Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende öyle diyordum

fişe senin lehinemi alehinemi yazmşlar bizim için önemli olan o
Aleyhime yazılmış 7 parca aldilar 6parca yazılmış
Akillari bi karis havada kendi mallari degil ya umursamiyorlar

Ben gri olmicam banane
Sorma valla ilk defa boyle bir seyle karsilasiyorum
Allah yardımcın olsun tatlım
İnşAllah bulurlar.
Ellerinde yoksada birine teslim etmişlerdir. Onlarda demiyor mu bu benim halım değil diye
Ya iste sıkıntı o zaten parem sormuslar guya herkese yok demişler fabrikada ariyorlarmis yok toplantı yapılıyormuş bilmem ne bizi sallıyorlar alti ustu yikamaci kac hali olucak fabrikada hadi 100 olsun 1 saatte bulunur o hali resmini markasinida attim birde.

Adam cok begenip eve goturmus olmasin
Olucak bisey degil ki yani sen guvenip emanet ediyorsun sonucta soyleyecek bisey yok

merhaba arkideşler nasılsınız :)
Hemsirecik halına üzüldüm umarım daha güzelini verirler ama açık renk alma ben aldım biraz pişmanım beyaz halı benim neyime
oooo hoşgeldiniz efendim
iyiyiz sen nasılsın cano
benimkilerde açık renk şuanda memnunum ama çocuk olursa ne olur bilmiyorum

merhaba arkideşler nasılsınız :)
Hemsirecik halına üzüldüm umarım daha güzelini verirler ama açık renk alma ben aldım biraz pişmanım beyaz halı benim neyime
Beyaz halı kırmızı çizgimdir gahsjcjdnnfncng
Şaka maka başka renk istemiyorum asla beyaz beyaz beyaz

Valla cok güzeldi kız halim alsam yine aynisini alirim koyu renkti tam odama gore
Aman cana geleceğine mala gelsin boşver aynısından aldırırsın
oooo hoşgeldiniz efendim
iyiyiz sen nasılsın cano
benimkilerde açık renk şuanda memnunum ama çocuk olursa ne olur bilmiyorum
Hoşbuldum efendim :) ben de bugün enerji doluyum çok şükür. sağımdan kalktım herhalde çocuk olmamasına rağmen halının her yerleri mahvoldu çay nar ekşisi kola domates her şey döküldü eşim ve ben biraz sakarız da kv örtü ört demişti çocuk olunca demiştim dinleseydim keşke..

Ben hali sevmiyorumda simdi ortu orttukten sonra o halinin anlami kalmiyor ki bence ozaman farkli renktede alabilirdin

Beyaz halı kırmızı çizgimdir gahsjcjdnnfncng
Şaka maka başka renk istemiyorum asla beyaz beyaz beyaz
beyaz şık olduğu kadar başa bela
Ben hali sevmiyorumda simdi ortu orttukten sonra o halinin anlami kalmiyor ki bence ozaman farkli renktede alabilirdin
bende senle aynı fikirde olduğum için örtü sermiyorum hala beyaz kadar evi ferah gösteren yok gerçekten :)
Ahanda olay halim buydu
yalnız seninki baya güzelmiş güzel kombinlemişsin odayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…