Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba gruba benide alir misiniz bende sohbete katılsam. Arada dert yansam
Hosgeldinn
Gel degiselim

Selamm kızlar nasılsınız bakalım

Afiyet olsun kuzum
Ben yemek yapmadim dun annem etli kurufasulye yapmis benimki orda yedi benimde is bitince peynir ekmek biseyler yedim
Bugunde herifi anamlara gonderiyorum yemege bende isten sonra yerim biseyler
Çok iyi valla. Akşamlarıı ne yemek hazırlıcam derdi yok anacımdan uzak oturmamın en kötü yanı bu olsa gerek. 30umda bile anneme gidip kap kap sebze yemeği alıp dönüyorum
Kizlar merhaba gruba benide alir misiniz bende sohbete katılsam. Arada dert yansam
Hoşgeldin canım

Herzaman olmuyor ama yemek yapmak istemeyince cok iyi oluyor yakin olmasi

güldürdüğüme sevindim o gaz sıkışması çok kötü oluyor bilirim içmediğin iyi olmuş hiç belli olmaz bebiş olmadık zamanda geliyormuş öyle okudum Ben de o yüzden içmiyorum
Merhaba bulutum
Profil msjına bayıldım

Hoşgeldin
seninki kadar güzel değil ama uyarıcı nitelikte

Selam cnmmm iyitiz sen nasılsın

Merhaba kızlar.
Nasılsınız
Hellöğğğ miniğimmm naber

Hosgeldinn

Gel degiselim
Olur azcık değişebiliris aslında
Evet ya sabahtan beri hiç keyfim yok ağrısı geçti ama bende ya bebiş olursa falan diye içmiyorum iki aydır ağrı kesici, vücudum ağrıyı kendi kendine geçirmeyi öğrendi artk
Merhaba kızlar.
Nasılsınız
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsııın

Afiyet olsun bacım yarasın enisteye de sana da

Selam cnmmm iyitiz sen nasılsın

Hellöğğğ miniğimmm naber

Ben de iyiyim kızlar nolsun haftasonu evde dinlenmece

Sakarlığım üstümde yemek hazırlarken bir dolu yoğurt kovasını düşürdüm haliyle aynı komikli videolardaki gibi tüm mutfak yoğurt oldu dinlenmeyi bırakıp ev temizlerken buldum kendimi birden

Kızlar bugün patatesli pırasa çorbası yaptım daha önce hiç yapmamıştım. Ay ne kadar güzel oldu bu kadar güzel olmasını beklemiyodum açıkçası denemeyenleriniz varsa bence kesin yapın çok leziz oluyo

Tost yazmışsiniz ya geçerken gözüm değdi gidyim yapyim yiyim
Ayy canını mı çektirdim tüh yaafiyet olsun yarasın bebişe
Yeni şeyler denemeyi severim, deneyeuim Bi araafiyet şifa olsun canım

Ya ben oğlan da hiç böyle değildim birinden birşey duyuyorum onu mutlaka yemem lazım anlamadim gitti as ermek bu galiba ama kilo vermişim şu taşınma iyi oldu
Yarasn kuzum bebişee
Pırasa hiç sevmem ama çorbası nasıl oluyor acebeeee merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…