- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.941
Ohhh valla ne güzel işler bitmişGünaydın, yağmurlu ve kapalı bir gün sırt ve bel ağrısı ile hemhalim. Bayılırım böyle havalara.
Alışverişimi yaptım, halıları serdim, çamaşırları makineye attım, ortalığı toparladım ve geldim.
Günaydınnnnnn mı günaydın mıııııı
Gelmedi 1 saate gelicekmis☹☹esim kavga etmiş gidipHemsirecik tatlım halın geldi mi
Bir gün geç geldi ama iyi geçti şükür kuzum, işleri vardı noterde falan halletti gitti
Ayy hangi uygulama o kuzum?Uygulamadan bildirim geldii eger benimki isini duzgun yapip yumurtaya isabet ettiyse bugun yerlesme oldugu gunmus
Benim de kapımın önünden plastik süpürgemi çalmışlardı, götürmüşler karşı evi temizleyip oraya koymuşlar bide. Bir kaç hafta sonra kapıda görünce hemen gittim aldım, sinir oldum, mangalımızı da almışlar zatenGelmedi 1 saate gelicekmis☹☹esim kavga etmiş gidip
Hicbir seyi dışarı koymaya gelmiyor ya kamu mali gibi alır kullanırlarBenim de kapımın önünden plastik süpürgemi çalmışlardı, götürmüşler karşı evi temizleyip oraya koymuşlar bide. Bir kaç hafta sonra kapıda görünce hemen gittim aldım, sinir oldum, mangalımızı da almışlar zaten
iyi çok şükür her şey yolunda hamdolsun. sen nasılsın nasıl gidiyorGörmeyeli nasılsınız hanımlar? Herşey yolundadır inşallah
Bu kadarı da pes vallaGelmedi 1 saate gelicekmis☹☹esim kavga etmiş gidip
Yahu bu insanlar nasıl kendilerinde bunu hak görüyorlar anlamıyorum. İnsan utanırBenim de kapımın önünden plastik süpürgemi çalmışlardı, götürmüşler karşı evi temizleyip oraya koymuşlar bide. Bir kaç hafta sonra kapıda görünce hemen gittim aldım, sinir oldum, mangalımızı da almışlar zaten
Gerçekten ya aynısını eşimde diyor, burda dışarda bişey bırakmaya gelmez, sormadan alıyorlar diyor. O yüzden dışarı çamaşır bile sermiyorum, evde kuruturum hep.Hicbir seyi dışarı koymaya gelmiyor ya kamu mali gibi alır kullanırlar
Allaha şükür kuzum iyiyim bende, sınavlar filan var not çıkarıyorum işte debeleniyorum,iyi çok şükür her şey yolunda hamdolsun. sen nasılsın nasıl gidiyoreşin gitmiş Allah tez vakitte kavuştursun
İzin alma kültürleri yok canım gerçekten, sormaya tenezzül dahi etmiyorlar.Bu kadarı da pes valla
Yahu bu insanlar nasıl kendilerinde bunu hak görüyorlar anlamıyorum. İnsan utanır
ne oldu sana öyle mapisa mi düştüngünaydın hamişlerin en tatlişi.. çok yüklenmiyorsn demi kendine
Getirdiler sonunda yüzsüzlerBu kadarı da pes valla
Yahu bu insanlar nasıl kendilerinde bunu hak görüyorlar anlamıyorum. İnsan utanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?