Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz mii oyy ne sanslisin! Allah hayirlisiyla saglikla kavustursun! Evet tabi 1 gun gec gelse kardir. Ben bundan sonrasina 1 gun fazla uyumak olarak bakiyorum:)) Zaten kritik zamanlar gecmis dogsa da saglikla gelir ama dursun biraz daha di mi:)
Sorma ben erkek diyordum icimdenn öyle hissediyordum ama
Hep ilk kizim olsun istiyordum rabbim nasip etti darisi sizlerin basina

daha dursun teyzesi cigerleri gelisin yavrumun annesi ztn astim hastasi 37. basalim sonra nzmn geliyorsa gelsin

Sorma ben erkek diyordum icimdenn öyle hissediyordum ama
Hep ilk kizim olsun istiyordum rabbim nasip etti darisi sizlerin basina

daha dursun teyzesi cigerleri gelisin yavrumun annesi ztn astim hastasi 37. basalim sonra nzmn geliyorsa gelsin

Insallah saglikla gelecek. Sen son haftalarin radini cikar:)

Bal0ncuk senin yigen erkenci kus cikacak ha dua etde sancim fln tutmasin suyum gelmesin

Birde okadar pilates topu hurma aldiydim bormal dogum yapiyim erken geldin 41. hafta sprmesin diye simdi gelsin geriye hic bisi yapamiyorum

Bal0ncuk senin yigen erkenci kus cikacak ha dua etde sancim fln tutmasin suyum gelmesin

Birde okadar pilates topu hurma aldiydim bormal dogum yapiyim erken geldin 41. hafta sprmesin diye simdi gelsin geriye hic bisi yapamiyorum
Gelmez gelmez
O anasını naz yapıyor
Sen beni cok istedin al sana diyor

Gündüz git

Hayırlı haberlerle nurum
Gündüzde kapali degilmi kiz
Ben yayim kardesim demisti araliktan itibaren bebek zamani diye ins oyledir
Yanlis anlamadıysam hep kapali

DusunceBulutu sadece 1 olumsuz gezegenin var. 2 olumlu gezegen ve 1 olumlu burç var. Yani engel gözükmüyor Hatta 2 çocuğun olacak bence senin
ağzın bal yesin senin çok sağol gecem şenlendi bak Allah razı olsun
Bir sey olmaz takilmayin sakin. Bunlar tahminler bir takim seylere gore. Sonucta gezegeni mi. burcumu 5.evde olmayan dogurmuyor mu:))
ben inanıyorum çünkü kuranda bile burç kavramı yani yıldızlar geçiyormuş tabi en iyisini Allah bilir.bence ölüm ve evlilik gibi çocuk da kesin kaderdir

Kuzum googlea doğum haritası yaz. Doğum tarihin saatin ve doğum yerini yazıp çıkan görüntüyü bıraya at bakiyim anladığım kadarıyla

Dualarimiz seninle Akmerim. Insallah beklesin uslu uslu icerde. Saglikla alirsin kucagina. Olumsuz dusunmemeye calis. Anne olarak bu cok zor biliyorum o da normal. Bundan sonra boyle hep oyle mi boyle mi:) Analik iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…