- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.421
Havalar sogudu boza var
Nerelerdesin sen yaa gorunmuyorsun hicHavalar sogudu boza var
Kayinvalidemle yasadiklarim dizi senaryosu olur gecen mayista bicaklamaya kalktıMerhaba cok merak ettim ne yasadiniz kv ile bi de hisleriniz bayagi kuvvetliymis ya bizleri de hissetsenizheyecanlandim simdi
İyi bari her ikisindende olmaktan iyidironların iş yerinde yokmuş o. silinmiyormuş da iyi bari
Ayyy bende diyorum acaba birşeyemi canı sıkıldı kuzununbende seni çok özledim minnoşummkaç günden beri giremiyorum adam akıllı internette problem vardı çözüldü sonunda
Mucizeler bizide bulacak olivemBiliydim böyle olacağınıadet oldum ya
Bizde kim çekmiş?Evet canim mecbur ozele gidiyoruz
Dr kendi bizzat çekiyormuş bende dedimki baska yerlerdede dr kendisi cekiyor 2bin tl ne ayrıca gecen hafta 1500dediler simdi bi anda 500tl fark atti
Bu topicteki kızlar iyi ki var
Her seferinde yanımdalar...
Ve yanındayız. Derdimiz bir sevincimizde bir..
Yaaaa ellerine sağlıkÖrüyorum bişeylerbebek battaniyesine ara verdim, oyuncak bebek örüyorum şimdi az kaldı bitince ararım
Böyle seviyor gibi yapıp bakabilirsin canımzaten iştahı yerinde olursa öyle Bi hastalığı olmaz
Ayy bunlar benim olmalıııııııııı yaaaaaaa
Soda dağıt bence... Mevsim geçişlerinde hazımsızlık iyi gelirHavalar sogudu boza var
Nefessiz izlenen film gibi okudum valla..Kayinvalidemle yasadiklarim dizi senaryosu olur gecen mayista bicaklamaya kalktı2011 yilindan heri oglu ile birlikteyim istemedi de istemedi cok sacma sapan seyler yaptı ama ayiramadi esimi tip tan terk ettirdi okul parasini ödemedi felan nisan donemlerind3 cok zorladi beni cok baski kurdu en son dedim yeter be. Esime kiyamiyodum evlenemic3z diye susuyodu oda en son dedim elin ayagin tutuyor 2.ise gir calis bende çalışıyorum evlenelim annenin parasina ihtiyacımız yok dedim benle calis dedim ik mik dedi by by sana dedim esime. 3 ay geçti ben cok mantıklı insanım cok lacka olmuştu zaten soğumuştum baskasiula görüşmeye basladim o dönem aman allahim ailesiyle sup3r anlaşıyoruz annesi annem gibi kiz kardesi desen oyle cocuk 2 3 iste ayni anda çalışıyor cok da iyi anlaşıyoruz tabi yaralarim kapandı felan derken ara ara esim yokluyodu bie türlü bagim kopmamis gibiydi. Esim karsima cıktı yalvardi yakardi annem olmucak ne istitosan yapcam senle mutlu olmak istiyorum dedi. Hayir dedim benim hayatimda biri var. Ama hayatımdaki kişi saga sola cok borc veren hatta borc vermek icin tefeciye bulasan biri. Oturduğu yerde herkes korkuyor taninan biri baktim bikac mesaja silâhla biyer basmışlar felan dedim kac kızım bu cok sınırlı zaaten alana kadar sessiz durcak sonra senide dover dedim ayrıldım baya birakmadi pesimi cok ağladı felan neyse duymuş esim tekrsr geldi sans istedifelan görüşmeye başladık ailem ret ediodu onu yasanan olaylardan oturu sonra riza gösterdiler. Esimin ailesi hicbir seye katılamadı oğullarının ne nisan ne dugun ne kina Oglu ıstemedi ben demeye kalmadan. bi bayram ailem yok yanlizim dedi diye görüştüm kaynanamla baristik felan ama huylu huyundan geçmez yine küfür hakeret ıftira en son ustume yurrudu esim itekledi annesini sonra bicakla saldırdı avukatlari cagirdim şikayetçi olcaktik babam vazgeçirdi annesi o diye sadece uzaklastirdik iste şimdi torun olcagini öğrenmiş yanasmaya çalışıyor ben de tanaion varmis ilsc kullaniorum doktor sinirlenme uzulme yok dedi kaynanamla görüşürsem eminim olcak. Siytan kârı huylu huyundan gecmezzzzzzz.
Kaynam narsist biri inan buna hiç-bir aile ferdî görüşmüyor şükür ki gelmio gelemio.
Turkiyede satis yapiliyor sayfada sitesi var 90tlİyi bari her ikisindende olmaktan iyidir
Ayyy bende diyorum acaba birşeyemi canı sıkıldı kuzunun
Mucizeler bizide bulacak olivem
Bizde kim çekmiş?
