Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim halamın kızı 15inde evlendi hemen doğurdu Bi tane, geçenlerde de boşandı. Öyle pişman, öyle pişman ki. Adam bunu bıçaklamaya kalkmış, aldatmış, aç bırakmış vs vs bir sürü şey. Ben çok üzülüyorum böyle küçük evlenenlere

Ya evet bari 20 yi bekle illa evleneceksen ki oda küçük ama simdiki aklım olsa evlenmezdim bende 21 de evlendim küçük sayılırım

Ya evet bari 20 yi bekle illa evleneceksen ki oda küçük ama simdiki aklım olsa evlenmezdim bende 21 de evlendim küçük sayılırım
Bide zorla da değil kendi isteğiyle evlendi, kimse vazgeçiremedi. Ben 24de evlendim ama daha geçen sene nişanlıyken annem ayaklarıma çorap giydiriyodu kıyamayıp, bazen bana da küçükmüşüm gibi geliyor

üzüldüm tek kız daha kıymetli olmalı oysa. ama bizim köylüler de kızlara değer vermiyor r erkek çocuk yabancıya verilmiyor kız veriliyor mantığı. gerçi artık küçükten vermiyor kimse çoğu okuyor. en güzeli okumak

Valla bilmiyorum 15 yaşında insan nasil koca ister ya valla aramızda ben 15'imde kardeşlerim ile ekmek savaşına girerdim sofrada en yumuşak ekmek benim olsun diye ahjsndndmdnff
Bide hep dışarıda oyun oynardık. Koca nedir asla bilmezdik.

Benim annem hala bak tek başına geceye kadar kalma dışarıda, tek başına gitme bak başına bir şey gelir diyip duruyor sıkı giyin hasta olma vs vs vs. Annelere göre hep çocuğuz zaten

Valla kimse okutmsz tek tük erkenden evlilik, kadınlar hizmetçi gibi gözlerinde ama oğlu olanlar çok kibirli.
Mesela kuzenimin bi oğlu tek var, tek erkektir diyip şımarttıkça şımarttılar. Çocuk su an farkında bu yaşta şeytanlklar peşinde daha 6-7 yaşında ama farkında herşeyin

o yaşta böyle olmasının suçu hep aile yazık karakteri böyle oluşacak.Bu anlattığını okumayan akrabalarım da ve annem de görüyorum. babam hizmetçi gibi davranıyor hala.keşke değişse ama zor.ben kız halimle nişan kına çeyiz her şeyi kendim çalışıp yaptım. oğlunu şımarttı şimdi çalışmak zor geliyor şımarık.ne varsa kızlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…