- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.961
Kızlarrrrrrrr, haberim var sanırım
Kimler burdaaaa?
@Bal0ncuk
Paresilaaa
@Hemsirecik
@Akmerim
Baska baskaaaaa?
Kizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirginyoksa oldu mu bu keeezzz
Evi temizliyordum. Sıkıldım bir gireyim dedim. Ve bu haberi gördümÜstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
Şimdi ne deyim sana. Bilmiyorum eşin ile arandaki durumu bilmiyorum. Biz kadınlar birilerine anlatıp rahatlarız ama eşinin anlatabildiğini sanmıyorum. Bebek olamadığı içim kendini suçluyordur eminim. Suçladıkça hırçınlaşırlar. Ama ben inanıyorum ki eşin de eski haline dönecek. Sorunlarını çözeceksiniz hem de en kısa süredeParesilaaa parem beni siler misin uzun bi süre ara vermeyi düşünüyorum, bueda bebek konuları hariç yazarım yine ama bebek fikrine ara verecem.
Şu an evliliğimde çok büyük sorunlarım var onları halletmek istiyorum, onlar hallolmadan çocuk fikri korkutuyor beni.
Ne güzel bir sevap işlemişsin gönlü güzelimValla bende çok sevindim reglim gecikti gidip test alayım bari dedim eczane kapalı idi. Orda çöplerin yanında bi amca gördüm çöpten ekmek topluyodu :/ fırında hemen karşıyaydi ekmek alıp verdim böyle baka kaldı amca ben direkt verip uzaklaştım uzaktan el salladı
Tabiki fıstıkımBenim tarihi 07.12.20 olarak Güncellermisin
Cok heyecanliiiAy inşallah canim, saglikla huzurla inşallaaahhhhhhherkese en dogru zamanda, en sagliklisiyla gelsin kuzucuklar simdi ilk hedef kan tahlili
Yaaaa canımsın sen benim, canımmmEvi temizliyordum. Sıkıldım bir gireyim dedim. Ve bu haberi gördüm
O kadar çok sevindim ki sana anlatamam şu an ben oturup ağlıyorum. Mutluluktan ağlamak ne güzelmiş...
Sağlıkla sıhhatle devam etsin canım. Kan değerinde çok çok güzel çıksın
Çok çok çok sevindim.
Ayrıca senin hemen kan vermen lazım bunu biliyorsun kuzum. Gözümüz aydın
Eşim ve sana en güzel doğum günü hediyesi
Şimdi ne deyim sana. Bilmiyorum eşin ile arandaki durumu bilmiyorum. Biz kadınlar birilerine anlatıp rahatlarız ama eşinin anlatabildiğini sanmıyorum. Bebek olamadığı içim kendini suçluyordur eminim. Suçladıkça hırçınlaşırlar. Ama ben inanıyorum ki eşin de eski haline dönecek. Sorunlarını çözeceksiniz hem de en kısa sürede
Ne güzel bir sevap işlemişsin gönlü güzelim
Tabiki fıstıkım
Ah pare ne minnoşsun sen, yumuşacık oldumEvi temizliyordum. Sıkıldım bir gireyim dedim. Ve bu haberi gördüm
O kadar çok sevindim ki sana anlatamam şu an ben oturup ağlıyorum. Mutluluktan ağlamak ne güzelmiş...
Çok çok çok sevindim.
Şimdi ne deyim sana. Bilmiyorum eşin ile arandaki durumu bilmiyorum. Biz kadınlar birilerine anlatıp rahatlarız ama eşinin anlatabildiğini sanmıyorum. Bebek olamadığı içim kendini suçluyordur eminim. Suçladıkça hırçınlaşırlar. Ama ben inanıyorum ki eşin de eski haline dönecek. Sorunlarını çözeceksiniz hem de en kısa sürede
Tabiki fıstıkım
Çoook hem deeeCok heyecanliii
Biz bir aileyiz DaylerimYaaaa canımsın sen benim, canımmmkıyamam ya, iyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız, benim kadar mutlu oldunuz, heyecanlandınız, ağladınız oyyyy haklısın kuzum, kan vermeliyim. Cunku pazartesi ilac günüm aynı zamanda, en azindan ona gore yol çizeriz dua et parem bizim için yarin hepinize haber vereceğim
Kizlaaaarrrr 5 gun kala test yaptım silik ama kendini belli eden bir cizgi vardi, bu sabah yani 3 gün kala yine yaptım, çizgi belirgin yoksa oldu mu bu keeezzz
Ayy çok güzel bir haber yaa çok sevindim maşallah maşallahÜstteki 5 gun kala, alttaki 3 gun kala, doğru görüyorum dimiii
1.73 selvi boylu kadınlara hep imrenmişimdirSelam yavrular
1.73ler napsın peki
Canım çok tebrik ederim süper haberBence de hemen git kan ver bekleme hiç.
Ne kadar zamandır deniyordunuz?
