- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.201
temizlik benimde stresimi alıyor ya.... hele perdeler yıkandığı zaman ev mis gibi kokuyorNasılsa hastalancam diye de deli gibi temizlik yaptım, çıktım alışveriş yaptım, çamaşır yıkadım astım, mutfağı toparladım, dolapların içini sildim, sabahtan beri yeni oturdum. Ama güzel oyaladı.Bal0ncuk
Amaan benim derdim bana yeter bide dert mi okuyacağım bdvdegözün aydın parem ballı lokmam
boşver kuzum sen bize anlatırsın
bazamın bir ayağının vidası çıkmış, adamları aradım 15 gün olcak hala gelmediler, salonda koltukta yatıyorum ya. Kocam da yok evde, öğrenci evi gibi oldu, yatak odasını temizledim kapattım.temizlik benimde stresimi alıyor ya.... hele perdeler yıkandığı zaman ev mis gibi kokuyor
zaten personele yalvarmadığımız kalıyor o durumlardabazamın bir ayağının vidası çıkmış, adamları aradım 15 gün olcak hala gelmediler, salonda koltukta yatıyorum ya. Kocam da yok evde, öğrenci evi gibi oldu, yatak odasını temizledim kapattım.Arıyorum gelcez diyolar hala.
Bak sinirlendim yine, bizim de hâlâ çanak anteni yapmaya geleceklerbazamın bir ayağının vidası çıkmış, adamları aradım 15 gün olcak hala gelmediler, salonda koltukta yatıyorum ya. Kocam da yok evde, öğrenci evi gibi oldu, yatak odasını temizledim kapattım.Arıyorum gelcez diyolar hala.
eyvahlar olsunBak sinirlendim yine, bizim de hâlâ çanak anteni yapmaya geleceklerbinbir zahmet rica minnet geliyorlar ya, fizandan gelecekler sanki, altı üstü bazanın ayağını yapacaklar, gelseler ölürler sanki
kesin evin oralardanda geçiyorlardırGelip çıkan vidayı sıkılaştıracaklar, bu kadar.Kedilervekitaplar
SormaBal0ncuk ya, akşam yatak yap, sabah kaldır, yıldım.
Kavga edesim geldi ev sahibiyle ayyeyvahlar olsun
Bizim bide kargocular öyle. Abla kargonu getirdim gel şurdan al, abla şurda bekliyorum. Ev adresini boşa yazıyoruz sankiGelip çıkan vidayı sıkılaştıracaklar, bu kadar.Kedilervekitaplar
SormaBal0ncuk ya, akşam yatak yap, sabah kaldır, yıldım.
Lati lokumumgözün aydın parem ballı lokmam
boşver kuzum sen bize anlatırsın
Lati lokumum
Seviliyorsun
Ben gelip alicaksam neden siparis ediyorum ki deseneKavga edesim geldi ev sahibiyle ayyörgü yapayım da az stres atayım bari
Bizim bide kargocular öyle. Abla kargonu getirdim gel şurdan al, abla şurda bekliyorum. Ev adresini boşa yazıyoruz sanki
o bir atıftı sitem yani onu bile anlamamışsın daha
hanı ben yokken buralarda arkadaşlar depresyonda falan yazılıyor yaaaa... sanki depresyondayken bebek gelecek yazılıyor yaaa
NEYSE BENDE BAN YEMEYEYİM ŞİMDİ
Profil resmine bittimmmmVallahi haklısın elhamdülillah ya en azından sperm çıkısı var, evet %5 de büyük başarı
Arnavutum biliyorsun
Baluşummmmmmm özledim valla aaaa işlerden bakamadım ❤❤yasak depresyonda olmak ayrıca bu foto ne be tanımadım
dikkat et beyazım... bir an önce aramıza geri dön
sen trip atma diye gönderdiler beni.. tribi fena bunun dediler
aşkoşşşşşşşşş sana özendim
gelin hanım nasılsın... ellerine sağlık
kötü örnek bal0ncuk
boşver kuzum kötü bişey hiç öğrenme
ayy ben sana kıyamam olsun yinede gördün eşini
içirdiğin yedirdiklerinden böyle
hello minnak kuzucuk
sihirli sopa değdi cukulatam
senmi yaptın doğru söyle minnoş
iyiyim cnm... valla dikkat et.. temkinli yaklaşmakta fayda var
Ayyy bisküvi arası lokummmmArnavutum biliyorsun
Küçükken beni hep Lati lokumum diye ya da loçkam diye severlerdi...
Küçüklüğüme döndürdün
bundan sonra kendi kendime konuşup iltifatlar yağdıra cam moda oldu
ayy bal0ncuk ne kadar pozitifsinnnnnnnn
kendimi motive ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?