- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.581
Ama pc yakında duracak ki azıcık işe yarasıngaribim anam beni götürmüyor ben gidiyim demiş
Sen de haklısınAma pc yakında duracak ki azıcık işe yarasın
Ne öğretmeni bilmiyorum canım ama böyle mühürler oluyor çok güzel ahşap, kutulu falan. İsmine özely yaptırıyorsun çok güzel onlarKızlar eşimin ilk öğretmenler günü
Hediye fikri olan
Ayy cok tatliş şeyler var
Mühür kullanmıyorlar artık sanırımNe öğretmeni bilmiyorum canım ama böyle mühürler oluyor çok güzel ahşap, kutulu falan. İsmine özely yaptırıyorsun çok güzel onlar
ödev kontrolü yapıyorsa kullanabilir belki ama sınıf kalabalıksa mürekkep eklemesi lazımAyy cok tatliş şeyler var
Mühür kullanmıyorlar artık sanırım
Evettttt öğretmen olmalıyım benAyy cok tatliş şeyler var
Böyle hani aferin tarzında falan şey yapıyorlarsa diye demiştim canımAyy cok tatliş şeyler var
Sağlık ocağına gitsen her türlü bakılır canım ama kulak temizleme her sağlık ocağında olmuyorHemsirecik sen bilirsin kuzum ya, ben aile hekiminden randevu alamıyorum, hekiminize ait çalışma saati yoktur diyo. Kulaklarım tıkalı uzun zamandır, kaşınıyor böyle, tıkanıklık hissi çok huzursuz ediyor temizletmek istiyorum da hastanede KBB bölümü yok, aile hekimine randevu alayım dedim ona da randevu alınmıyor. Direk girsem sağlık ocağına başka hekim bakar mı acaba? Bide solüsyon yağ gibi bişey verip kulak kirini yumuşatıyorlar sanırım önce, onu yaptıktan sonra sağlık ocağı ortamında kulak temizlemek için ekipman vs var mıdır yoksa git hastanede mi temizlet der acaba bana? Çok rahatsız ediyor artık kulaklarım, evde de kendim bişeyler denemek istemedim tehlikeli olur diye burda hasta olmak bile yasak ya hastane var doktor yok, doktor var randevu yok..
Allah için seni ağlatmasınlar artıkHemsirecik sen bilirsin kuzum ya, ben aile hekiminden randevu alamıyorum, hekiminize ait çalışma saati yoktur diyo. Kulaklarım tıkalı uzun zamandır, kaşınıyor böyle, tıkanıklık hissi çok huzursuz ediyor temizletmek istiyorum da hastanede KBB bölümü yok, aile hekimine randevu alayım dedim ona da randevu alınmıyor. Direk girsem sağlık ocağına başka hekim bakar mı acaba? Bide solüsyon yağ gibi bişey verip kulak kirini yumuşatıyorlar sanırım önce, onu yaptıktan sonra sağlık ocağı ortamında kulak temizlemek için ekipman vs var mıdır yoksa git hastanede mi temizlet der acaba bana? Çok rahatsız ediyor artık kulaklarım, evde de kendim bişeyler denemek istemedim tehlikeli olur diye burda hasta olmak bile yasak ya hastane var doktor yok, doktor var randevu yok..
HahahahBenm gözm hala saksılarda
Cok orjinal
KargolarsınHahahah
O uc tane beyaz olan ikeadan bulabilirsin belki digerleri bizim burda bir magazadan bulamazsin
Gerçekten nasıl kötü kokabilir ya çok güzel görünüyor ama isminin hakkını veriyor demekki bu bitkiBunun ismi halk dilinde polis rozeti, diğer adı leş kaktüsü (Stapelia)
Çiçeği pek hoş kokmuyor
Bu kadar güzel olan birşey nasıl kötü kokar bilemedim
Ölmüş hayvan gibi korkuyormuş. Henüz açmadı. Açarsa koklar mıyım bilemedimGerçekten nasıl kötü kokabilir ya çok güzel görünüyor ama isminin hakkını veriyor demekki bu bitki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?