- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.721
157 bende 7 basamak var aramızda hajsjdnfKocaman görünce oyle giyeyim nasil olcak merak ettimboyum 150cm hshshshs
Benim kide 1,78Enişteeee?
Sen 160 sayilirsin157 bende 7 basamak var aramızda hajsjdnf
Maşallah enişteler filitanBenim kide 1,78
Cafercim kısa boyluyum ama mavi gözlü değilim kahverengi istersen var ama soryy ben evliyim
Ay benimde ahshdndbfBenim dilim uzun hehshsh
Ay niye böyle oluyor ya bak 4 arkadaşım örnek veriyorumMaşallah enişteler filitan
Ben 1:65
Eşim 1:70
allah bi yerden alip bi yere veriyor isteAy benimde ahshdndbf
Ama kısa sayılıyorm arkadaşlar içinde ahhsdhdhdSen 160 sayilirsin
Ay niye böyle oluyor ya bak 4 arkadaşım örnek veriyorum
Kız 165, erkek 168
Kız 169, erkek 171
Kız 165, erkek 173
Kız 170, erkek 171
Ben 1,57 kocam 178
allah bi yerden alip bi yere veriyor iste
Ama çok minnoşuz be, genelde biz. Çok minnoş oluyoruz dır dır durmayan dilimiz o ufacık boy ahjsndnfallah bi yerden alip bi yere veriyor iste
Bir arkadaşım daha var 1,50 ama ondaki çene mübarek ortamda bi onun sesi yankılanır ahshdhfdGülmekten gözyaşlarm aktı ahahahhahahahahahha
Benimki evde beni kucağında taşıyor kilom gitmesin diye hdhdhshshAma çok minnoşuz be, genelde biz. Çok minnoş oluyoruz dır dır durmayan dilimiz o ufacık boy ahjsndnf
Arkadasım diyo ki sen benim karım olsan seni çok severdim lan diyor böyle kısacık ufacık minnoş bi şeysin agshhsbd
Benim ki kesin öyle olurEvlenince ah dediğimiz cok şey var bence
Leee bizim bebelerde öylemi olcak acaba
Benimki evde beni kucağında taşıyor kilom gitmesin diye hdhdhshsh
Evlendikten sonra 2 kilo verdim hshshshKilom gitmesin diye mi agshshdbdbbdsahshhshshd
Benimkide sırtında taşımıştı ya ahshdh böyle hani eskiden anneler bebekleri arkasına alırdi ya aynı öyle
Bir arkadaşım daha var 1,50 ama ondaki çene mübarek ortamda bi onun sesi yankılanır ahshdhfd
Bi kaç arkadaş daha var kısalar ama diller pabuç kadar uzunlar hep sessiz agshhd
Benimki evde beni kucağında taşıyor kilom gitmesin diye hdhdhshsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?