Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemsirecik sen bilirsin kuzum ya, ben aile hekiminden randevu alamıyorum, hekiminize ait çalışma saati yoktur diyo. Kulaklarım tıkalı uzun zamandır, kaşınıyor böyle, tıkanıklık hissi çok huzursuz ediyor temizletmek istiyorum da hastanede KBB bölümü yok, aile hekimine randevu alayım dedim ona da randevu alınmıyor. Direk girsem sağlık ocağına başka hekim bakar mı acaba? Bide solüsyon yağ gibi bişey verip kulak kirini yumuşatıyorlar sanırım önce, onu yaptıktan sonra sağlık ocağı ortamında kulak temizlemek için ekipman vs var mıdır yoksa git hastanede mi temizlet der acaba bana? Çok rahatsız ediyor artık kulaklarım, evde de kendim bişeyler denemek istemedim tehlikeli olur diye burda hasta olmak bile yasak ya hastane var doktor yok, doktor var randevu yok..

Sağlık ocağına gitsen her türlü bakılır canım ama kulak temizleme her sağlık ocağında olmuyor alerjik olabilir kaşıntı. Gliserin alıp damlatabilirsin kulağına kiri akıtıyor o akincada nemli bir bezle temizleyebilirsin. Geçmezse artik esin gelince merkeze kbb uzmanina görünürsün canım

Allah için seni ağlatmasınlar artık

Bunun ismi halk dilinde polis rozeti, diğer adı leş kaktüsü (Stapelia)
Çiçeği pek hoş kokmuyor
Bu kadar güzel olan birşey nasıl kötü kokar bilemedim
Gerçekten nasıl kötü kokabilir ya çok güzel görünüyor ama isminin hakkını veriyor demekki bu bitki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…