- 4 Haziran 2020
- 289
- 289
- 23
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #178.961
Eskiden kapı kilitlenmeden oturulan bir ülke bu hale nasıl geldi...İzin alma kültürleri yok canım gerçekten, sormaya tenezzül dahi etmiyorlar.
Baktın mı sağına soluna... Bir şeyi var mı. Yıkanmış mıGetirdiler sonunda yüzsüzler
Sana da iyi günler canımSelam kizlariyi bir gun diliyorum herkese
Baktim baktim saglam geldi yikamislar aptallarEskiden kapı kilitlenmeden oturulan bir ülke bu hale nasıl geldi...
Baktın mı sağına soluna... Bir şeyi var mı. Yıkanmış mı
Sana da iyi günler canım
Çok şükür canımBaktim baktim saglam geldi yikamislar aptallar
Hahahah bizim burda daha saat 10du ki amaOhhh valla ne güzel işler bitmiş
Bende burnumu oynatsam evdeki işler biter mi
Günaydınnnnnn mı günaydın mıııııı
Tünaydın oldu artık
Bal0ncuk un vereceği tepkiyi veriyorum
Flo ismi regl takibi icinBir gün geç geldi ama iyi geçti şükür kuzum, işleri vardı noterde falan halletti gittibirde ayrıca sen neden gri üzgün oldun ya nasıl oldu o
Ayy hangi uygulama o kuzum?
Görmeyeli nasılsınız hanımlar? Herşey yolundadır inşallah
Değişikler ya çözemedim ben, hep dikkatli olmak zorunda hissediyorum kendimi burda.Eskiden kapı kilitlenmeden oturulan bir ülke bu hale nasıl geldi...
Baktın mı sağına soluna... Bir şeyi var mı. Yıkanmış mı
Sana da iyi günler canım
Bakayım kuzum çok sağolHahahah bizim burda daha saat 10du ki ama
Flo ismi regl takibi icin
Baanneeeee baaaaneeeeHahahah bizim burda daha saat 10du ki ama
Flo ismi regl takibi icin
Maalesef öyle canımDeğişikler ya çözemedim ben, hep dikkatli olmak zorunda hissediyorum kendimi burda.
Bakayım kuzum çok sağol
Keşke bitse....Ben denedim, öyle bitmiyor.Paresilaaa
DusunceBulutu Düşünmiyim diyorum ama hala hastalanmadım. dün kahverengi lekelenmem oldu birkaç damla, bugün de belli belirsiz nokta nokta geliyor peçeteye. Ama onun dışında hiçbir şey yok. Ne yapsam bilemedim. Erken gebelik testi almıştım ama onu da nasılsa hastalanırım diye yapmadım, belki de cesaret edemedim bilmiyorum. Bu 5. gün.
Baanneeeee baaaaneeee
Maalesef öyle canım
Elini uzarttığında, elin kolun yerinde mi duruyor diye bakman gerekiyor
Keşke bitse....
Bu 5 gün içerisinde test yaptın mı peki..
Yapmadıysan yarın sabah ilk idrar ile yap. Eğer sonuç yine negatif ise doktora kontrole git canım kist olabilir vs
Yapmadım, benim kistim zaten var ama bugüne kadar hiç gecikmemişti kist yüzünden. Bilmiyorum ki. Daha ilişkinin üzerinden 12-13 gün geçti, çıkmaz bi ihtimal olsa bile.Baanneeeee baaaaneeee
Maalesef öyle canım
Elini uzarttığında, elin kolun yerinde mi duruyor diye bakman gerekiyor
Keşke bitse....
Bu 5 gün içerisinde test yaptın mı peki..
Yapmadıysan yarın sabah ilk idrar ile yap. Eğer sonuç yine negatif ise doktora kontrole git canım kist olabilir vs
Sunlarin tatlisligine bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2718607 Eki Görüntüle 2718608 Eki Görüntüle 2718609 Eki Görüntüle 2718610 Eki Görüntüle 2718611 Eki Görüntüle 2718613
Yilbasi susleriiiay bunlar neeeee çıldırıyorum
Yilbasi susleriii
Aynen bendee nereye bakicagimi sasirdim
Hollandada bi magaza canimneresi canım burası
Niye oldu ki acaba minnoş minnoş takılırdı oEvett dun bana dikkat et dedi bugun kendi gri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?