Bizzat dr çekti
Yaaaa ellerine sağlık
Keşke benimde öyle el becerim olsa
İçim eridiiiiiiii
Soda dağıt bence... Mevsim geçişlerinde hazımsızlık iyi gelir
Nefessiz izlenen film gibi okudum valla..
Aman tanrım...
CiddimiTurkiyede satis yapiliyor sayfada sitesi var 90tl
Tövbeler olsun evlerden ırak ya, o nasıl bir kadın öyle... Allah onun kalbine merhamet versin, vicdan versin, akıl fikir versin ya..Kayinvalidemle yasadiklarim dizi senaryosu olur gecen mayista bicaklamaya kalktı2011 yilindan heri oglu ile birlikteyim istemedi de istemedi cok sacma sapan seyler yaptı ama ayiramadi esimi tip tan terk ettirdi okul parasini ödemedi felan nisan donemlerind3 cok zorladi beni cok baski kurdu en son dedim yeter be. Esime kiyamiyodum evlenemic3z diye susuyodu oda en son dedim elin ayagin tutuyor 2.ise gir calis bende çalışıyorum evlenelim annenin parasina ihtiyacımız yok dedim benle calis dedim ik mik dedi by by sana dedim esime. 3 ay geçti ben cok mantıklı insanım cok lacka olmuştu zaten soğumuştum baskasiula görüşmeye basladim o dönem aman allahim ailesiyle sup3r anlaşıyoruz annesi annem gibi kiz kardesi desen oyle cocuk 2 3 iste ayni anda çalışıyor cok da iyi anlaşıyoruz tabi yaralarim kapandı felan derken ara ara esim yokluyodu bie türlü bagim kopmamis gibiydi. Esim karsima cıktı yalvardi yakardi annem olmucak ne istitosan yapcam senle mutlu olmak istiyorum dedi. Hayir dedim benim hayatimda biri var. Ama hayatımdaki kişi saga sola cok borc veren hatta borc vermek icin tefeciye bulasan biri. Oturduğu yerde herkes korkuyor taninan biri baktim bikac mesaja silâhla biyer basmışlar felan dedim kac kızım bu cok sınırlı zaaten alana kadar sessiz durcak sonra senide dover dedim ayrıldım baya birakmadi pesimi cok ağladı felan neyse duymuş esim tekrsr geldi sans istedifelan görüşmeye başladık ailem ret ediodu onu yasanan olaylardan oturu sonra riza gösterdiler. Esimin ailesi hicbir seye katılamadı oğullarının ne nisan ne dugun ne kina Oglu ıstemedi ben demeye kalmadan. bi bayram ailem yok yanlizim dedi diye görüştüm kaynanamla baristik felan ama huylu huyundan geçmez yine küfür hakeret ıftira en son ustume yurrudu esim itekledi annesini sonra bicakla saldırdı avukatlari cagirdim şikayetçi olcaktik babam vazgeçirdi annesi o diye sadece uzaklastirdik iste şimdi torun olcagini öğrenmiş yanasmaya çalışıyor ben de tanaion varmis ilsc kullaniorum doktor sinirlenme uzulme yok dedi kaynanamla görüşürsem eminim olcak. Siytan kârı huylu huyundan gecmezzzzzzz.
Kaynam narsist biri inan buna hiç-bir aile ferdî görüşmüyor şükür ki gelmio gelemio.
Olsun ben örerim hepinizeeİyi bari her ikisindende olmaktan iyidir
Bizde kim çekmiş?
Bizzat dr çekti
Yaaaa ellerine sağlık
İçim eridiiiiiiii
Aman tanrım...
Sat kız bedavaya örmeTövbeler olsun evlerden ırak ya, o nasıl bir kadın öyle... Allah onun kalbine merhamet versin, vicdan versin, akıl fikir versin ya..
Olsun ben örerim hepinizee
Bu topiğin annelerine bedavaSat kız bedavaya örme
Ne olduuuuuuuuBu topiğin annelerine bedava
Akşam akşam keyfimi kaçırdılar ya, ne güzel hevesle örgü örüyordum.. Bazen şu telefonu atıp kimseyle iletişim kurmak istemiyorum. Bazen insanlara laf anlatmak çok zor geliyor ya, usanıyorum...
Beni patates burnumdan tanı annecim. Beni seç beni seçİyi bari her ikisindende olmaktan iyidir
Bizde kim çekmiş?
Bizzat dr çekti
Yaaaa ellerine sağlık
İçim eridiiiiiiii
Aman tanrım...