Yaa canım sagol amin aminnn, bal damliyor ağzından, insallaaaaah çok guzeldir betasi kuzumunAyy çok güzel bir haber yaa çok sevindim maşallah maşallahbeta da çok güzel bir seviyededir inşallah, çok çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah ya
1.73 selvi boylu kadınlara hep imrenmişimdir
Benim de televizyonum yapıldı şükürbu gün güzel bir gün şükürler olsun
Teşekkür ederim balım geri dönüyorum büyük bi umutla inşAllah hayal kırıklığı yaşamayız Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak..Evi temizliyordum. Sıkıldım bir gireyim dedim. Ve bu haberi gördüm
Çok çok çok sevindim.
Tabiki fıstıkım
Profil yakıyoTeşekkür ederim balım geri dönüyorum büyük bi umutla inşAllah hayal kırıklığı yaşamayız Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak..
Her zaman yanında olacağız kiiiiYaaaa canımsın sen benim, canımmmkıyamam ya, iyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız, benim kadar mutlu oldunuz, heyecanlandınız, ağladınız oyyyy haklısın kuzum, kan vermeliyim. Cunku pazartesi ilac günüm aynı zamanda, en azindan ona gore yol çizeriz dua et parem bizim için yarin hepinize haber vereceğim
Erkekler böyle maalesef canım. içlerinde yaşayıp ya tartışırlar ya da sessiz kalırlar...Ah pare ne minnoşsun sen, yumuşacık oldum
Evet haklısın huyuna gideyim bende şu sıralar bakalim nolucak
Oh çok şükür güzel vakitlerin geçsin... Mutluluk veren şeyleri izle canımAyy çok güzel bir haber yaa çok sevindim maşallah maşallahbeta da çok güzel bir seviyededir inşallah, çok çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah ya
1.73 selvi boylu kadınlara hep imrenmişimdir
Benim de televizyonum yapıldı şükürbu gün güzel bir gün şükürler olsun
İnan ki çok sevindim senin adına. Toparlandığını öğrenmek ne güzelTeşekkür ederim balım geri dönüyorum büyük bi umutla inşAllah hayal kırıklığı yaşamayız Rabbim"n izniyle herşey Güzel olacak..
Teşekkür ederim gülüm inşAllah bebişleri koyarız profileProfil yakıyo
Her zaman yanında olacağız kiiii
Görmeden sevdik birbirimizi. Birlikte ağladık, sinirlendik, güldük... Çok iyi ve bilinçli bir anne olacağından adım gibi biliyorum
Mutluluklabunu yapacağım
Tabiki hem teyzesinin haşhaşına hem de kardeşim, dostum gibi gördüğüm sana hep dua edeceğimgüzel haber vereceksin bizlere
Erkekler böyle maalesef canım. içlerinde yaşayıp ya tartışırlar ya da sessiz kalırlar...
Azıcık huyuna gittiğinde göreceksin eşinde ki değişikliği
Oh çok şükür güzel vakitlerin geçsin... Mutluluk veren şeyleri izle canım
İnan ki çok sevindim senin adına. Toparlandığını öğrenmek ne güzel
Allahım izni ile yaşamayacaksın, yaşamayacağız... Ben kaybedeli yaklaşık bir yıl oldu... Ama biliyorum ki benim, senin ve diğer kızların minnakları yolda geliyor
Toparlanabildiğimm kadar toparladım bakalım arada bi tökezliyorum falan ama halledicem bende 1 ayı geride bıraktım bu ay yeniden sağlıkla olcak inşAllah Rabbim nasip edecek..Her zaman yanında olacağız kiiii
Görmeden sevdik birbirimizi. Birlikte ağladık, sinirlendik, güldük... Çok iyi ve bilinçli bir anne olacağından adım gibi biliyorum
Mutluluklabunu yapacağım
Tabiki hem teyzesinin haşhaşına hem de kardeşim, dostum gibi gördüğüm sana hep dua edeceğimgüzel haber vereceksin bizlere
Erkekler böyle maalesef canım. içlerinde yaşayıp ya tartışırlar ya da sessiz kalırlar...
Allahım izni ile yaşamayacaksın, yaşamayacağız... Ben kaybedeli yaklaşık bir yıl oldu... Ama biliyorum ki benim, senin ve diğer kızların minnakları yolda geliyor
Ya sen hep yazsana, nasil guzel kalemin var kuzum senin yaaaHer zaman yanında olacağız kiiii
Mutluluklabunu yapacağım
İnşallahTeşekkür ederim gülüm inşAllah bebişleri koyarız profile
Evet bizim ponçiğimiz o çok şanslıYa sen hep yazsana, nasil guzel kalemin var kuzum senin yaaacanım benim, oyle güzel şeyler yazmissin ki ustune laf edemedim iyi ki..... Demekten baska lafim yok, ne sansli benim haşhaşim ama yaaa
Canım teyzelerimEvet bizim ponçiğimiz o çok şanslıonu çok seven teyzeleri vaaar
Bi baktın bende de oluyor bir şeyler kardeş olurlarCanım teyzelerim
Ayyyyyy nasil mutlu olurum yaaaaa hadi haber bekliyoruz kuzum sendennnnnBi baktın bende de oluyor bir şeyler kardeş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?