- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.117
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.361
Ohhhsefan olsunGeldim kuzum bende tam yazicaktim
Kalktim kahvalti yapmadan ciktik evden esyalari degistiriyorum bi kac bisey aldik tv yi astik felan derken anca gelebildim. Daha yemek yemedim kocayi doyurdum ise gonderdim simdi sira bende
Eee hani banaOlumsuz birşey gözükmüyor canım anladığım kadarıyla
Sorma ben erkek diyordum icimdenn öyle hissediyordum amaKiz mii oyy ne sanslisin! Allah hayirlisiyla saglikla kavustursun! Evet tabi 1 gun gec gelse kardir. Ben bundan sonrasina 1 gun fazla uyumak olarak bakiyorum:)) Zaten kritik zamanlar gecmis dogsa da saglikla gelir ama dursun biraz daha di mi:)
İlk sitede akrep 5.ev yazıyor diğer site terazi yazıyor hiçbir şey anlamadım
Nasılsn kuzum bebiş iyi demiSevdiginden cok seviliyorsun baciiimcan can yaaa
Kuzum googlea doğum haritası yaz. Doğum tarihin saatin ve doğum yerini yazıp çıkan görüntüyü bıraya at bakiyim anladığım kadarıylaEee hani bana
Sorma ben erkek diyordum icimdenn öyle hissediyordum ama
Hep ilk kizim olsun istiyordumrabbim nasip etti darisi sizlerin basina
daha dursun teyzesi cigerleri gelisin yavrumunannesi ztn astim hastasi 37. basalim sonra nzmn geliyorsa gelsin
Doğrı vallaOlunca ise yaramiyor istecabuk skiliyorlar en sonunda isyan bayraklari cekildi hahahahha kizi haytan sogutmusum cidden ama
Ayyy hemennnKuzum googlea doğum haritası yaz. Doğum tarihin saatin ve doğum yerini yazıp çıkan görüntüyü bıraya at bakiyim anladığım kadarıyla
Gelmez gelmezBal0ncuk senin yigen erkenci kus cikacak ha dua etde sancim fln tutmasin suyum gelmesin
Birde okadar pilates topu hurma aldiydim bormal dogum yapiyim erken geldin 41. hafta sprmesin diye simdi gelsin geriye hic bisi yapamiyorum
Gündüzde kapali degilmi kizGündüz git
Hayırlı haberlerle nurum
Ben yayim kardesim demisti araliktan itibaren bebek zamani diye ins oyledirBoğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve özellikle de Balık 5. evde verimlikabul edilirler.
Ay, venüs , jüpiter verimli
mars , satürn çocuk olmasını geciktirir.
tabi bunlar sadece benim araştırmalarıma göre. Kesinlik payı yok. Mesela bende boğa var verimli ama gezegenim yok. O yüzden anne olacağım ama geç olacağım demek oluyor. 16 aydır olamıyorum zaten buda bunu doğruluyor. Tabii açılarda önemliymiş ama ben onları bilmiyorum
Yanlis anlamadıysam hep kapaliAkşamdan sonra kapanmıyor mu
Askeriye de kapansa ya keşke
Benim yükselenim terazi o olmaz mı
Oyy inşallah sağlıcakla o vakte kadar karnında durur bebiş, seni de kendini de zor durumda bırakmazçok yorulmamaya çalış canım, Allah yardımcın olsun
İnşallah canım inşallahhhGündüzde kapali degilmi kiz
Ben yayim kardesim demisti araliktan itibaren bebek zamani diye ins oyledir
Yanlis anlamadıysam hep kapali
Sagol kuzum daha iyisi sizlerin olsunOhhhsefan olsun
Hayırlı uğurlu olsun bebeğim
Burc yorumumu yapiyorsun banada yapKuzum googlea doğum haritası yaz. Doğum tarihin saatin ve doğum yerini yazıp çıkan görüntüyü bıraya at bakiyim anladığım kadarıyla
ağzın bal yesin senin çok sağol gecem şenlendi bak Allah razı olsunDusunceBulutu sadece 1 olumsuz gezegenin var. 2 olumlu gezegen ve 1 olumlu burç var. Yani engel gözükmüyor Hatta 2 çocuğun olacak bence senin
ben inanıyorum çünkü kuranda bile burç kavramı yani yıldızlar geçiyormuş tabi en iyisini Allah bilir.bence ölüm ve evlilik gibi çocuk da kesin kaderdirBir sey olmaz takilmayin sakin. Bunlar tahminler bir takim seylere gore. Sonucta gezegeni mi. burcumu 5.evde olmayan dogurmuyor mu:))
Sagol kuzum daha iyisi sizlerin olsun
Burc yorumumu yapiyorsun banada yap
Sabah 10dan akşam sekize kadar açıkGündüzde kapali degilmi kiz
Ben yayim kardesim demisti araliktan itibaren bebek zamani diye ins oyledir
Yanlis anlamadıysam hep kapali
Saati net bilmiyorm ne edecezkuzum burç yorumu değil ya astrolojide 5. Eve bakabiliyorum sadece oda kesin değil yani araştırdığım kadarıyla sadecebaloncuğa dediğimi yap bakiyim
Kuzum googlea doğum haritası yaz. Doğum tarihin saatin ve doğum yerini yazıp çıkan görüntüyü bıraya at bakiyim anladığım kadarıyla
Kizlar genel olarak bilgi veredim istedim .
rahim knali 2,5 inerse skinti demsiti doktorum 2,4 olmus bileilac verdi progrstan mi ne ondan birde magnesiumu cogalltu sabah iki aksam iki 37. haftaya kadar böyle idare edecekmisim sanci bel agrisi ve karin sertlesmesinde hemen hastaneye gitmem gerekmis dogum basliyabilirmis .
allahtan bebisin ilk kulanacagi esyalari hazirlamistim bitek hastane cantasi kaldiydi hazirlamadigim digerleri yikancak ptülencek duruyor acelesi de yok.
Iyki de hahirlamisim yoksa halim fena olurdu simdi icim rahat en azindan.
dua edin olur mu sancilae erkenden gelmesin gizim 37. haftaya kadar idare etsin .
Prmak kontrolunde basini hissediyorum yaklasmis baya dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?