Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyyy nasil mutlu olurum yaaaaa hadi haber bekliyoruz kuzum sendennnnn
Şu an akısına bıraktım daylerim, olursa mucize olur olmazsa da kısmet hayırlısı derim.
Bilmiyorum ama bakalım test yapacam kısa zamanda yarında olmazsam 2 gün gecikmiş oluyor.

Şu an akısına bıraktım daylerim, olursa mucize olur olmazsa da kısmet hayırlısı derim.
Bilmiyorum ama bakalım test yapacam kısa zamanda yarında olmazsam 2 gün gecikmiş oluyor.
Hadi insallah hayirlisi ne ise o olsun canim benim yarn cifte mutluluk yasayalimmm

Arkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba

Eklentiler

• 20201115_192131.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 25
Yaa canım sagol amin aminnn, bal damliyor ağzından, insallaaaaah çok guzeldir betasi kuzumun inşallah herkesin kalbine göre, en uygun zamanda gelir kuzular
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin bu topiğin bebecikleri kardeş olsun
Bi baktın bende de oluyor bir şeyler kardeş olurlar
Ay hadi inşallah ya
Kuzenimin bebeği 7 aylık, diyo ki giyindik dışarı çıkacağız ağlıyor, alıyor montunu önüme atıyor giydirmem için.
Dedim ya ben ölürümmmmmm sen daha 7 aylıksın yerim ya
Aşağı komşumun 4aylık kızı var, onun bile aklı eriyor artık. Annesi mont giydirirken suratını büzüyor, ağlamaya başlıyor. Montu çıkarınca da gülümsüyor sıpa ya

Paresilaaa Teşekkür ederim canım, keyifli bişeyler izleyeyim de dediğin gibi mutluluk versin

Arkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
Ben 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum canım ama Topiğimiz de daha bilgili arkadaşlarımız var, onlarda cevap verir mutlaka. Adetin kaç gün gecikti?

Aaamiiiinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…