- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.681
HosgeldinnKizlar merhaba gruba benide alir misinizbende sohbete katılsam. Arada dert yansam
Gel degiselimAh bana da birazcık yarasa ya azıcık olsa da olur
Teşekkür ederim kuzumbende de gaz sıkıntısı var ya sabah arılarla uyandım gaz sıkışması heralde, kıvıran dur yatakta uyuyakalmışım biraz hafifledi şükür. Ya gebeysem falan diye ağrı kesici de içmedim, ihtimal yok ama olsun
Merhaba canıııımprofil yazına bayıldım ya Allah iyiliğini versin
Merhabalar hoş geldin canım
Çok iyi valla. Akşamlarıı ne yemek hazırlıcam derdi yokAfiyet olsun kuzum
Ben yemek yapmadim dun annem etli kurufasulye yapmis benimki orda yedi benimde is bitince peynir ekmek biseyler yedim
Bugunde herifi anamlara gonderiyorum yemege bende isten sonra yerim biseyler
Hoşgeldin canımKizlar merhaba gruba benide alir misinizbende sohbete katılsam. Arada dert yansam
Herzaman olmuyor ama yemek yapmak istemeyince cok iyi oluyor yakin olmasiSelamm kızlar nasılsınız bakalım
Çok iyi valla. Akşamlarıı ne yemek hazırlıcam derdi yokanacımdan uzak oturmamın en kötü yanı bu olsa gerek. 30umda bile anneme gidip kap kap sebze yemeği alıp dönüyorum
Hoşgeldin canım
InshallhYok anacım ne dedikodusu
Sen yine iysin ben mutfagin önünden gecinde bi bakmisim hop 1 kilo fazlaBen nefes alsam yariyor (bak su icsem demiyorum)
güldürdüğüme sevindimTeşekkür ederim kuzumbende de gaz sıkıntısı var ya sabah arılarla uyandım gaz sıkışması heralde, kıvıran dur yatakta uyuyakalmışım biraz hafifledi şükür. Ya gebeysem falan diye ağrı kesici de içmedim, ihtimal yok ama olsun
Merhaba canıııımprofil yazına bayıldım ya Allah iyiliğini versin
Merhabalar hoş geldin canım
seninki kadar güzel değil ama uyarıcı nitelikteMerhaba bulutum
Profil msjına bayıldım
Hoşgeldin
O dahada kotuymusSen yine iysin ben mutfagin önünden gecinde bi bakmisim hop 1 kilo fazla
Iyiyiz canim sen?Merhaba kızlar.
Nasılsınız
Selam cnmmm iyitiz sen nasılsınSelamm kızlar nasılsınız bakalım
Çok iyi valla. Akşamlarıı ne yemek hazırlıcam derdi yokanacımdan uzak oturmamın en kötü yanı bu olsa gerek. 30umda bile anneme gidip kap kap sebze yemeği alıp dönüyorum
Hoşgeldin canım
Hellöğğğ miniğimmm naberMerhaba kızlar.
Nasılsınız
Olur azcık değişebiliris aslındaHosgeldinn
Gel degiselim
Evet ya sabahtan beri hiç keyfim yok ağrısı geçti amagüldürdüğüme sevindimo gaz sıkışması çok kötü oluyor bilirim içmediğin iyi olmuş hiç belli olmaz bebiş olmadık zamanda geliyormuş öyle okudum Ben de o yüzden içmiyorum
seninki kadar güzel değil ama uyarıcı nitelikte
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsııınMerhaba kızlar.
Nasılsınız
Afiyet olsun bacım yarasın enisteye de sana daAyy ne yemek yaptın sonra bakalım
Bizde hatay usulü tepside et vardı herifin canı çekmiş
Hadi gözün aydın minnoş
Artık lokmalardan nasibimizi alırız
Ayyy biber dolması missssama yanında mantı nasıl olurkiiii
Kıyamam sana.. Herşey en yakn zamanda cok güzel olacakkk
Ayyyy hamsi tava ve salatamı
Bende yaa... Balıkkk candır cannn,
Bende sabah sabah okuyunca balık aşerdim
Yok kuzum herşey bıraktığın gibi
Bizim sende kaçırdığımız haber varmı müdüre hanımmmcımmm
Cnm regl ne zamana?
Yaa kıyamam sana yaTost yazmışsiniz ya geçerken gözüm değdi gidyim yapyim yiyim
Ya ben oğlan da hiç böyle değildim birinden birşey duyuyorum onu mutlaka yemem lazım anlamadim gitti as ermek bu galiba ama kilo vermişim şu taşınma iyi olduYaa kıyamam sana ya
Selam cnmmm iyitiz sen nasılsın
Hellöğğğ miniğimmm naber
Ben de iyiyim kızlar nolsun haftasonu evde dinlenmeceOlur azcık değişebiliris aslında
Evet ya sabahtan beri hiç keyfim yok ağrısı geçti amabende ya bebiş olursa falan diye içmiyorum iki aydır ağrı kesici, vücudum ağrıyı kendi kendine geçirmeyi öğrendi artk
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsııın
Ayy canını mı çektirdim tüh yaTost yazmışsiniz ya geçerken gözüm değdi gidyim yapyim yiyim
Yeni şeyler denemeyi severim, deneyeuim Bi araBen de iyiyim kızlar nolsun haftasonu evde dinlenmece
Sakarlığım üstümde yemek hazırlarken bir dolu yoğurt kovasını düşürdüm haliyle aynı komikli videolardaki gibi tüm mutfak yoğurt oldudinlenmeyi bırakıp ev temizlerken buldum kendimi birden
Kızlar bugün patatesli pırasa çorbası yaptım daha önce hiç yapmamıştım. Ay ne kadar güzel oldu bu kadar güzel olmasını beklemiyodum açıkçası denemeyenleriniz varsa bence kesin yapın çok leziz oluyo
Yarasn kuzum bebişeeYa ben oğlan da hiç böyle değildim birinden birşey duyuyorum onu mutlaka yemem lazım anlamadim gitti as ermek bu galiba ama kilo vermişim şu taşınma iyi oldu
Pırasa hiç sevmem ama çorbası nasıl oluyor acebeeee merak ettmBen de iyiyim kızlar nolsun haftasonu evde dinlenmece
Sakarlığım üstümde yemek hazırlarken bir dolu yoğurt kovasını düşürdüm haliyle aynı komikli videolardaki gibi tüm mutfak yoğurt oldudinlenmeyi bırakıp ev temizlerken buldum kendimi birden
Kızlar bugün patatesli pırasa çorbası yaptım daha önce hiç yapmamıştım. Ay ne kadar güzel oldu bu kadar güzel olmasını beklemiyodum açıkçası denemeyenleriniz varsa bence kesin yapın çok leziz oluyo
Valla şöyle söylim benim eşim kesinlikle ot ve sebze yemeklerini yemez hele pırasayı asla yemez. O çok beğenerek yediYarasn kuzum bebişee
Pırasa hiç sevmem ama çorbası nasıl oluyor acebeeee merak ettm
Nasıl ysptın?Valla şöyle söylim benim eşim kesinlikle ot ve sebze yemeklerini yemez hele pırasayı asla yemez. O çok beğenerek yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?