Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gorucu usulu degil Turkiyeden getirdim kocayi o cikmistir
El isleriyle hic aram yok aslinda ama bisey yaptigim zaman hizli yaparim o dogrudur
Sagol kuzum
El işi derken bu yemek beceriside olur canım yaptığın şeyler lezzetli ve el işlerinde hızlısın temizlikte falan haritan öyle diyo ben demiyom

7. ev oğlak ama yine gezegen yok kasım ve aralık ayı oğlak hamileliği duyulabilir demişti takip ettiğim astrolog tabii açılarda önemli ama inşallah öyle olur
Hangi astrolog o hemen Dmden onu mesajlara boğayım nerde benim gezegenim diye
Anaaaa kızlar hiçbirimizde gezegen yok ne olacak bu halimiz benim acil açılarıda öğrenmem gerekiyor bi kaç haftaya açılarıda öğrenip bomba gibi geleceğim hajahhahahah
Heyecanla bekliyoruz

Kızlar bu arada tamamen kendime göre yorumladım siz dert etmeyin beni hee... etkilemesin söylediklerim bişey bildiğimden değil araştırma yapmıştım birazcık ona göre yorumladım
olsun kalemine sağlık :) ben de öğrenmeye heves ettim bak şimdi.güzel ama karmaşık işler :)

olsun kalemine sağlık :) ben de öğrenmeye heves ettim bak şimdi.güzel ama karmaşık işler :)

aynen canım youtube a yaz en başından anlatıyolar herşeyi çok karışık o yüzden ben sadece 5. Eve yoğunlaştım yükselen burcum oğlak bu ay hamile kalmam lazım burcuma göre ama işte açılar falan filan giriyor devreye olmayabiliyor o yüzden. Eğer açı olumsuz açıysa gebelik oluşmuyor falan aklım bu kadarına yetiyor

ne garip şeyler dimi yine bunları çözmen bile süper bence inşallah bu ay hepimiz kalırız :) ben de bakıyım youtubedan

cukulatam ben de biraz araştırıyım dedim de yıldız falcılığı diye geçiyor günah diyenler var baya benim merakım başlamadan bitti böylece

Gezegenlerin hareketlerini de Allah belirledigine gore, gezegenlerin de bizlerin, denizlerin, gollerin her seyin uzerinde bir takim etkileri olmasi normal degil mi? Sonucta kainat bir butun ve her sey bir baska seyi etkileyebilir. Hepsi de Allah`tan, ona inanan biri olarak suphem asla yok. Fakat falcilik gibi degil bilimsel gercekler olarak bakarsak karanlik tarafindan bakmamis oluruz. Ha su konu tabi ayri, bu isi gercekten uzman isin ilmini okumus insanlar yapmali. Bizim googledan bakacagimiz kucuk bir eglence kivaminda kalabilir. Bu arada ben normalde bu islere asla inanan biri degilim fakat gezegenler de dahil her seyin birbirini etkiledigine kesinlikle inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…