- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.321
Artık normal yok sanırımÇok şanslısın
Gerçekten süperdi. Rahat olmadığın bir yerde, nasıl uyku bu kadar tatlı gelebilir anlamıyorum
Evet yine uzaktan eğitime dönülmüş
Acaba ne zaman normale döneceğiz
Aşkoş sen hep iyi olSagolun askoslar ❤ arada duygusal buhrana giriyorum ben boyle yarını tamamen kendimize ayiracagiz esimle iyi gelecek inşallah
Abla ben inanıyorum ya...Konuyla alakasi yok ama astrolojiye inaniyor musunuz? Bu aralar cok tutturuyorlar.
Nurum iyiyiz cnn sen nasılsın nerelerdesKizlar merhabalar nasılsınız
Aşkoşşş niye 20 yaş altmısınYarın dışarı çıkacağım dedikten sonra yasakların baslamis olduğunu gormemrabbim sen büyüksün
Bütün kötü düşüncelere vur kır parçalaaaa
Sabah 10.00 ve akşam 20.00 arası serbest kuzum, o saatler harici yasak
Hatırlamıyorum da anneme sorup bakayım Bi
Aşkoş sen hep iyi ol
Abla ben inanıyorum ya...
Nurum iyiyiz cnn sen nasılsın nerelerdes
Aşkoşşş niye 20 yaş altmısın
Ama cafe ve restorantlar kapali olcak ben tatlu yemeye gidicektimBütün kötü düşüncelere vur kır parçalaaaa
Sabah 10.00 ve akşam 20.00 arası serbest kuzum, o saatler harici yasak
Hatırlamıyorum da anneme sorup bakayım Bi
Gündüz gitAma cafe ve restorantlar kapali olcak ben tatlu yemeye gidicektim
Hayırlı haberlerle nurumHepiciginize iyi geceler diliyorum ben yatar yarın Dr randevum var
Bende iyiyim balomm okuldayim mesai saatlerini degistirmislerdi bizim anca eve geldim hemen yatiodumAşkoş sen hep iyi ol
Abla ben inanıyorum ya...
Nurum iyiyiz cnn sen nasılsın nerelerdes
Aşkoşşş niye 20 yaş altmısın
Yok henüz almamak icin sireniyorum daha zamani var inshallah vaktinde gelirYo tam günümü söyledi tam günümdede oldu zaten ben garanti için yine gittin çatlamış mı diye de çatlamış dedi.şimdi artık beklemedeyim dua et lütfen banada sen bebeğini aldın mı sağlıkla kucağına
Sonuçlar pek hayırlı değil bakalım Dr amca ne dicekGündüz git
Hayırlı haberlerle nurum
Doktordan geliyorum 37 haftaya kadar dogurmamam icin cabaliycaz bakalim hayirlisiYa kıyamam sana
Sen anlat naptın
Hastaneden çıktın mı
Prenses nasıl
Yemek yaptım şimdi oturdum çay keyfi yapıyorum
Sen napıyorsun bakalım
Kapansn bol bol bebe yapalımay yine kapandi heryer. Yarabbim bitsin artik su cilemiz insanlik olarak nedir cektigimiz ya. Tovbeler olsun. Isyan etmiyorum tabi de. iste konuyu biliyosun sen Rabbim:)
Neden nurumSonuçlar pek hayırlı değil bakalım Dr amca ne dicek
Jaaaaa bende seni gördüm hos oldumAaa Akmerim! Sen hamileydin. Masaallah az kalmisss! Nasil gidiyor her sey yolunda mi? Cinsiyeti bellidir di mi?
İlk sitede akrep 5.ev yazıyor diğer site terazi yazıyor hiçbir şey anlamadımtamam canım
Neden nurum
İlk sitede akrep 5.ev yazıyor diğer site terazi yazıyor hiçbir şey anlamadım
Kuzum hepsi varsa zaten tüp şartDegerlerim iyi değil ya çok düşük ya çok yüksek tüpün biri tıkalı diğerinde miyom var pko var bakalım tüp bebeğe ok verecek mi
Ben kovayim ama tık yokBoğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve özellikle de Balık 5. evde verimlikabul edilirler.
Ay, venüs , jüpiter verimli
mars , satürn çocuk olmasını geciktirir.
tabi bunlar sadece benim araştırmalarıma göre. Kesinlik payı yok. Mesela bende boğa var verimli ama gezegenim yok. O yüzden anne olacağım ama geç olacağım demek oluyor. 16 aydır olamıyorum zaten buda bunu doğruluyor. Tabii açılarda önemliymiş ama ben onları bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?