Spermler nazlı ama yumurtalar spermden daha beter nazlıBeni patates burnumdan tanı annecim. Beni seç beni seç
Yumurtalarını yumoş diyen varSpermler nazlı ama yumurtalar spermden daha beter nazlı
Allah seniYumurtalarını yumoş diyen varbenimkiler de kezboş
Amaan çok doluyum anlat anlat bitmezNe olduuuuuuuu
Ah benim minik prensesim... Evet kv ile sorunlar yaşanıyor.. Büyükler daha patpat höt höt konuşuyorlar ama ne yapalım.. Hepimizde o modelden varAmaan çok doluyum anlat anlat bitmez
Düğün borçları falan sıkıştık bayağı. Eşim herşeyi tek başına yaptı, iki ailede yardım edemedi. Üstelik babam verdiği maddi sözleri tutmadı, manevi de çok yıprattı bizi. Şimdi kv bana gelmiş hesap soruyor, oğlum çektiği krediyi naptı nereye harcadı diye. Sanki evin eşyasını falan bedavaya aldı da krediyi keyfine harcadı bu adam. İyi kadın hoş kadın ama bazen çok apır sapır düşünmeden konuşuyor ya, akşam akşam sinirlerimi bozdu. Asla para lafı etmem ama kusura bakma da anne hala size aldığı telefonların borcunu ödüyor bu çocuk, eksi maaştan çıkmaması sağa sola borcunun olması çok normal dedim. Sonra da yumuşuyor aman kızım çeyrekleri bozdurup eksi maaştan çıkın rahatlayın diyor. İlle düşünceli olmaları için çıkışıp sert mi konuşmak lazım bu kvlere ya
Sizin çeyrekleri napacağınıza da evinizdeki paraya da karışamaz. Bilmesinler maddi durumunuzu canım. Sen babana kızabilirsin ama kaynana sakın babana laf söyletme. Baban yapmadıysa onlar da yapmamış. İyi işte kendi yağınızda kavruluyorsunuz. Kimse karışmasınAmaan çok doluyum anlat anlat bitmez
Düğün borçları falan sıkıştık bayağı. Eşim herşeyi tek başına yaptı, iki ailede yardım edemedi. Üstelik babam verdiği maddi sözleri tutmadı, manevi de çok yıprattı bizi. Şimdi kv bana gelmiş hesap soruyor, oğlum çektiği krediyi naptı nereye harcadı diye. Sanki evin eşyasını falan bedavaya aldı da krediyi keyfine harcadı bu adam. İyi kadın hoş kadın ama bazen çok apır sapır düşünmeden konuşuyor ya, akşam akşam sinirlerimi bozdu. Asla para lafı etmem ama kusura bakma da anne hala size aldığı telefonların borcunu ödüyor bu çocuk, eksi maaştan çıkmaması sağa sola borcunun olması çok normal dedim. Sonra da yumuşuyor aman kızım çeyrekleri bozdurup eksi maaştan çıkın rahatlayın diyor. İlle düşünceli olmaları için çıkışıp sert mi konuşmak lazım bu kvlere ya
İyi bari her ikisindende olmaktan iyidir
Bizde kim çekmiş?
Bizzat dr çekti
Yaaaa ellerine sağlık
İçim eridiiiiiiii
Aman tanrım...
Yok iyi kadın özünde severim gerçekten ama Bazen işte ille kvlik yapacaksa huyu tutuyor böyle. Bende yardım edemedim ama Allah eşimden razı olsun, tüm yükü o üstlendiAh benim minik prensesim... Evet kv ile sorunlar yaşanıyor.. Büyükler daha patpat höt höt konuşuyorlar ama ne yapalım.. Hepimizde o modelden var
En güzeli ne biliyormusn bak kimse senin başına dikilip ben şunu sldm bnu yaptm size diyemiyor... Herşeyi kendiniz yapmşsnz..
Az kaldı buda geçer.. Şimdi bide sen teksin ya tvde bozuk.. Bebe olayıda var..
Hassassın.. Buda geçer
Yok zaten öyle iki tarafın da birbirine laf söylemesine asla izin vermem canım. İşte yardım etmedikleri için sıkıntıda olduğumuzu da biliyorlar, az çok fikri var yani sıkışık olduğumuz konusunda. Ben hep üstü kapalı konuşurum, şöyle zordayız böyle dardayız diye asla açık etmem ama bunaldım artık. Tamam hallederiz yaparız anne dedikce bozdur çeyrekleri bozdur bozdur bozdur artık Biz karar veririz ona dedim kapattım konuyu. Valla zorda darda olsa dediğin gibi kendi yağımızda kavrulmak en güzeli, kimse karışmaya hak göremiyor kendindeSizin çeyrekleri napacağınıza da evinizdeki paraya da karışamaz. Bilmesinler maddi durumunuzu canım. Sen babana kızabilirsin ama kaynana sakın babana laf söyletme. Baban yapmadıysa onlar da yapmamış. İyi işte kendi yağınızda kavruluyorsunuz. Kimse karışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?