- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.641
Ellerine saglik afiyet olsun kuzumEvet sosu biraz abartmışım
Sarımsağı anca böyle yiyorum
Evet sanırımBalik sevmeyenlerin hepsi oyle galiba
Aynen ya balik pazarindan yada balik olan bi yerden gecerken burnumu kapatirim yada nefes alip vermeden gecerim kosarak
Sağol fıstık.Ellerine saglik afiyet olsun kuzum
Baska turlu yenilmez ki bende sevmem
Hele pismemis sogan ve sarimsak iyyy
kesinlikleAfiyet olsunn canim
Bende daha bisey yapmadim bugun yapmamda yarina fikir olsun dedim
Kendi istedigini yap yesin eniste bidahakine onun istedigini yaparsin once can sonra canan
Balik raki guzel ama sadece mangalda çupra severim ben onuda heryerde yemem evde hic yapmam dokunmam sadece hazir pismis gelicek onumeEvet sanırım
Arkadaşlarla boğaza gitmiştik. Arkadaşlarım rakı balık yaptı. Bense et sote biraboğazdayım ve balık yiyemedim
Kumkapı balığı rakısı ile meşhur bense köfte rakı
Ah ah her yemeğe belki alışırım ama balık
ı ıh
Olur mu olur haaSağol fıstık.
Acaba kardeş olabilme ya da akraba olabilme ihtimalimiz var mı
Tesekkur ederimkesinlikleteşekkür ederim size de afiyet olsun
Bende tavuğu pek yiyemiyorum sanki tavuğu iyi pişiremiyorlar gibi geliyorBalik raki guzel ama sadece mangalda çupra severim ben onuda heryerde yemem evde hic yapmam dokunmam sadece hazir pismis gelicek onume
Et hic yemem disarda o yuzden benim ki standart tavuk raki
Dünya küçükOlur mu olur haa
Memleketlerde ayniysa bi kan bagi vardir mutlaka
Tesekkur ederim
Afiyet şifa olsun canımvalla ben balık aşığıyım yazın bile yerim. Salı günü sarımsaklı baharatlı limonlu levrek yaptım eşim az daha elini yiyordubalığın her türlüsü aşk
Bizdede kalmıyor valla ayni gun tukeniyorHahaha aynen cok guzel hareketlerde bir skec geldi aklima gecen bolumden
Magnoliaa cok guzel bende yapayim bu aralar bayadir yapmiyorum
Yapinca iki saatte bitiyor hem benimki cok seviyor hemde kardesim gelip hepsini yiyip gidiyor
Afiyet olsun size kuzum
Afiyet olsunn canim
Bende daha bisey yapmadim bugun yapmamda yarina fikir olsun dedim
Kendi istedigini yap yesin eniste bidahakine onun istedigini yaparsin once can sonra canan
Guzel pisirmelerini soyleyince yapiyorlar yoksa tekrar gonderiyorumBende tavuğu pek yiyemiyorum sanki tavuğu iyi pişiremiyorlar gibi geliyor
Dünya küçük
Afiyet şifa olsun canım
Guzel olunca tabiBizdede kalmıyor valla ayni gun tukeniyor
Hic hayir gormedik
Afiyet olsunn
Ben balik sevmiyorum kokusunuda sevmiyorum hic yapmadim yapmam evde
Cok seciciyim galiba
Aayy ben çok severimBenim balığa alerjim var sanırım
Kokusu bile midemi bulandırıyor
Bende asla dokunmamAayy ben çok severim
Ama ayıklamasına temizlemesine hayatta karışmam o kısımdan çok iğreniyorum
Ben samsunluyum annem bizi balıkla büyüttü ondan da çok seviyo olabilirim. Siz nerelisiniz?
Benim babam da çok sever. önceleri ben bir odada dururdum. Her cam açılır. Annem öyle yapardı.yersem balığın her yerini soyardım. Gider ellerimi yıkardımm. Sonra kolanya dökerdim. Sonra tekrar ellerimi yıkardım. Öyle yerdim balığı. Artık yiyemediğim zamanda da ben yokken yani öğlen yapardı annem. Her camı yine açardı. Ama ben eve geldiğimde ev hala kokardı bana. Çok gıcığım sanırımAayy ben çok severim
Ama ayıklamasına temizlemesine hayatta karışmam o kısımdan çok iğreniyorum
Ben samsunluyum annem bizi balıkla büyüttü ondan da çok seviyo olabilirim. Siz nerelisiniz?
