Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tökezlediğinde mutlaka yaz. Biz hep bir satır uzaktayız
Sizde beni rahatlatıyorsunuz..
Düştüğümde her biriniz ayrı ayrı destek oluyorsunuz.. Çünkü her zaman dediğim gibi derdimiz bir... Birbirimizi anlıyoruz..
İyi ki sen de diğer kızlarda var
Allahım en kısa sürede her birimize nasip etsin canım
Ya sen hep yazsana, nasil guzel kalemin var kuzum senin yaaa canım benim, oyle güzel şeyler yazmissin ki ustune laf edemedim iyi ki..... Demekten baska lafim yok, ne sansli benim haşhaşim ama yaaa
Çünkü sizi çok seviyorum
İyi ki varsın... Varsınız... Bizde şanslıyız ki bir çok yeğenimiz var hem anneleri dünya tatlısı hem de yeğenlerimiz
Bi baktın bende de oluyor bir şeyler kardeş olurlar
İnşallah yarın beklediğimiz haberi getireceksin canım.. Tut ki olmadı yola devam
Bende şu çift çizgiyi göreydim artık
Bu ayın sonunda bir bakmışsın ki görmüşsün tatlım
Sırayla her hafta birimiz görelim inşallah

Parem bende afedersin kremsi akıntı oluyor, kokusuz ama hafif kaşındırıyor ben anlamadım

gebe gebe gebe dedikk ve çok şükür olmuş çok sevindim sağlıkla ilerlesin sağlıkla doğsun inşallah❤ gözün aydınn

Parem bende afedersin kremsi akıntı oluyor, kokusuz ama hafif kaşındırıyor ben anlamadım
Umarım iyiye işarettir canım
Kaşıntı olmasa iyidi
evet evet canım sorun benim lh yüksekliğimin yumurta gelişimini durdurmasıymış kısmette tüp bebek varmış demek
Asma suratını en azından sebebini öğrendiniz ve çözümü var

Yaaaaa baluşş

Canimmm

Hemen gittin bakkkkk bi daha gitme

Inanamiyorum daha suan, gördün ama dimi sen de heeeee

Hahshahdhsh delisinnnnnnn

Yaaaaa aglarimmmmmm aglaarmmmnnn ahhhh cok iyi geldi kuzumm
Gözün aydın kuzu kan testinin sonuçlarını da güzel görelim sağlıkla ilerlesin inşallah vok güzel bir haber oldu hepimize

Şu an geçti kaşıntı da bilemedim valla
canısı kremsi akıntı hem gebelik hem de adet belirtisi bilemedim ki.akıntılar hafif kaşıntı yapar zaten o normal bence. negatif görmeyi de göz önüne alarak test yap bence. hayal kırıklığı insanı yıpratıyor ama umutta var. sen yumurtlama zamanı ve diğer günler iyi değerlendirdiysen bence olabilir

Yarın yapacam inşallah hayırlısı olsun

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin olmasa da bir sonraki çalışmalar başlar devamke
Hayırlısı olsun canım öf ne değişik insanlar var az önce bi cinsellik konusunda bana söylediği lafa bak utanıyorum söylemeye şikayet ettim İnşallah ban yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…