- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.621
Ay hadi bakalim insallah bu ay olur güzel haberler aliriz canimAyy yapıştım zaten nolur nolmaz diye
İyi bari covid falan derken bu ayım yanmadı, iş başındayız
HattaMNbeyaz 'ın yokuşunu bile denedim bu ay ben de kalırsam tescillemiş oluruz bu stili
Enfeksiyon geçmeden başlamazlar canım doğru, hemencik geçer umarım tekrardan geçmiş olsun
Evet canım eeeen kıymetlisi onlar olur valla bir anda
Kesinlikle birikim yapın istiyor, ondan biraz dırdır ediyor muhtelemen :) ama her evin şartları kendi içinde değerlendirilmeli sonuçta alışacaktır yavaş yavaş başka evin düzenine karışmamaya yoksaa
Yaaaa ne kadar güzel bir kaktüsParecim türü ne bunun ne diye aratsam bulurum acab internette falan?
Maalesef ciddi kuzumCiddimiiii
Bizide davet et bizde gelelimm
Bi gideyim de pazartesi gliserin mi veriyor ne veriyorsa onu deneyim de eşim gelince gidicez vana söyledim artık çok rahatsız ediyor diyeSağlık ocağına gitsen her türlü bakılır canım ama kulak temizleme her sağlık ocağında olmuyoralerjik olabilir kaşıntı. Gliserin alıp damlatabilirsin kulağına kiri akıtıyor o akincada nemli bir bezle temizleyebilirsin. Geçmezse artik esin gelince merkeze kbb uzmanina görünürsün canım
Bu gün çok sinirlendim yine ev sahibine, sinirden gülüyorum artıkAllah için seni ağlatmasınlar artık
Pasta meyveli mi olacak yoksa çikolatalı mı yaBizim mahkeme değil ama neler ile uğraştığımızın bir kanıtı olsun
İyi çok şükür canım sen nasılsınNasılsınız kizlaaaarrrr
Daha neler duyacaz yaaaaMaalesef ciddi kuzum
Zaptada geçildi. Bulursam atarım
Bir kere bir yere keşfe gittik.
Davalı orda oturuyor.
Balkonda da kadın sigara içiyor. Dedik kadına şu şu isimli kişi burda oturuyor mu? Kadında evet oturuyor benim kocam dedi. Biz keşfe geldik kapıyı açar mısınız dedik. Evde kimse yok deyip sigarasını dışarı atıp içeri girdi. Kapıyıda açmadı ya
Anlaştık
DayloşşşşşşşşşşNasılsınız kizlaaaarrrr
Ayyy şükür kavuşturanaBi gideyim de pazartesi gliserin mi veriyor ne veriyorsa onu deneyim de eşim gelince gidicez vana söyledim artık çok rahatsız ediyor diye
Bu gün çok sinirlendim yine ev sahibine, sinirden gülüyorum artıkmeğerse çatıdaki anteni yaptırmışlar ama bize haber vermemiş adam, aşağıdaki komşum söyledi. Haber verseydi bizde kablo taktırırdık ne güzel, bekleyip duruyoruz saf gibi anten yapılacak diye. Söyledim eşime kablo aldır gelsin adamlar taksın diye devriyeden döneyim de aldırm dedi iki gözümün çiçeği
Pasta meyveli mi olacak yoksa çikolatalı mı ya
İyi çok şükür canım sen nasılsın
Yok ama çanak tamir edilmiş, iki gün sonra kablo aldırayım da söyleyim gelip taksınlar dedi eşim. TV Bi düzelsin lokma dağıtcam yaDaha neler duyacaz yaaaa
Dayloşşşşşşşşşş
Beybimmmm özledimmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn
Ayyy şükür kavuşturana
Oldumu tv
Yalnız bir baaağyan olduğum için Bi tabakcık ton balıklı makarna yedim, benden yemek önerisi çıkmazKimler ne yemek yapti bakalim yazinda fikir olsun
Kara lahana yemegi biber dolmasi mantıKimler ne yemek yapti bakalim yazinda fikir olsun
Makarna guzell ama ton baligi sevmiyorum bi dusuneyim bakalimYok ama çanak tamir edilmiş, iki gün sonra kablo aldırayım da söyleyim gelip taksınlar dedi eşim. TV Bi düzelsin lokma dağıtcam ya
