Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsa hastalancam diye de deli gibi temizlik yaptım, çıktım alışveriş yaptım, çamaşır yıkadım astım, mutfağı toparladım, dolapların içini sildim, sabahtan beri yeni oturdum. Ama güzel oyaladı. Bal0ncuk

temizlik benimde stresimi alıyor ya.... hele perdeler yıkandığı zaman ev mis gibi kokuyor

temizlik benimde stresimi alıyor ya.... hele perdeler yıkandığı zaman ev mis gibi kokuyor
bazamın bir ayağının vidası çıkmış, adamları aradım 15 gün olcak hala gelmediler, salonda koltukta yatıyorum ya. Kocam da yok evde, öğrenci evi gibi oldu, yatak odasını temizledim kapattım. Arıyorum gelcez diyolar hala.

zaten personele yalvarmadığımız kalıyor o durumlarda

Bak sinirlendim yine, bizim de hâlâ çanak anteni yapmaya gelecekler binbir zahmet rica minnet geliyorlar ya, fizandan gelecekler sanki, altı üstü bazanın ayağını yapacaklar, gelseler ölürler sanki

Kavga edesim geldi ev sahibiyle ayyörgü yapayım da az stres atayım bari

Bizim bide kargocular öyle. Abla kargonu getirdim gel şurdan al, abla şurda bekliyorum. Ev adresini boşa yazıyoruz sanki
Ben gelip alicaksam neden siparis ediyorum ki desene

Baluşummmmmmm özledim valla aaaa işlerden bakamadım ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…