- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.741
Persembe yada cuma askos bakalim. Valla aşırı sinirliyim şuan hali yikamacilar halimi kaybetti bide bize yalanci muamelesi yapiyor alan eleman ben 6 parca indirdim diyormus yalan halbuki adam halimizi karıştırmış bize resim atti aldigi gun bu sizinmiydi diye alirken yazmamis aptal şimdide bulamıyorlarİyiym kuzu sen nasılsın
Ne zaman randevu
öyle yapacam yaIstesende gidemezsin zaten bi yere biz izin versek virus vermez
En iyisini yaparsin bol bol yat ye ic dizi izle kendini sal
BDV pişmanlıktırHahaha yok ya bizim topik sakin cok bisey olmuyor dedigim gibi gelen gebe kalip gidiyor tek olan bu
Arada BDV de ki konulara goz atiyorum vay beee diyip cikiyorum
o halı oyuna çıok şaşırdım.... sinir bozucuPersembe yada cuma askos bakalim. Valla aşırı sinirliyim şuan hali yikamacilar halimi kaybetti bide bize yalanci muamelesi yapiyor alan eleman ben 6 parca indirdim diyormus yalan halbuki adam halimizi karıştırmış bize resim atti aldigi gun bu sizinmiydi diye alirken yazmamis aptal şimdide bulamıyorlar
Bulamazlarsa hali alacaklarmış hshshshs ya ben kendi halimi istiyorum en sevdigim halimdi o benimöyle yapacam yabugün pazar var benm evin orda
gidecem bol bol c vitamini stoklayacam
BDV pişmanlıktır
o halı oyuna çıok şaşırdım.... sinir bozucu
şimdi ne olcak ?
git en iyi halı markasından aldırBulamazlarsa hali alacaklarmış hshshshs ya ben kendi halimi istiyorum en sevdigim halimdi o benim
Ohh mis gibi taze meyve suyu yapip icersin bol bolöyle yapacam yabugün pazar var benm evin orda
gidecem bol bol c vitamini stoklayacam
BDV pişmanlıktır
o halı oyuna çıok şaşırdım.... sinir bozucu
şimdi ne olcak ?
Iyiyizz canim sen?Kızlar nasılsınız :)
Bide acitasyon yapıyor maasimdan kesilir diye ulan kaybetmeseydiniz koca halı nereye gittigit en iyi halı markasından aldır
iyiyiz cnm senKızlar nasılsınız :)
ben sana demiştim amaOhh mis gibi taze meyve suyu yapip icersin bol bol
Az once bi konuya baktim dayanamayip yazdim bide konu sahibi tripleniyor gorsen sinir oldum
Iyiyizz canim sen?
arasın tek tek müşterilerine sorsunBide acitasyon yapıyor maasimdan kesilir diye ulan kaybetmeseydiniz koca halı nereye gitti
Sormuslar yokmus suan toplantı yapiyorlarmis bu konu ustunde hshshshiyiyiz cnm sen
ben sana demiştim ama
arasın tek tek müşterilerine sorsun
valla ne toplantısı yaparlarsa yapsınlarSormuslar yokmus suan toplantı yapiyorlarmis bu konu ustunde hshshshay çıldırıcam cidden
nerdesin sen cukommmBu ayı bombe gibi değerlendiriyorum 2 günde 1 kuralına uyup. Benim bebe geliyo hanımlaar
(27’sinde regl oldu ağlamaktan öldü sgjsgsjsk)
Aynen oyle kendileri kaşındıvalla ne toplantısı yaparlarsa yapsınlar
iyi bir marka halıyı seçeriz parasını ödesinler
Allah iyilik versin iyi şükür bende öyle uğraşıyorum hastanelerde bakalımOhh mis gibi taze meyve suyu yapip icersin bol bol
Az once bi konuya baktim dayanamayip yazdim bide konu sahibi tripleniyor gorsen sinir oldum
Iyiyizz canim sen?
Aynen oyle kendileri kaşındı
nerdesin sen cukommm
gitti gönlümün efendisikuzuu bu aralar çok kayınvalideme gittim giremedim buralaraa. Nasılsın iyi misin kocişin gitmişş ama olsunnn yine gelecek hep gelecek
Napam dayanamiyorum boyle insanlaraiyiyiz cnm sen
ben sana demiştim ama
arasın tek tek müşterilerine sorsun
Hayirdirr kotu bisey degil umarim?Allah iyilik versin iyi şükür bende öyle uğraşıyorum hastanelerde bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?