- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.841
Hemen kaçıp saklanmalıyımSen niye spoiler veriyosunben bilerek okumuyodum zaten heyecan için
Benim halamın kızı 15inde evlendi hemen doğurdu Bi tane, geçenlerde de boşandı. Öyle pişman, öyle pişman ki. Adam bunu bıçaklamaya kalkmış, aldatmış, aç bırakmış vs vs bir sürü şey. Ben çok üzülüyorum böyle küçük evlenenlereKızın annesinin elinde bir şey yokmuş ki amca nene vermisler bide kadının tek kızı, diğerleri erkek.
Bzm köyde hala böyle erkenden evlenirler aynı ay içinde 3 çocuk evlendi ikisi 16 biri 17 idi.
İkiis hemen hamile kaldı.
Bzm köyde bi ben bide bi kaç kuzenim 20 den sonra evlendi geneli küçük yaşta evlendiler.
Bencede ahshdhHemen kaçıp saklanmalıyım
Ya evet bari 20 yi bekle illa evleneceksen ki oda küçük ama simdiki aklım olsa evlenmezdim bende 21 de evlendim küçük sayılırımBenim halamın kızı 15inde evlendi hemen doğurdu Bi tane, geçenlerde de boşandı. Öyle pişman, öyle pişman ki. Adam bunu bıçaklamaya kalkmış, aldatmış, aç bırakmış vs vs bir sürü şey. Ben çok üzülüyorum böyle küçük evlenenlere
Bencede ahshdh
Bide zorla da değil kendi isteğiyle evlendi, kimse vazgeçiremedi. Ben 24de evlendim ama daha geçen sene nişanlıyken annem ayaklarıma çorap giydiriyodu kıyamayıp, bazen bana da küçükmüşüm gibi geliyorYa evet bari 20 yi bekle illa evleneceksen ki oda küçük ama simdiki aklım olsa evlenmezdim bende 21 de evlendim küçük sayılırım
Çok güzel ama bu
üzüldüm tek kız daha kıymetli olmalı oysa. ama bizim köylüler de kızlara değer vermiyor r erkek çocuk yabancıya verilmiyor kız veriliyor mantığı. gerçi artık küçükten vermiyor kimse çoğu okuyor. en güzeli okumakKızın annesinin elinde bir şey yokmuş ki amca nene vermisler bide kadının tek kızı, diğerleri erkek.
Bzm köyde hala böyle erkenden evlenirler aynı ay içinde 3 çocuk evlendi ikisi 16 biri 17 idi.
İkiis hemen hamile kaldı.
Bzm köyde bi ben bide bi kaç kuzenim 20 den sonra evlendi geneli küçük yaşta evlendiler.
Valla bilmiyorum 15 yaşında insan nasil koca ister ya valla aramızda ben 15'imde kardeşlerim ile ekmek savaşına girerdim sofrada en yumuşak ekmek benim olsun diye ahjsndndmdnff
Bide zorla da değil kendi isteğiyle evlendi, kimse vazgeçiremedi. Ben 24de evlendim ama daha geçen sene nişanlıyken annem ayaklarıma çorap giydiriyodu kıyamayıp, bazen bana da küçükmüşüm gibi geliyor
Valla kimse okutmsz tek tük erkenden evlilik, kadınlar hizmetçi gibi gözlerinde ama oğlu olanlar çok kibirli.üzüldüm tek kız daha kıymetli olmalı oysa. ama bizim köylüler de kızlara değer vermiyor r erkek çocuk yabancıya verilmiyor kız veriliyor mantığı. gerçi artık küçükten vermiyor kimse çoğu okuyor. en güzeli okumak
Bebek patikleri çok kolay zatenÇok güzel ama bubasit duruyor örülür hemencik
o yaşta böyle olmasının suçu hep aile yazık karakteri böyle oluşacak.Bu anlattığını okumayan akrabalarım da ve annem de görüyorum. babam hizmetçi gibi davranıyor hala.keşke değişse ama zor.ben kız halimle nişan kına çeyiz her şeyi kendim çalışıp yaptım. oğlunu şımarttı şimdi çalışmak zor geliyor şımarık.ne varsa kızlar da varValla kimse okutmsz tek tük erkenden evlilik, kadınlar hizmetçi gibi gözlerinde ama oğlu olanlar çok kibirli.
Mesela kuzenimin bi oğlu tek var, tek erkektir diyip şımarttıkça şımarttılar. Çocuk su an farkında bu yaşta şeytanlklar peşinde daha 6-7 yaşında ama farkında herşeyin
Gözardı et bacım...Hemsirecik şu son konudaki kız yüzünden ban yiyecm
Yaşı küçük galiba saçma sapan yorum yazıp beğenmedim atıyorGözardı et bacım...
Ben muhattap olmadğm kişileri gözardı ediyorm misss rahatım...
Yazdklarını görmüyorum nerde yazarsa yazsn
Yumurtlama mı acabaBelimmmm belimmmmm
Belim cok ağrıyorrrrrrrr
Gözardı et gitsin kuzucum yaYaşı küçük galiba saçma sapan yorum yazıp beğenmedim atıyor
Ettim baloncummmGözardı et gitsin kuzucum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?