- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.341
Tüpe de onay vermeyebiliyormusKuzum hepsi varsa zaten tüp şart
Ben kovayim ama tık yok
Töbeee.Tüpe de onay vermeyebiliyormus
Hiç olmayadabilirmis bakalım yarın ogrenecezTöbeee.
Bebe nasıl olcakmş
Kiz ben böyle seylere cok merakliyimdir oldum olasi ama kendim nekadar arastirsam hic bisi anlamamBoğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve özellikle de Balık 5. evde verimlikabul edilirler.
Ay, venüs , jüpiter verimli
mars , satürn çocuk olmasını geciktirir.
tabi bunlar sadece benim araştırmalarıma göre. Kesinlik payı yok. Mesela bende boğa var verimli ama gezegenim yok. O yüzden anne olacağım ama geç olacağım demek oluyor. 16 aydır olamıyorum zaten buda bunu doğruluyor. Tabii açılarda önemliymiş ama ben onları bilmiyorum
Kiz ben böyle seylere cok merakliyimdir oldum olasi ama kendim nekadar arastirsam hic bisi anlamamtek bidligim sey aslan burcu olmam yükselen burcum ne onu bile bilmiyorum saati tam net olmadigi icin
Benim bi kuzenim var medyum mübarekbende asla anlamıyorum canım ama sırf cocuk için 5. Evi çok araştırdım
akrepte terazide verimli canom. Gezegen olarak ne var bak yukarıda yazdım
Akşamdan sonra kapanmıyor muAma cafe ve restorantlar kapali olcak ben tatlu yemeye gidicektim
Askeriye de kapansa ya keşkeKapansn bol bol bebe yapalım
Benim yükselenim terazi o olmaz mıBoğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve özellikle de Balık 5. evde verimlikabul edilirler.
Ay, venüs , jüpiter verimli
mars , satürn çocuk olmasını geciktirir.
tabi bunlar sadece benim araştırmalarıma göre. Kesinlik payı yok. Mesela bende boğa var verimli ama gezegenim yok. O yüzden anne olacağım ama geç olacağım demek oluyor. 16 aydır olamıyorum zaten buda bunu doğruluyor. Tabii açılarda önemliymiş ama ben onları bilmiyorum
Oyy inşallah sağlıcakla o vakte kadar karnında durur bebiş, seni de kendini de zor durumda bırakmazKizlar genel olarak bilgi veredim istedim .
rahim knali 2,5 inerse skinti demsiti doktorum 2,4 olmus bileilac verdi progrstan mi ne ondan birde magnesiumu cogalltu sabah iki aksam iki 37. haftaya kadar böyle idare edecekmisim sanci bel agrisi ve karin sertlesmesinde hemen hastaneye gitmem gerekmis dogum basliyabilirmis .
allahtan bebisin ilk kulanacagi esyalari hazirlamistim bitek hastane cantasi kaldiydi hazirlamadigim digerleri yikancak ptülencek duruyor acelesi de yok.
Iyki de hahirlamisim yoksa halim fena olurdu simdi icim rahat en azindan.
dua edin olur mu sancilae erkenden gelmesin gizim 37. haftaya kadar idare etsin .
Prmak kontrolunde basini hissediyorum yaklasmis baya dedi
Hahahhahahha ama çıkıyo genelde söylenilenler ya keşke benimde öyle bi kuzenim olsaydı kesin oda benimle konuşmama kararı alırdı absjbsjsjBenim bi kuzenim var medyum mübarekyoksa astrolog fln mi deniliyordu ona en son konusmamizda yillar önce cok soru sordugum icin konusmama karari almistik
Geldim kuzum bende tam yazicaktimanonimbirbayan bugün özledin erde kaldn
Amin bakalim cabaliycaz hsyirlisi artik dua edip istirahat etmek den baska yapcak bisi yokAkşamdan sonra kapanmıyor mu
Askeriye de kapansa ya keşke
Benim yükselenim terazi o olmaz mı
Oyy inşallah sağlıcakla o vakte kadar karnında durur bebiş, seni de kendini de zor durumda bırakmazçok yorulmamaya çalış canım, Allah yardımcın olsun
Sevdiginden cok seviliyorsun baciiim
Jaaaaa bende seni gördüm hos oldumkizim geliyor erkenden gelmek istiyor galiba onun icin cabaliyoruz suan daha gelmesin diye yoksa bomba gibiyiz
Olunca ise yaramiyor isteHahahhahahha ama çıkıyo genelde söylenilenler ya keşke benimde öyle bi kuzenim olsaydı kesin oda benimle konuşmama kararı alırdı absjbsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?