- 19 Kasım 2019
- 53.618
- 136.124
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.761
derinsularda yüzüosun avukat hanımNapam dayanamiyorum boyle insanlara
Hayirdirr kotu bisey degil umarim?
Belkide anlattin ben gormemis olabilirim
Iste fisede yanlış yazmışlar hshshvalla elinde bir makbuz ne bilem bişi varsa eğer halı almazlarsa daha beterini yaşarlar
kendileri bilir
nasılllllllllIste fisede yanlış yazmışlar hshsh
Kelimelerimi secip yaziyorum merak etme daha once gri olmadim simdide olmam bencederinsularda yüzüosun avukat hanım
oraya giden gri oluyor
Ne bileyim hangi kafayla çalışıyorlarsa artiknasılllllllll
bende öyle diyordumKelimelerimi secip yaziyorum merak etme daha once gri olmadim simdide olmam bence
fişe senin lehinemi alehinemi yazmşlar bizim için önemli olan oNe bileyim hangi kafayla çalışıyorlarsa artik
Akillari bi karis havada kendi mallari degil ya umursamiyorlarNe bileyim hangi kafayla çalışıyorlarsa artik
Ben gri olmicam bananebende öyle diyordum
fişe senin lehinemi alehinemi yazmşlar bizim için önemli olan o
olma zaten...Akillari bi karis havada kendi mallari degil ya umursamiyorlar
Ben gri olmicam banane
Mesaj at mesajParesilaaa az önce istanbul ile ilgili bir haber okudum ama burdan ne okduğumu diyemem
ondan sonra dedimkiparemi artık daha iyi anlıyorum
aşmış insanlar kendini
Hahaah oyle olsa gonderirim hemen burda ki testler cubukla yapiliyorr ve her yerde 1 yada 2 tane yer var gidiyorsun test yaptirip geliyorsun test sokagi diyorlar sonrada 24-48 saat bekleyip sonuc aliyorsunolma zaten...
bize bedeve test göndersene
merakmı ettinMesaj at mesaj
gavur memleket işte..Hahaah oyle olsa gonderirim hemen burda ki testler cubukla yapiliyorr ve her yerde 1 yada 2 tane yer var gidiyorsun test yaptirip geliyorsun test sokagi diyorlar sonrada 24-48 saat bekleyip sonuc aliyorsun
Allah yardımcın olsun tatlımNe bileyim hangi kafayla çalışıyorlarsa artik
Oyle deme kiz sebebide var diger kaset testler var kanla yapiliyor galiba gebelik testi gibi onlar cok guvenilir olmadigi icin bu testi yapiyorlar. Tabi hastanede yapilan kan testlerini bilmiyorum onlar farklidir ama pahali oldugu icin cok gerekmedikce yapilmiyor. Bu yapilan testi zaten devlet karsiliyor yani diyorki illa o cubuk beynine kadar giricek baska sansin yokmerakmı ettin
gavur memleket işte..
kız iyi yönden dedimOyle deme kiz sebebide var diger kaset testler var kanla yapiliyor galiba gebelik testi gibi onlar cok guvenilir olmadigi icin bu testi yapiyorlar. Tabi hastanede yapilan kan testlerini bilmiyorum onlar farklidir ama pahali oldugu icin cok gerekmedikce yapilmiyor. Bu yapilan testi zaten devlet karsiliyor yani diyorki illa o cubuk beynine kadar giricek baska sansin yok
Ben daha once hic gri olmadimseni bilmem ama onun gri potansiyeli daha güçlü
bilmiyorum kaç kere oldu
olma güzel bişey diil.. uf o ufBen daha once hic gri olmadim
2 kere oldum yalnızca potansiyelim yüksek duruyor ama gri olmuyormseni bilmem ama onun gri potansiyeli daha güçlü
bilmiyorum kaç kere oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?