- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.401
Ay ben göğüs kemiğine dokunamamOy maşallah, tüyü kadar ömrü olsunhergün uçurmaya çalış kuzum, hergün olmasa da iki güne bir uçsun ki kanatları falan açılır. Dal darı çok severler, haşlanmış yumurta verebilirsin arada çok faydalı. Yeşillği falan haftada bir yıkayıp kuruttuktan sonra. Havuç tüylerin iyi gelir mesela bide yem yemesi düzgün olsa da ara sıra eline alıp göğüs kemiğini kontrol et kuzum. Böyle bıçak gibi sipsivri keskin olursa iyi değil, hastalık belirtisi oluyor. Ne zaman yardıma ihtiyacın olursa burdayım
Hadsiz süprüntü mıymıntı şey
Bal0ncuk her zaman yardımcı olurum canım
Evet canim mecbur ozele gidiyoruzİyiyim canım çok şükür. Eşim Bi ara geldi gitti, değerlendirdik, varsa bişeyler tutmuştur inşallah bakalımama ihtimal vermediğinden psikolojik olarak daha rahat hissediyorum şükür bir yandan ders, bir yandan ev işleri yuvarlanıp gidiyorum kuzum şükür Allaha
Anlam veremediğim şeylerden birisi bu, yeni evlilere niye hemen çocuk sorarlar ki. Kimse bunlar yeni evlendi az birbirlerine doysunlar, evliliğin tadını çıkarsınlar diye düşünmez. İsteyen zaten hemen yapar, istemeyen de yapmaz. Çok ayıp buluyorum ya ben yeni velilere hemen çocuk sormayı. Sonuçta kimse hadi çocuk yapalım diye evlenmiyor, birbirlerini sevdikleri için evleniyorlar ve sonradan çocuk yapıyorlar. Bana da kayınvalidem, annem, ananem, eşimin yengesi şimdiden çocuk sormaya başladı. Bende daha evlenelim 3ay oldu. Daha çok yeniyiz, zamanı gelince olur, bakalım nasip filan diyorum da artık sinirleniyorum bir yerde. Kocamı gördüğüm mü var ne ara çocuk yapayım diye çıkışıyorum. Annen kötü niyetle dememiştir kuzum ama düşünmeden söylenmiş bir laf olmuş. Eminim öyle demek istememiştir. Hiç takma kafana. Burda birbirimizi anlıyoruz, dertleşir rahatlarız.
Özele gittin sanırım kuzum, özeller in çoğu kafaya göre böyle fiyat yükseltiyor ya Allah ıslah etsin
Dr kendi bizzat çekiyormuş bende dedimki baska yerlerdede dr kendisi cekiyor 2bin tl ne ayrıca gecen hafta 1500dediler simdi bi anda 500tl fark attiBen temmuzda 750 tl çektirdim
2 bin neeir yahu
İyiyim kuzum sen nasılsın
Özledim seni
Kırgınsın.. Öfkelisin ve haklısın..
Ama güzel bir dille konuş.
Malesef bazen annelerimizde hata yapabiliyor
Amannnnnn avukatımmmmmmm
Cokkkk ponçikkkk buuuuu
Hem hassasın cnkü istiyorsun ve herşeyden önce kadınsın..
Hemde laflar cok ağır kuzum...
Ama lütfen onları dinleme.. Kulaklarını kapat duyma görme.. Sen kendini biliyorsn güsel gelinim..
Ve iyiki varsın sende
Bu topicteki kızlar iyi ki var
Bazen bu özel hastaneleri, para emici vampir gibi görüyorum heEvet canim mecbur ozele gidiyoruz
Dr kendi bizzat çekiyormuş bende dedimki baska yerlerdede dr kendisi cekiyor 2bin tl ne ayrıca gecen hafta 1500dediler simdi bi anda 500tl fark atti
Istanbula gidip gelsem daha az oderim ya hem annemleri görmüş olurumBazen bu özel hastaneleri, para emici vampir gibi görüyorum he
Haydiii gecmis olsun onumuzdeki ay gol olsunBiliydim böyle olacağınıadet oldum ya
Yapma be KANka beHaydiii gecmis olsun onumuzdeki ay gol olsun
Bende test yaptim ve kocamannnn tek cizgi cikti bir iki gune bende olurum
Bu ay zaten cok tuhaf oldu 31 gunluk dongum 42ye cikti 29. Gunde pik gordum o yuzden her an hersey olabilirYapma be KANka beinşallah geç döllenme diye çıkmamıştır
Bişe yok Kanka o zamanBu ay zaten cok tuhaf oldu 31 gunluk dongum 42ye cikti 29. Gunde pik gordum o yuzden her an hersey olabilir
Ozaman danssBişe yok Kanka o zamanadet olana kadar devam. Ben de 14.gün içinde yeniden regl oldum ya
Benimki artık yenilen pehlivan güreşe doymaza bağladı. Bordo bereli oldum bu konudaOzaman danss
Yeni tur yeni sans diyelim benimde yeni tur baslasin bi an once eger bisey yoksa
Sonuca ulasana kadar oyleBenimki artık yenilen pehlivan güreşe doymaza bağladı. Bordo bereli oldum bu konuda
Örüyorum bişeylerKıyamam sana kızzz
Kuzum bazı yerler veriyor herkes değil..
Bazı yerlerde kullanmazsan siliyor..
Şirkete göre
Yaaa sendemi örgü biliyorsn
Özeniyorum yaaaa
Böyle seviyor gibi yapıp bakabilirsin canımAy ben göğüs kemiğine dokunamam
Ben birazcık korkarımcanı acır diye
Ama diğerlerini yaparım
Benim bu yumurtalar çok kezban kuzum. Yiğit, mert, kaşı kaş, gözü göz Dalyan gibi kocamın spermlerine burun kıvırıp reddediyorlar. Konuşuyorum, bakın seçici olmayın, ömrünüz de saltanatınız da epi topu 24 saat diye ama dinletemiyorum.Baska sansi varmi ki
KoptummmBenim bu yumurtalar çok kezban kuzum. Yiğit, mert, kaşı kaş, gözü göz Dalyan gibi kocamın spermlerine burun kıvırıp reddediyorlar. Konuşuyorum, bakın seçici olmayın, ömrünüz de saltanatınız da epi topu 24 saat diye ama dinletemiyorum.
Koptummm
Acep ne yapsakta laf dinletsek
Beklicez artik gelene kadar gelince bizdeBi bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?