- 8 Aralık 2012
- 4.164
- 6.015
- 358
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.001
Hepimiz görecez inşallahBende şu çift çizgiyi göreydim artık
Çoook yakında bu topik çift çizgilerle dolacak inşallaaahBende şu çift çizgiyi göreydim artık
Tökezlediğinde mutlaka yaz. Biz hep bir satır uzaktayızToparlanabildiğimm kadar toparladım bakalım arada bi tökezliyorum falan ama halledicem bende 1 ayı geride bıraktım bu ay yeniden sağlıkla olcak inşAllah Rabbim nasip edecek..
Ve umutla bekleyen anne adaylarınada.
Hemde şunu eklemek isterim ki Sizleri seviyorum iyiki varsınız özellikle bu topikteki tanıdığım insanlar...
Hele sen rahatlatıyosun beni yazdıklarınla kalbim ısınıyor resmen teşekkür ederim desteğin için..❤
Amin inşAllahhh balımm.
Çünkü sizi çok seviyorumYa sen hep yazsana, nasil guzel kalemin var kuzum senin yaaacanım benim, oyle güzel şeyler yazmissin ki ustune laf edemedim iyi ki..... Demekten baska lafim yok, ne sansli benim haşhaşim ama yaaa
İnşallah yarın beklediğimiz haberi getireceksin canım.. Tut ki olmadı yola devamBi baktın bende de oluyor bir şeyler kardeş olurlar
Bu ayın sonunda bir bakmışsın ki görmüşsün tatlımBende şu çift çizgiyi göreydim artık
Parem bende afedersin kremsi akıntı oluyor, kokusuz ama hafif kaşındırıyor ben anlamadımTökezlediğinde mutlaka yaz. Biz hep bir satır uzaktayız
Sizde beni rahatlatıyorsunuz..
Düştüğümde her biriniz ayrı ayrı destek oluyorsunuz.. Çünkü her zaman dediğim gibi derdimiz bir... Birbirimizi anlıyoruz..
İyi ki sen de diğer kızlarda var
Allahım en kısa sürede her birimize nasip etsin canım
Çünkü sizi çok seviyorum
İyi ki varsın... Varsınız... Bizde şanslıyız ki bir çok yeğenimiz var hem anneleri dünya tatlısı hem de yeğenlerimiz
İnşallah yarın beklediğimiz haberi getireceksin canım.. Tut ki olmadı yola devam
Bu ayın sonunda bir bakmışsın ki görmüşsün tatlım
Sırayla her hafta birimiz görelim inşallah
evet evet canım sorun benim lh yüksekliğimin yumurta gelişimini durdurmasıymışKuzum çift olarak kontrolden geçtnzmi
Olsun, aşı tüp felan farketmezevet evet canım sorun benim lh yüksekliğimin yumurta gelişimini durdurmasıymışkısmette tüp bebek varmış demek
gebe gebe gebe dedikk ve çok şükür olmuş çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah❤ gözün aydınnYaaaa canımsın sen benim, canımmmkıyamam ya, iyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız, benim kadar mutlu oldunuz, heyecanlandınız, ağladınız oyyyy haklısın kuzum, kan vermeliyim. Cunku pazartesi ilac günüm aynı zamanda, en azindan ona gore yol çizeriz dua et parem bizim için yarin hepinize haber vereceğim
aynen öyle yeterki olsunn baska bir seyden geçtim artıkOlsun, aşı tüp felan farketmez
Yeterki bebişler gelsin kuzum
İçine sinen bir merkez seç cnmaynen öyle yeterki olsunn baska bir seyden geçtim artık
Umarım iyiye işarettir canımParem bende afedersin kremsi akıntı oluyor, kokusuz ama hafif kaşındırıyor ben anlamadım
Asma suratını en azından sebebini öğrendiniz ve çözümü varevet evet canım sorun benim lh yüksekliğimin yumurta gelişimini durdurmasıymışkısmette tüp bebek varmış demek
Şu an geçti kaşıntı da bilemedim vallaUmarım iyiye işarettir canım
Kaşıntı olmasa iyidi
Gözün aydın kuzu kan testinin sonuçlarını da güzel görelim sağlıkla ilerlesin inşallah vok güzel bir haber oldu hepimizeYaaaaa baluşş
Canimmm
Hemen gittin bakkkkk bi daha gitme
Inanamiyorum daha suan, gördün ama dimi sen de heeeee
Hahshahdhsh delisinnnnnnn
Yaaaaa aglarimmmmmm aglaarmmmnnnahhhh cok iyi geldi kuzumm
Bende şu çift çizgiyi göreydim artık
canısı kremsi akıntı hem gebelik hem de adet belirtisi bilemedim ki.akıntılar hafif kaşıntı yapar zaten o normal bence. negatif görmeyi de göz önüne alarak test yap bence. hayal kırıklığı insanı yıpratıyor ama umutta var. sen yumurtlama zamanı ve diğer günler iyi değerlendirdiysen bence olabilirŞu an geçti kaşıntı da bilemedim valla
Yarın yapacam inşallah hayırlısı olsuncanısı kremsi akıntı hem gebelik hem de adet belirtisi bilemedim ki.akıntılar hafif kaşıntı yapar zaten o normal bence. negatif görmeyi de göz önüne alarak test yap bence. hayal kırıklığı insanı yıpratıyor ama umutta var. sen yumurtlama zamanı ve diğer günler iyi değerlendirdiysen bence olabilir
inşallah hayırlı haberlerle gelirsinYarın yapacam inşallah hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım öf ne değişik insanlar var az önce bi cinsellik konusunda bana söylediği lafa bak utanıyorum söylemeye şikayet ettim İnşallah ban yerinşallah hayırlı haberlerle gelirsinolmasa da bir sonraki çalışmalar başlar devamke
Dimi canim yaaa, valla dedik dedik oldurduk sanirimgebe gebe gebe dedikk ve çok şükür olmuş çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah❤ gözün aydınn
Amin kuzummm, yarin insallah ogleden sonra güzel haberi vereceğim sizeGözün aydın kuzu kan testinin sonuçlarını da güzel görelim sağlıkla ilerlesin inşallah vok güzel bir haber oldu hepimize
terbiyesizlik eden varsa biz de şikayet edelimHayırlısı olsun canım öf ne değişik insanlar var az önce bi cinsellik konusunda bana söylediği lafa bak utanıyorum söylemeye şikayet ettim İnşallah ban yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?