Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrrrrrr, haberim var sanırım
Kimler burdaaaa?
@Bal0ncuk
Paresilaaa
@Hemsirecik
@Akmerim
Baska baskaaaaa?

Kizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirgin yoksa oldu mu bu keeezzz

Üstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Evi temizliyordum. Sıkıldım bir gireyim dedim. Ve bu haberi gördüm
O kadar çok sevindim ki sana anlatamam şu an ben oturup ağlıyorum. Mutluluktan ağlamak ne güzelmiş...
Sağlıkla sıhhatle devam etsin canım. Kan değerinde çok çok güzel çıksın
Çok çok çok sevindim.
Ayrıca senin hemen kan vermen lazım bunu biliyorsun kuzum. Gözümüz aydın
Eşim ve sana en güzel doğum günü hediyesi
Şimdi ne deyim sana. Bilmiyorum eşin ile arandaki durumu bilmiyorum. Biz kadınlar birilerine anlatıp rahatlarız ama eşinin anlatabildiğini sanmıyorum. Bebek olamadığı içim kendini suçluyordur eminim. Suçladıkça hırçınlaşırlar. Ama ben inanıyorum ki eşin de eski haline dönecek. Sorunlarını çözeceksiniz hem de en kısa sürede
Ne güzel bir sevap işlemişsin gönlü güzelim
Benim tarihi 07.12.20 olarak Güncellermisin
Tabiki fıstıkım

Yaaaa canımsın sen benim, canımmm kıyamam ya, iyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız, benim kadar mutlu oldunuz, heyecanlandınız, ağladınız oyyyy haklısın kuzum, kan vermeliyim. Cunku pazartesi ilac günüm aynı zamanda, en azindan ona gore yol çizeriz dua et parem bizim için yarin hepinize haber vereceğim

Ah pare ne minnoşsun sen, yumuşacık oldum

Evet haklısın huyuna gideyim bende şu sıralar bakalim nolucak

Biz bir aileyiz Daylerim

Kizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirgin yoksa oldu mu bu keeezzz

Üstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Ayy çok güzel bir haber yaa çok sevindim maşallah maşallah beta da çok güzel bir seviyededir inşallah, çok çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah ya
Selam yavrular

1.73ler napsın peki

Canım çok tebrik ederim süper haber Bence de hemen git kan ver bekleme hiç.
Ne kadar zamandır deniyordunuz?
1.73 selvi boylu kadınlara hep imrenmişimdir

Benim de televizyonum yapıldı şükür bu gün güzel bir gün şükürler olsun

Yaa canım sagol amin aminnn, bal damliyor ağzından, insallaaaaah çok guzeldir betasi kuzumun inşallah herkesin kalbine göre, en uygun zamanda gelir kuzular

Teşekkür ederim balım geri dönüyorum büyük bi umutla inşAllah hayal kırıklığı yaşamayız Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak..

Her zaman yanında olacağız kiiii
Görmeden sevdik birbirimizi. Birlikte ağladık, sinirlendik, güldük... Çok iyi ve bilinçli bir anne olacağından adım gibi biliyorum
Mutlulukla bunu yapacağım
Tabiki hem teyzesinin haşhaşına hem de kardeşim, dostum gibi gördüğüm sana hep dua edeceğim güzel haber vereceksin bizlere
Ah pare ne minnoşsun sen, yumuşacık oldum

Evet haklısın huyuna gideyim bende şu sıralar bakalim nolucak
Erkekler böyle maalesef canım. içlerinde yaşayıp ya tartışırlar ya da sessiz kalırlar...
Azıcık huyuna gittiğinde göreceksin eşinde ki değişikliği
Oh çok şükür güzel vakitlerin geçsin... Mutluluk veren şeyleri izle canım
Teşekkür ederim balım geri dönüyorum büyük bi umutla inşAllah hayal kırıklığı yaşamayız Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak..
İnan ki çok sevindim senin adına. Toparlandığını öğrenmek ne güzel
Allahım izni ile yaşamayacaksın, yaşamayacağız... Ben kaybedeli yaklaşık bir yıl oldu... Ama biliyorum ki benim, senin ve diğer kızların minnakları yolda geliyor

Toparlanabildiğimm kadar toparladım bakalım arada bi tökezliyorum falan ama halledicem bende 1 ayı geride bıraktım bu ay yeniden sağlıkla olcak inşAllah Rabbim nasip edecek..
Ve umutla bekleyen anne adaylarınada.
Hemde şunu eklemek isterim ki Sizleri seviyorum iyiki varsınız özellikle bu topikteki tanıdığım insanlar...
Hele sen rahatlatıyosun beni yazdıklarınla kalbim ısınıyor resmen teşekkür ederim desteğin için..❤
Amin inşAllahhh balımm.

Ya sen hep yazsana, nasil guzel kalemin var kuzum senin yaaa canım benim, oyle güzel şeyler yazmissin ki ustune laf edemedim iyi ki..... Demekten baska lafim yok, ne sansli benim haşhaşim ama yaaa

Ya sen hep yazsana, nasil guzel kalemin var kuzum senin yaaa canım benim, oyle güzel şeyler yazmissin ki ustune laf edemedim iyi ki..... Demekten baska lafim yok, ne sansli benim haşhaşim ama yaaa
Evet bizim ponçiğimiz o çok şanslı onu çok seven teyzeleri vaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…