- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.421
7. ev oğlak ama yine gezegen yokkasım ve aralık ayı oğlak hamileliği duyulabilir demişti takip ettiğim astrolog tabii açılarda önemli ama inşallah öyle olur
El işi derken bu yemek beceriside olur canımGorucu usulu degil Turkiyeden getirdim kocayi o cikmistir
El isleriyle hic aram yok aslinda ama bisey yaptigim zaman hizli yaparim o dogrudur
Sagol kuzum
Hangi astrolog o hemen Dmden onu mesajlara boğayım nerde benim gezegenim diye7. ev oğlak ama yine gezegen yokkasım ve aralık ayı oğlak hamileliği duyulabilir demişti takip ettiğim astrolog tabii açılarda önemli ama inşallah öyle olur
Heyecanla bekliyoruzAnaaaa kızlar hiçbirimizde gezegen yok ne olacak bu halimizbenim acil açılarıda öğrenmem gerekiyor bi kaç haftaya açılarıda öğrenip bomba gibi geleceğim hajahhahahah
estağfurullah.pcye yeni geçtim bir baktım ekranda koccaman bir harita ben şokYaw pardon kizlar essek kadar gidiyo resimler. Neyse yasima verin bisi olmaz:))
estağfurullah.pcye yeni geçtim bir baktım ekranda koccaman bir harita ben şokdedim bnm attıklarımda mı böyle gitmiş
Gezegenler oynak olur canım bi bakarsın yerleşiverir 5. Evine hoppp bebiş gelirHangi astrolog o hemen Dmden onu mesajlara boğayım nerde benim gezegenim diye
Heyecanla bekliyoruz
Ovunmek gibi olmasin elim lezzetlidirEl işi derken bu yemek beceriside olur canımyaptığın şeyler lezzetli ve el işlerinde hızlısın temizlikte falan haritan öyle diyo ben demiyom
Ovunmek gibi olmasin elim lezzetlidir
Haritam cok dogru soylemis
olsun kalemine sağlık :) ben de öğrenmeye heves ettim bak şimdi.güzel ama karmaşık işler :)Kızlar bu arada tamamen kendime göre yorumladım siz dert etmeyin beni hee... etkilemesin söylediklerim bişey bildiğimden değil araştırma yapmıştım birazcık ona göre yorumladım
Evrene mesaj göndereyim de hemen gelsin benim gezegenlerGezegenler oynak olur canım bi bakarsın yerleşiverir 5. Evine hoppp bebiş gelir
olsun kalemine sağlık :) ben de öğrenmeye heves ettim bak şimdi.güzel ama karmaşık işler :)
Evrene mesaj göndereyim de hemen gelsin benim gezegenler
ne garip şeyler dimiaynen canım youtube a yaz en başından anlatıyolar herşeyi çok karışık o yüzden ben sadece 5. Eve yoğunlaştımyükselen burcum oğlak bu ay hamile kalmam lazım burcuma göre ama işte açılar falan filan giriyor devreye olmayabiliyor o yüzden. Eğer açı olumsuz açıysa gebelik oluşmuyor falan aklım bu kadarına yetiyor
ne garip şeyler dimiyine bunları çözmen bile süper bence inşallah bu ay hepimiz kalırız :) ben de bakıyım youtubedan
Come ooonnnnhaydiii olumlu gezegenler gelin 5. Evimize
cukulatam ben de biraz araştırıyım dedim de yıldız falcılığı diye geçiyor günah diyenler var baya benim merakım başlamadan bitti böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?