Yalnız bir baaağyan olduğum için Bi tabakcık ton balıklı makarna yedim, benden yemek önerisi çıkmaz
Dolma ve mantiiiKara lahana yemegi biber dolmasi mantı
Biz kara lahanin her şeyini yiyoruz ya eşimde alıştıMakarna guzell ama ton baligi sevmiyorum bi dusuneyim bakalim
Dolma ve mantiii
Sadece kara lahana sarmasi seviyorum onu da istanbulda bi restoran var karadeniz mutfagi orda yiyorum sadece
biz 5de atıştırdık daha yeni yapıcam. tarhana ve kızartmaKimler ne yemek yapti bakalim yazinda fikir olsun
Hahaha aynen cok guzel hareketlerde bir skec geldi aklima gecen bolumdenBiz kara lahanin her şeyini yiyoruz ya eşimde alıştıyanina misir ekmeği yapiyorum cokzel oluyor tatlimi soylemeyi unutmusum magnolia yaptım buyrun gelinn
Afiyet olsunn canimbiz 5de atıştırdık daha yeni yapıcam. tarhana ve kızartmatatlı olarak alman pastası yapmak istiyorum ama eşim ağlayan kek istiyordu neyse ona sinirliyim benim dediğim olsun
İyiyim, kedimle oturuyoruz. O da olmasaaa.Daha iyimisin gelinim
2020den ne hayır gördük ki anacımUmarim canim ❤
Bizimkiler cok nazlaniyor illa 2021 de gelicek 2020de gelmeye niyeti yok
Süpermiş valla hiç gülücem yoktuBizim mahkeme değil ama neler ile uğraştığımızın bir kanıtı olsun
Yastık olsun bacak dikme olsun tüm kozlarımı oynadım beyazcımAy hadi bakalim insallah bu ay olur güzel haberler aliriz canim
Pazardan tazecik hamsi aldım. Hamsi tava + salataKimler ne yemek yapti bakalim yazinda fikir olsun
ÖzlendinnnnnnnNasılsınız kizlaaaarrrr
Meyveli olursa süper olurBi gideyim de pazartesi gliserin mi veriyor ne veriyorsa onu deneyim de eşim gelince gidicez vana söyledim artık çok rahatsız ediyor diye
Bu gün çok sinirlendim yine ev sahibine, sinirden gülüyorum artıkmeğerse çatıdaki anteni yaptırmışlar ama bize haber vermemiş adam, aşağıdaki komşum söyledi. Haber verseydi bizde kablo taktırırdık ne güzel, bekleyip duruyoruz saf gibi anten yapılacak diye. Söyledim eşime kablo aldır gelsin adamlar taksın diye devriyeden döneyim de aldırm dedi iki gözümün çiçeği
Pasta meyveli mi olacak yoksa çikolatalı mı ya
İyi çok şükür canım sen nasılsın
Daha neler neler varDaha neler duyacaz yaaaa
Dayloşşşşşşşşşş
Beybimmmm özledimmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn
Ayyy şükür kavuşturana
Oldumu tv
Hiç sağlıklı yemeklerim yokKimler ne yemek yapti bakalim yazinda fikir olsun
Hic hayir gormedik2020den ne hayır gördük ki anacım
Süpermiş valla hiç gülücem yoktu
Yastık olsun bacak dikme olsun tüm kozlarımı oynadım beyazcım
Pazardan tazecik hamsi aldım. Hamsi tava + salata
Benim balığa alerjim var sanırımHic hayir gormedik
Afiyet olsunn
Ben balik sevmiyorum kokusunuda sevmiyorum hic yapmadim yapmam evde
Cok seciciyim galiba
MantikliiÖzlendinnnnnnn
Meyveli olursa süper olur
Daha neler neler var
Hiç sağlıklı yemeklerim yok
Sarımsaklı domates sosu eşliğinde biber ve patates kızartması, sos ziyan olmaması adına makarnaya da aynı sos ve bittiiii
Balik sevmeyenlerin hepsi oyle galibaBenim balığa alerjim var sanırım
Kokusu bile midemi bulandırıyor
Evet sosu biraz abartmışımMantiklii
Bence yarin makarna yaparim tavuklu hafif acili
Elin bol seninde galiba
Bende bi yemek yapiyorum 2gun yiyoruz annemlere gonderiyorum onlarda yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?