- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #179.981
Şu an akısına bıraktım daylerim, olursa mucize olur olmazsa da kısmet hayırlısı derim.Ayyyyyy nasil mutlu olurum yaaaaa hadi haber bekliyoruz kuzum sendennnnn
Hadi insallah hayirlisi ne ise o olsun canim benimŞu an akısına bıraktım daylerim, olursa mucize olur olmazsa da kısmet hayırlısı derim.
Bilmiyorum ama bakalım test yapacam kısa zamanda yarında olmazsam 2 gün gecikmiş oluyor.
Tatli heyecanlar bunlar hepimiz yasariz umarimÇoook hem deeeuykuya dalamadim heyecandan bu aksam, 5bucukta yattim. Sabah da erkenden kalktm
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin bu topiğin bebecikleri kardeş olsunYaa canım sagol amin aminnn, bal damliyor ağzından, insallaaaaah çok guzeldir betasi kuzumuninşallah herkesin kalbine göre, en uygun zamanda gelir kuzular
Ay hadi inşallah yaBi baktın bende de oluyor bir şeyler kardeş olurlar
Aşağı komşumun 4aylık kızı var, onun bile aklı eriyor artık. Annesi mont giydirirken suratını büzüyor, ağlamaya başlıyor. Montu çıkarınca da gülümsüyor sıpa yaKuzenimin bebeği 7 aylık, diyo ki giyindik dışarı çıkacağız ağlıyor, alıyor montunu önüme atıyor giydirmem için.
Dedim ya ben ölürümmmmmm sen daha 7 aylıksın yerim ya
Ben 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum canım ama Topiğimiz de daha bilgili arkadaşlarımız var, onlarda cevap verir mutlaka. Adetin kaç gün gecikti?Arkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
öncelikle cok tesekkur ederim adetim gecikmedi 3 gun var dahaBen 5 ve üzeri gebelik var diye biliyorum canım ama Topiğimiz de daha bilgili arkadaşlarımız var, onlarda cevap verir mutlaka. Adetin kaç gün gecikti?
5< negatif diyor canım sen gebesin büyük ihtimalle, yanlış bişey söyleyip umutlandırmakta istemem ama bence gebesinöncelikle cok tesekkur ederim adetim gecikmedi 3 gun var daha
yaa inşallah5< negatif diyor canım sen gebesin büyük ihtimalle, yanlış bişey söyleyip umutlandırmakta istemem ama bence gebesin
Amin canimmmm, o kadar istiyorum kiTatli heyecanlar bunlar hepimiz yasariz umarim
Aaamiiiinnnnnnnİnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin bu topiğin bebecikleri kardeş olsun
Ay hadi inşallah ya
Aşağı komşumun 4aylık kızı var, onun bile aklı eriyor artık. Annesi mont giydirirken suratını büzüyor, ağlamaya başlıyor. Montu çıkarınca da gülümsüyor sıpa ya
Paresilaaa Teşekkür ederim canım, keyifli bişeyler izleyeyim de dediğin gibi mutluluk versin
5 üzeri gebelik vardır canım regle kaç gün kaldı?Arkadaşlar merhaba yardımcı olur musunuz gebelik için kan testi yaptırdım. 9.75 cikti nedir acaba
Canim 3 gun var daha reglime insallah bakalim yaa hayırlısıyla cok dua ettim5 üzeri gebelik vardır canım regle kaç gün kaldı?
Varsa da çok küçüktür, büyük ihtimalle var :)
Ooo canım hadi hayırlısı regl gününde kaset testlerden yap, çift çizgi görürsen kan verCanim 3 gun var daha reglime insallah bakalim yaa hayırlısıyla cok dua ettim
Görecz aşkooooBende şu çift çizgiyi göreydim artık
görücez Allahın izniyleBende şu çift çizgiyi göreydim artık
Hadi inşallahCanim 3 gun var daha reglime insallah bakalim yaa hayırlısıyla cok dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?