Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar genel olarak bilgi veredim istedim .

rahim knali 2,5 inerse skinti demsiti doktorum 2,4 olmus bile ilac verdi progrstan mi ne ondan birde magnesiumu cogalltu sabah iki aksam iki 37. haftaya kadar böyle idare edecekmisim sanci bel agrisi ve karin sertlesmesinde hemen hastaneye gitmem gerekmis dogum basliyabilirmis .

allahtan bebisin ilk kulanacagi esyalari hazirlamistim bitek hastane cantasi kaldiydi hazirlamadigim digerleri yikancak ptülencek duruyor acelesi de yok.
Iyki de hahirlamisim yoksa halim fena olurdu simdi icim rahat en azindan.

dua edin olur mu sancilae erkenden gelmesin gizim 37. haftaya kadar idare etsin .
Prmak kontrolunde basini hissediyorum yaklasmis baya dedi

Kiz ben böyle seylere cok merakliyimdir oldum olasi ama kendim nekadar arastirsam hic bisi anlamam tek bidligim sey aslan burcu olmam yükselen burcum ne onu bile bilmiyorum saati tam net olmadigi icin

Ama cafe ve restorantlar kapali olcak ben tatlu yemeye gidicektim
Akşamdan sonra kapanmıyor mu
Kapansn bol bol bebe yapalım
Askeriye de kapansa ya keşke
Benim yükselenim terazi o olmaz mı
Oyy inşallah sağlıcakla o vakte kadar karnında durur bebiş, seni de kendini de zor durumda bırakmaz çok yorulmamaya çalış canım, Allah yardımcın olsun

Benim bi kuzenim var medyum mübarek yoksa astrolog fln mi deniliyordu ona en son konusmamizda yillar önce cok soru sordugum icin konusmama karari almistik
Hahahhahahha ama çıkıyo genelde söylenilenler ya keşke benimde öyle bi kuzenim olsaydı kesin oda benimle konuşmama kararı alırdı absjbsjsj

Amin bakalim cabaliycaz hsyirlisi artik dua edip istirahat etmek den baska yapcak bisi yok

Jaaaaa bende seni gördüm hos oldum kizim geliyor erkenden gelmek istiyor galiba onun icin cabaliyoruz suan daha gelmesin diye yoksa bomba gibiyiz

Kiz mii oyy ne sanslisin! Allah hayirlisiyla saglikla kavustursun! Evet tabi 1 gun gec gelse kardir. Ben bundan sonrasina 1 gun fazla uyumak olarak bakiyorum:)) Zaten kritik zamanlar gecmis dogsa da saglikla gelir ama dursun biraz daha di mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…