- 19 Kasım 2019
- 53.608
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.161
gönül o haber diye ister ama değil
ara tatil var normalde öğretmenler okula gidiyordu ama şimdi öğretmenlerde memleketlerine gidebiliyor
Evett ☺☺
Kızlarrr benim sat 17 ekim. 29 ekimde pikti 30 ve 31inde silinmeye başladı.7 ve 9 kasım da test yaptım ama akşam işten eve gidince yaptım dayanamadım ve negatifi gördüm şimdi test yapmaya korkuyorum yüne negatif çıkacak diye sizce ne zaman yapmalıyımmm
Yaa Bal0ncukumhoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bulutum
nasılsın bugün
Ben de ben dereyeaaaaaaaaa
aşırı aşırı mutluyummmmmmmm
Aman ona da gıcık oldum zaten 3 aydır insan Bi anteni yaptırmaz mı ya İnterneti de götürdü gıcıken güzeli işte derslerini geçersin
yok antenin peşine düşmek değilde antenin sahibiyle konuşsun enişte
atar yapmasın
Yok kuzum o haber değilKiyamam yaa
Yaa ne haberi yoksaaa
Yaa ne bilim haber diyince bende bebis sandim sevindiimmYok kuzum o haber değilseminerler online oldu ona sevindik
Yat yat skildim ama mecbur yapacak bisi yok dayancsm mecburen bi kc hafta daha beklesindeDogru demişler canim cok gezinmemeye calis bebenedr soyle uslu dursun
Enee hoşgeldin giz ben bayadir banlanmiyorum nazar degmesinsen niyr gittin uslu uslu duruyordun
Kızlaaaaaar biri bakabilir miiii
maşallah kız sanaaaaa nazar boncuğu tak
Guzel olurduu
Evett ☺☺
aayy evet kavuşuyoruz kuzum yaaaaYaa Bal0ncukumçooook iyiyim ama bir o kadar da tembelim bugün hiçbir şey yapasım yok yapmadım da gerçi sen nasılsın izne mi ayrıldın tatil mi var eşin öğretmen anladığıma göre kavuşuyorsunuz gözün aydın
ayy darısı komple kalkmasına balımmmmmmmmmmmmmBen de ben dereBaluşumm darısı 2+1le erken kavuşmaya
Aman ona da gıcık oldum zaten 3 aydır insan Bi anteni yaptırmaz mı ya İnterneti de götürdü gıcık
maşallah kız sanaaaaa nazar boncuğu tak
yarın yapabilirsin canım
aayy evet kavuşuyoruz kuzum yaaaa
izne ben yarın çıkıyorum planda yoktu
cuk oturdu valla
ayy darısı komple kalkmasına balımmmmmmmmmmmmm
bence kız enişteye
T Tamam kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hareket varrrrrrrr
sayıda artmışşşşşşşşşşş
ay maşallah....... lökosit var ama ya gördünmü
Evet bi tık sevindim en azından 3 ay öncekinden daha iyi hic bir sey kullanmamışti da, lökosit için ne yapılmalı :/maşallah kız sanaaaaa nazar boncuğu tak
yarın yapabilirsin canım
aayy evet kavuşuyoruz kuzum yaaaa
izne ben yarın çıkıyorum planda yoktu
cuk oturdu valla
ayy darısı komple kalkmasına balımmmmmmmmmmmmm
bence kız enişteye
T Tamam kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hareket varrrrrrrr
sayıda artmışşşşşşşşşşş
ay maşallah....... lökosit var ama ya gördünmü
kuzummmmm bir tıkmı ?Evet bi tık sevindim en azından 3 ay öncekinden daha iyi hic bir sey kullanmamışti da, lökosit için ne yapılmalı :/
hormon testi çıktımı bide?Evet bi tık sevindim en azından 3 ay öncekinden daha iyi hic bir sey kullanmamışti da, lökosit için ne yapılmalı :/
Yok çok şükür seviniyorum da az önce profil mesajımda bir arkadaş olumsuz konuştu azcık moralim bozuldu fsh 3.20 imis bu aradakuzummmmm bir tıkmı ?
yaa insanlar 6 adet sperme seviniyorlar.. senin 400.000 olmuş evet yeterli değil tamam haklısın
ama ilerleme varmı var...
lökosit için bir ürologla görüşmeniz lazım
benim eşim 10 günlük antibiyotik kullanmıştı geçmişti.. ama her durumda vermiyorlar sperm etkilenebilir diye...
doğrusunu doktor bilir...
bazen lökosit az olunca bol su için geçer diyorlar
eşin su tüketiyormu
Evet hepsi normal elhamdülillah yahormon testi çıktımı bide?
Yok çok şükür seviniyorum da az önce profil mesajımda bir arkadaş olumsuz konuştu azcık moralim bozuldu fsh 3.20 imis bu arada
bozma moralini.. TESE ile sperm bulunup sevinen var... öyle deme bak.. yerinde hareket olsa bile %5 hareketin olmuş 0 dı bakEvet hepsi normal elhamdülillah ya
Heyyy bende bir hafta çalışmayacam iki hafta çalışacamgönül o haber diye ister ama değil
ara tatil var normalde öğretmenler okula gidiyordu ama şimdi öğretmenlerde memleketlerine gidebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?