Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagolun askoslar ❤ arada duygusal buhrana giriyorum ben boyle yarını tamamen kendimize ayiracagiz esimle iyi gelecek inşallah
Aşkoş sen hep iyi ol
Konuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
Abla ben inanıyorum ya...
Kizlar merhabalar nasılsınız
Nurum iyiyiz cnn sen nasılsın nerelerdes

Yarın dışarı çıkacağım dedikten sonra yasakların baslamis olduğunu gormem rabbim sen büyüksün
Aşkoşşş niye 20 yaş altmısın

Aşkoş sen hep iyi ol

Abla ben inanıyorum ya...

Nurum iyiyiz cnn sen nasılsın nerelerdes

Aşkoşşş niye 20 yaş altmısın
Bütün kötü düşüncelere vur kır parçalaaaa

Sabah 10.00 ve akşam 20.00 arası serbest kuzum, o saatler harici yasak

Hatırlamıyorum da anneme sorup bakayım Bi
Ama cafe ve restorantlar kapali olcak ben tatlu yemeye gidicektim

Yok henüz almamak icin sireniyorum daha zamani var inshallah vaktinde gelir

kiz iysin ozmn benim isim sansa kaldiydi seninki garanti sevdim doktorunu

Aaa Akmerim! Sen hamileydin. Masaallah az kalmisss! Nasil gidiyor her sey yolunda mi? Cinsiyeti bellidir di mi?
Jaaaaa bende seni gördüm hos oldum kizim geliyor erkenden gelmek istiyor galiba onun icin cabaliyoruz suan daha gelmesin diye yoksa bomba gibiyiz

Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve özellikle de Balık 5. evde verimlikabul edilirler.

Ay, venüs , jüpiter verimli

mars , satürn çocuk olmasını geciktirir.

tabi bunlar sadece benim araştırmalarıma göre. Kesinlik payı yok. Mesela bende boğa var verimli ama gezegenim yok. O yüzden anne olacağım ama geç olacağım demek oluyor. 16 aydır olamıyorum zaten buda bunu doğruluyor. Tabii açılarda önemliymiş ama ben onları bilmiyorum

Ben kovayim ama tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…