Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tanidigim iyi bi doktor var merak etme
Sen boyle negatif olmaya devam edersen vururum ki burnuna banane
Valla negatif değilim Allah var gam yok. Ben bi gün anne olucam biliyorum. Bu güne kadar isteyip Allahımın nasip etmediği hiçbir şey olmadı. Belki de Allah bebişimin babasının yanına gitmemi bekliyordur şimdi uzağız diye bekletiyordur
Kız yok azcük işlerim var halletim geldim
İzindeyken herşeyi aradan çıkardım
Ohhh ellerine sağlık

Ben mi hassasım, bu laflar mı ağır bilemiyorum.
Her ikisi de kuzum. Sen hassas olmasan bile söylememesi gereken laflar. Tıka kulaklarını, soranlara da düzgün bir dille biz uygun gördüğümüz zaman yaparız çocuk de. Hâlâ sormaya devam eden olursa da tersle geç, kim olursa olsun. Bazen insanlar çok gereksiz ısrarcı olabiliyor. Sıkma güzel tatlı canını
Siz neler yaptınız kızçeler
Ders çalıştım, sonra biraz ders çalıştım, döndüm yine çalıştım... Mavi ekran verince bıraktım artık, azcık örgü yapayım yemek yedikten sonra sen neler yaptın canısı?

Aynen oyle kuzum herseyin bi vakti zamani var sen de zamani gelince bebisini alicaksin kucagina buna inaniyorum

Kıyamam sana kızzz
aa izni kullanmayınca parasını mı veriyorlar öyle olsa derdi ya
Kuzum bazı yerler veriyor herkes değil..
Bazı yerlerde kullanmazsan siliyor..
Şirkete göre
Yaaa sendemi örgü biliyorsn
Özeniyorum yaaaa

bende seni çok özledim minnoşumm kaç günden beri giremiyorum adam akıllı internette problem vardı çözüldü sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…