meeeeeeee
Ahahahhaa cok cici bunlar ya....
Mucize bekleyen arkadaşm buraya üye değil ama sormak istediğin herşeyi ben ona sorabilirim ne öğrenmek istersen
Sence ne bu surat.... Cevapsızzz sorularım vardır belkideeeee
Yumurtlama günü değil yazmışsın gelinim...
Kaç gün var regl?
Bizde ikişer tane yaptık
Çok çok geçmiş olsun canım peki dr ne diyor 1 yıldır olmaması konusundaBen canım benimde oğlum var 6 yaşında ama biz iki üç yıldır uğraşıyoruz. Geçen sene hamile kalmıştım ama gelişmedi malesef kürtaj olmak zorunda kaldım 19 Aralık'ta tam bir yıl olacak kürtaj olalı :/
Sizi özledim kuzumMaşallah yarasn tosunuma
Ne oldu çikommm
Ohh mis.. Güzel günlerde oturun beyazm
Ayy bende özledim.. Kahvaltının bir kısmını hazırladm.. Diğerleri sıcak yenmeli diye herifin uyanmasını bekliyormSizi özledim kuzum
Günaydın kızlar
Pazar kahvaltısı candır.. Heleki kocam olunca
Çıkın çıkın gelin
Ya sizi yeriiimmmGünaydın canımbenim eşim de yine işi varmış burda, bir günlüğüne gelecek öğle yemeği akşam yemeği ooooh
Ayy bende özledim.. Kahvaltının bir kısmını hazırladm.. Diğerleri sıcak yenmeli diye herifin uyanmasını bekliyorm
Bu süreçte size bakaym dedm
Akşam gidecek gönlümün efendisi
Ahhh cukum ahhYa sizi yeriiimmmEn kısa zamanda hiç ayrılmamak üzere kavuşun kocişlerinize
Gunaydiinn
Bizim gün geç aydınlanıyorHepinize günaydın hayırlı pazarlar
Hiç bir sebebi yok canım hiç bilmiyoruzÇok çok geçmiş olsun canım peki dr ne diyor 1 yıldır olmaması konusunda
Bal0ncukum çok iyiyim kendime geldim iyice sen nasılsınyok sonra
kızzz ilişkide tabi
oyyy kolay gelsin ellerine sağlık canım
Katre_g canım nasılsın.. umarım ağır geçirmiyorsundur.. biran önce negatife dönsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?