Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Guzel olurduu

Evett ☺☺
maşallah kız sanaaaaa nazar boncuğu tak

yarın yapabilirsin canım

aayy evet kavuşuyoruz kuzum yaaaa
izne ben yarın çıkıyorum planda yoktu
cuk oturdu valla

Ben de ben dere Baluşumm darısı 2+1le erken kavuşmaya
ayy darısı komple kalkmasına balımmmmmmmmmmmmm

Aman ona da gıcık oldum zaten 3 aydır insan Bi anteni yaptırmaz mı ya İnterneti de götürdü gıcık
bence kız enişteye

T Tamam kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hareket varrrrrrrr
sayıda artmışşşşşşşşşşş
ay maşallah....... lökosit var ama ya gördünmü

Evet bi tık sevindim en azından 3 ay öncekinden daha iyi hic bir sey kullanmamışti da, lökosit için ne yapılmalı :/

Evet bi tık sevindim en azından 3 ay öncekinden daha iyi hic bir sey kullanmamışti da, lökosit için ne yapılmalı :/
kuzummmmm bir tıkmı ?
yaa insanlar 6 adet sperme seviniyorlar.. senin 400.000 olmuş evet yeterli değil tamam haklısın
ama ilerleme varmı var...
lökosit için bir ürologla görüşmeniz lazım
benim eşim 10 günlük antibiyotik kullanmıştı geçmişti.. ama her durumda vermiyorlar sperm etkilenebilir diye...
doğrusunu doktor bilir...
bazen lökosit az olunca bol su için geçer diyorlar
eşin su tüketiyormu

Yok çok şükür seviniyorum da az önce profil mesajımda bir arkadaş olumsuz konuştu azcık moralim bozuldu fsh 3.20 imis bu arada

Yok çok şükür seviniyorum da az önce profil mesajımda bir arkadaş olumsuz konuştu azcık moralim bozuldu fsh 3.20 imis bu arada

Evet hepsi normal elhamdülillah ya
bozma moralini.. TESE ile sperm bulunup sevinen var... öyle deme bak.. yerinde hareket olsa bile %5 hareketin olmuş 0 dı bak
ama sizin artık iyi bir üroloğa gitmeniz lazım
hormonlarda sıkıntı yok...
Dna hasar testi yaptırın eğer orda sorın varsa.. düzelip yükselen cok insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…