- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.124
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.781
ahahaha2 kere oldum yalnızca potansiyelim yüksek duruyor ama gri olmuyorm
Timam olmam ozamanolma güzel bişey diil.. uf o uf
Aleyhime yazılmış 7 parca aldilar 6parca yazılmışbende öyle diyordum
fişe senin lehinemi alehinemi yazmşlar bizim için önemli olan o
Sorma valla ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorumAkillari bi karis havada kendi mallari degil ya umursamiyorlar
Ben gri olmicam banane
Ya iste sıkıntı o zaten parem sormuslar guya herkese yok demişler fabrikada ariyorlarmis yok toplantı yapılıyormuş bilmem ne bizi sallıyorlar alti ustu yikamaci kac hali olucak fabrikada hadi 100 olsun 1 saatte bulunur o hali resmini markasinida attim birde.Allah yardımcın olsun tatlım
İnşAllah bulurlar.
Ellerinde yoksada birine teslim etmişlerdir. Onlarda demiyor mu bu benim halım değil diye
Biliyorum ama ben soylemis olabilirim de kimse begenmedim butonuna basmamis daha o yuzden gri olmamYok canım ben grilik bir şey söylemedim
Aleyhime yazılmış 7 parca aldilar 6parca yazılmış
Sorma valla ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum
Ya iste sıkıntı o zaten parem sormuslar guya herkese yok demişler fabrikada ariyorlarmis yok toplantı yapılıyormuş bilmem ne bizi sallıyorlar alti ustu yikamaci kac hali olucak fabrikada hadi 100 olsun 1 saatte bulunur o hali resmini markasinida attim birde.
Adam cok begenip eve goturmus olmasinAleyhime yazılmış 7 parca aldilar 6parca yazılmış
Sorma valla ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum
Ya iste sıkıntı o zaten parem sormuslar guya herkese yok demişler fabrikada ariyorlarmis yok toplantı yapılıyormuş bilmem ne bizi sallıyorlar alti ustu yikamaci kac hali olucak fabrikada hadi 100 olsun 1 saatte bulunur o hali resmini markasinida attim birde.
Valla cok güzeldi kız halim alsam yine aynisini alirim koyu renkti tam odama goremerhaba arkideşler nasılsınız :)
Hemsirecik halına üzüldüm umarım daha güzelini verirler ama açık renk alma ben aldım biraz pişmanım beyaz halı benim neyime
oooo hoşgeldiniz efendimmerhaba arkideşler nasılsınız :)
Hemsirecik halına üzüldüm umarım daha güzelini verirler ama açık renk alma ben aldım biraz pişmanım beyaz halı benim neyime
Annemde oyle diyorAdam cok begenip eve goturmus olmasin
Olucak bisey degil ki yani sen guvenip emanet ediyorsun sonucta soyleyecek bisey yok
Camasir suyuyla yerleri sildiricen ya halilarida silsinoooo hoşgeldiniz efendim
iyiyiz sen nasılsın cano
benimkilerde açık renk şuanda memnunum ama çocuk olursa ne olur bilmiyorum
Bence tum sorun burda sen neden gidip dandik hali almiyorsun ki adam begenmis iste halini almis gitmis sonrada kaybolduuAnnemde oyle diyorburda cogu kisi ucus diye naylon hali alıyor benimkiler yun halıydı gittiiiii guzelim halim gittiiiii
Beyaz halı kırmızı çizgimdir gahsjcjdnnfncngmerhaba arkideşler nasılsınız :)
Aman cana geleceğine mala gelsin boşver aynısından aldırırsınValla cok güzeldi kız halim alsam yine aynisini alirim koyu renkti tam odama gore
Hoşbuldum efendim :) ben de bugün enerji doluyum çok şükür. sağımdan kalktım herhaldeoooo hoşgeldiniz efendim
iyiyiz sen nasılsın cano
benimkilerde açık renk şuanda memnunum ama çocuk olursa ne olur bilmiyorum
Ben hali sevmiyorumda simdi ortu orttukten sonra o halinin anlami kalmiyor ki bence ozaman farkli renktede alabilirdinAman cana geleceğine mala gelsin boşver aynısından aldırırsın
Hoşbuldum efendim :) ben de bugün enerji doluyum çok şükür. sağımdan kalktım herhaldeçocuk olmamasına rağmen halının her yerleri mahvoldu çay nar ekşisi kola domates her şey döküldü eşim ve ben biraz sakarız da kv örtü ört demişti çocuk olunca demiştim dinleseydim keşke..
Bilsem kilim serer oyle otururdum hshshshBence tum sorun burda sen neden gidip dandik hali almiyorsun ki adam begenmis iste halini almis gitmis sonrada kaybolduu
Yani hali senin neyine simdi gelmis bide adami sucluyorsun suc sende ki almissin o haliyiBilsem kilim serer oyle otururdum hshshsh
beyaz şık olduğu kadar başa belaBeyaz halı kırmızı çizgimdir gahsjcjdnnfncng
Şaka maka başka renk istemiyorum asla beyaz beyaz beyaz
bende senle aynı fikirde olduğum için örtü sermiyorum halaBen hali sevmiyorumda simdi ortu orttukten sonra o halinin anlami kalmiyor ki bence ozaman farkli renktede alabilirdin
yalnız seninki baya güzelmişAhanda olay halim buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?