Ben nefes alsam yariyor (bak su icsem demiyorum)Ne güzel yemekler konuşmuşsunuz yaa, acıktım gece geceBi çılgınlık yapıp kendime tost yapayım bu saatte, nasılsa kilo alamıyorum
afiyet olsun canısıNe güzel yemekler konuşmuşsunuz yaa, acıktım gece geceBi çılgınlık yapıp kendime tost yapayım bu saatte, nasılsa kilo alamıyorum
Sağol canimm, şükür çok iyiyimBi gideyim de pazartesi gliserin mi veriyor ne veriyorsa onu deneyim de eşim gelince gidicez vana söyledim artık çok rahatsız ediyor diye
Bu gün çok sinirlendim yine ev sahibine, sinirden gülüyorum artıkmeğerse çatıdaki anteni yaptırmışlar ama bize haber vermemiş adam, aşağıdaki komşum söyledi. Haber verseydi bizde kablo taktırırdık ne güzel, bekleyip duruyoruz saf gibi anten yapılacak diye. Söyledim eşime kablo aldır gelsin adamlar taksın diye devriyeden döneyim de aldırm dedi iki gözümün çiçeği
Pasta meyveli mi olacak yoksa çikolatalı mı ya
İyi çok şükür canım sen nasılsın
Kuzuummmm ben de ozledim yavrum, iyiyim çok şükürDaha neler duyacaz yaaaa
Dayloşşşşşşşşşş
Beybimmmm özledimmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn
Ayyy şükür kavuşturana
Oldumu tv
Özlendinnnnnnn
Meyveli olursa süper olur
Daha neler neler var
Hiç sağlıklı yemeklerim yok
Sarımsaklı domates sosu eşliğinde biber ve patates kızartması, sos ziyan olmaması adına makarnaya da aynı sos ve bittiiii
Ayy ne yemek yaptın sonra bakalımKimler ne yemek yapti bakalim yazinda fikir olsun
Hadi gözün aydın minnoşYok ama çanak tamir edilmiş, iki gün sonra kablo aldırayım da söyleyim gelip taksınlar dedi eşim. TV Bi düzelsin lokma dağıtcam ya
Yalnız bir baaağyan olduğum için Bi tabakcık ton balıklı makarna yedim, benden yemek önerisi çıkmaz
Ayyy biber dolması missssKara lahana yemegi biber dolmasi mantı
Kıyamam sana.. Herşey en yakn zamanda cok güzel olacakkkİyiyim, kedimle oturuyoruz. O da olmasaaa.
Ayyyy hamsi tava ve salatamı2020den ne hayır gördük ki anacım
Süpermiş valla hiç gülücem yoktu
Yastık olsun bacak dikme olsun tüm kozlarımı oynadım beyazcım
Pazardan tazecik hamsi aldım. Hamsi tava + salata
Bende yaa... Balıkkk candır cannn,valla ben balık aşığıyım yazın bile yerim. Salı günü sarımsaklı baharatlı limonlu levrek yaptım eşim az daha elini yiyordubalığın her türlüsü aşk
Bende sabah sabah okuyunca balık aşerdimNe güzel yemekler konuşmuşsunuz yaa, acıktım gece geceBi çılgınlık yapıp kendime tost yapayım bu saatte, nasılsa kilo alamıyorum
Yok kuzum herşey bıraktığın gibiSağol canimm, şükür çok iyiyimyoğun geciyor günler ama, sorun yok cok şükür
Kuzuummmm ben de ozledim yavrum, iyiyim çok şüküriyi olmanıza da cooookca sevindim. Kaçırdığım haber var mi acaba
Siz de ozlendiniz kuzuummmmmm
Bensiz boğazınizdan 2 dedikodu bile geçmemiştir ahsjahshahsh
Cnm regl ne zamana?Kızlar sol kasığımda ağrı oluyor bu aralar , bi fikriniz var mı bu durumla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?