Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama ya çok tatlılar
Şimdiden başlamış yeni yıl hazırlıkları
Yapmadım, benim kistim zaten var ama bugüne kadar hiç gecikmemişti kist yüzünden. Bilmiyorum ki. Daha ilişkinin üzerinden 12-13 gün geçti, çıkmaz bi ihtimal olsa bile.
En son ki ilişkiyi baz almamalısın.
Başımdan bir kere hamilelik geçti
Doktorun dediği günle benim ilişkilerin hiçbiri uymuyordu canım.
Yumurtlama zamanını da biliyorsan2-3 gün daha bekle. İçin rahat etsin
Çünkü biliyorum ki teste negatif görmektense regl olmayı tercih edersin...
İnşallah güzel haber verirsin bizlere

Niye oldu ki acaba minnoş minnoş takılırdı o
Yaa hic sorma bende merak ettim yanlislik mi oldu acaba
Aynen ve o kadar guzellerki bayildiimm

Maalesef öyle canım
Elini uzarttığında, elin kolun yerinde mi duruyor diye bakman gerekiyor
Aynen öyle canım her daim dikkatli olmak gerek ne yazıkki, devir gerçekten kötü
Yaa bunları yemek istiyorum ben çok güzeller Allahım bayılırım böyle şeylere yaa

Ben de kendi açımdan öyle düşünüyorum...
İnşallah güzel haberle geleceksin...
Kafam, duygularım darmadağın. Ne düşündüğümü, ne düşüneceğimi bilmiyorum, çok duygusalım zaten bu aralar, gözyaşlarım akmak için hazır bekliyor. Bu gecikme hormonlarımı mahvetti, ooof off. Regl olsam da geçse artık bu ağrılar, bu ateş basmaları, bu yorgunluklar, ağlamalar.

5 gün içinde zaten çıkması lazım varsa şuan kesin çıkar iyi dayandın ben olsam sabredemezdim bu kadar. yapardım.ilişkiden 10 gün sonra erken gebelik testi sonuç verirmiş. senin 13 gün olmuş yanlış okumadıysam.bence yarın sabah yap. belki de psikolojik olarak olamıyorsun negatifi görünce olucaksın. bir keresinde ben de 10 gün geciktim doktora gittim gebelik falan yok dedi o gün regl oldum. bazen psikolojik olarak geciktiriyoruz.inşallah pozitiftir yapınca buraya da yaz

Allah sabrını veriyor işte :)

Kizlar bugpn kontrolum vardi ve doktorum beni hastaneye sevk etti rahim agzi kisaligi yüzünden

normalde uzunlugu cok iyidi birden kisalmis ve 3 cm altina düsmüs her an dogum baslayabilir diye yatirdilar beni vallaha buradaki doktot da ilaclr ile uzatmaya caliscaz 2 gün icinde gelisme olmassa yüzpk gibi birsey yerlestirceh bi kac hafta daha idare etsin diye

daha cok minnos yaa dua edin kizlar

dualarım seninle canım. Rabbim yardımcınız olsun bebişini ve seni korusun. vaktini saatini beklesin minik kuzucuk inşallah

dualarım seninle canım. Rabbim yardımcınız olsun bebişini ve seni korusun. vaktini saatini beklesin minik kuzucuk inşallah
Inshallah kac gündür ztn yürürken baski vs hissediyordum ama bebisin esylei fln derken yorgunluga veriyordum . Demek cidden bisi varmis

Bu arada catala da bakti kapali agzi suan icin kapali ama hemen degisebilir dedi
Biraz rahatsiz ediciydi ama kasmamak lazim kasmayinca rahat oldu korkulcak birsey degilmis
ben cok korkuyordum catal muayenesinden .

Böyle acaba zamaninda dogar mi yaaaa

sen öncelikle kendini strese sokma canım
şuan kapalıymış sen kendini yormamaya çalış yat uzan dinlen. kötü şeyler düşünme lütfen bebeğin vaktinde gelecek bol bol dua et

Askos cok fazla ayakta kalmamaya çalış hayirlisiyla kizcen zamaninda gelir insallah uzulme moralini bozma oda hisseder duygularını strese girer ❤

Askos cok fazla ayakta kalmamaya çalış hayirlisiyla kizcen zamaninda gelir insallah uzulme moralini bozma oda hisseder duygularını strese girer ❤
Vallaha doktorum bile dedi cok sakinsin tepkimin böyle olucagini hic düsünmüyordum diye hatsanedeki doktor baya tedirginlgimi aldi ama hemdireler tuvalete bile sürekli kalkip durma deyince bayaas ciddi olsugunu anladim

Günaydın canım.
Öncelikle sakin olmaya çalış olur mu..
Hastanede gerekli bakım yapılacak..
Prensesine zamanında kavuşacaksın
Teyzeleri beni korkutan minnak prenses ve ben çok iyiyiz diyeceksin

Günaydın canım.
Öncelikle sakin olmaya çalış olur mu..
Hastanede gerekli bakım yapılacak..
Prensesine zamanında kavuşacaksın
Teyzeleri beni korkutan minnak prenses ve ben çok iyiyiz diyeceksin
Inshallah güloo bari bi kac hafta daha idare etsinde buksdar erken gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…