- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.181
Vallahi haklısın elhamdülillah ya en azından sperm çıkısı var, evet %5 de büyük başarıbozma moralini.. TESE ile sperm bulunup sevinen var... öyle deme bak.. yerinde hareket olsa bile %5 hareketin olmuş 0 dı bak
ama sizin artık iyi bir üroloğa gitmeniz lazım
hormonlarda sıkıntı yok...
Dna hasar testi yaptırın eğer orda sorın varsa.. düzelip yükselen cok insan var
ay sonundaaaaaaaaaaaaaaaHeyyy bende bir hafta çalışmayacam iki hafta çalışacam
tabiki öyle kuzumVallahi haklısın elhamdülillah ya en azından sperm çıkısı var, evet %5 de büyük başarı
Benim ki inat anacım bugün üst üste aradım diye trip attı banatabiki öyle kuzum
sayı az olduğu için morfolojiye bakılmaz... onunda bir sürü kıstasları var...
ama sakince gerilmeden eşinle konuşup bir üroloğa görünün
diyarbakırdaydınız demi.. bahçeci var orda.. oranın doktoruyla görüşün bari
kız tripleşmeyin :)Benim ki inat anacım bugün üst üste aradım diye trip attı bana
Trip attığı için bende şu an ona trip atıyorum hormon testini atmamışti, onu istedim diye gıcıklık yaptı biraz, sonra atmıs tabi bende iyi diyip geçiştirdim
Saç baş yolun da bir aksiyon olsun, gebelik gebelik gebelik. Gebelik konuşmaktan gına geldi, renk olur.Kavga mı edelim
Aynen ya bıhtık artıkSaç baş yolun da bir aksiyon olsun, gebelik gebelik gebelik. Gebelik konuşmaktan gına geldi, renk olur.
hayır sevişin miniğimKavga mı edelim
mevsim geçişindenmi acaba yaÜç gündür ara ara gelen çook açık akışkan olmayan kahverengi bir akıntım var lekelenme gibi, adet olacağım diye düşünüyorum ve bekliyorum.
Yani ihtimal çok düşüğün de düşüğü.Bal0ncuk 'um.
Tövbe'sthayır sevişin miniğim
mevsim geçişindenmi acaba ya
kahverengi akıntı varsa eli kulağındadır gelinimOlabilir, 10 günü geçerse doktora gidicem, internette bir hafta oynamalar normal deniliyor, şimdiye kadar da giderdim de, burası corona kaynıyor, bütün mahalle kırılıyor, çıkamıyorum evden.Bal0ncuk
Aynen, işte bunun için test yapmadım, test yapınca üzülüyorum, biliyorum ama görünce biraz kötü oluyor.kahverengi akıntı varsa eli kulağındadır gelinim
Bi kulaklarını çekeyim dur senmaşallah kız sanaaaaa nazar boncuğu tak
yarın yapabilirsin canım
aayy evet kavuşuyoruz kuzum yaaaa
izne ben yarın çıkıyorum planda yoktu
cuk oturdu valla
ayy darısı komple kalkmasına balımmmmmmmmmmmmm
bence kız enişteye
T Tamam kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hareket varrrrrrrr
sayıda artmışşşşşşşşşşş
ay maşallah....... lökosit var ama ya gördünmü
bende öyleyimAynen, işte bunun için test yapmadım, test yapınca üzülüyorum, biliyorum ama görünce biraz kötü oluyor.
ama uslu bir kız gibi dolanCanım sıkıldı ya, azcık bdvyi dolanıp geleyim
Bazen yorum yaparım da bu sefer okuyup içimden cıkcıkcık diye kınadımbende öyleyim
ama uslu bir kız gibi dolan
gözün aydın parem ballı lokmamAy vallla ya
Çatlattılar beni
boşver kuzum sen bize anlatırsınBazen yorum yaparım da bu sefer okuyup içimden cıkcıkcık diye kınadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?