- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.461
akşama kadar güzelce dinlen eşin de sen de enerji verici şeyler yiyin. inşallah toparlarsın. son gün diye düşün.O kadar rahatsizim kii ... ise bile gidemedm aksama toparlarm insallah
Meyve bal findik falan yiyem bariakşama kadar güzelce dinlen eşin de sen de enerji verici şeyler yiyin. inşallah toparlarsın. son gün diye düşün.
Anladım ama belli olmaz garanti olsun bence deneyin bugün de derimYok canim soyle zaten normalde duzenli olarak birliktelgmz var onunla alakali sorun yok, sorun su dun haric zaten duzenli olarak birlesme oldu bgun cok silik mesela test ve ben dunden beri kendimi çok iyo hssetmiyorm aslinda bgn de hic icim almıyor saglik olarak pek ii dglm dunden beri ama eger gerekli ise yani bugunde degerlendiricem zorla da olsa
bgun tamamen silik cunku
Görünmüyo ki bişey
Gercekten kusacam artikkkAnladım ama belli olmaz garanti olsun bence deneyin bugün de derim
Kusmadığınız sürece ilişkiye devam
Bende goremedim
BEn bunları değilde hamiş elbiselerini cok seviyorummmmmm
ye tabi afiyet şifa olsunMeyve bal findik falan yiyem bari
iyiyiz çok şükür sen nasılsınNasılsınız çilekli turtalarıım
ben bulursam alırım çok şeker bunlar
Allah iyilik versin canm iyi şükür bende öyle uğraşıyorum bakalımiyiyiz çok şükür sen nasılsın
Amin hepimizeAllah iyilik versin canm iyi şükür bende öyle uğraşıyorum bakalım
Amin inşAllah balım teşekkür ederim cemi cümlemizeAmin hepimizesağlık sorunlarıyla uğraşıyorsan Allah şifa versin inşallah
Evettt bencedeiziliykende erkenden geliyodu baloncukk uyuyamıyorum izinliykense diyoduuu. Kocişi gelcekti belki ona hazırlık yapıyodue
Görünmüyo ki bişey
Bi bakayim tekrardan ekleyeyim ozamanBende goremedim
Bir iki tane guzel var gerisi cok komikBEn bunları değilde hamiş elbiselerini cok seviyorummmmmm
Birkac tane guzel var aralarindaye tabi afiyet şifa olsun
iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ben bulursam alırım çok şeker bunlar
Ya aslinda cok tatlislar ama ben giymem bunlari
Cok guzel aciklama yapmissin katiliyorum sanaYa aslinda cok tatlislar ama ben giymem bunlaribana biraz buldumcuk gibi geliyor .. bir de nazar olayina cok inanıyorum diger bir konu da bebek sahibi olamayan cok kadin var .. gozlerine sokar gibi bak ben dogurcam demek bilemiyorum biraz haksizlik mi olur..Yani ev icerisinde giyilebilir sahsen alsam da oyle yaparim ben, ama disari da giyinmem. Tabi ki her sekilde hamile oldgn belli oluyor ama bunu bir normal yasamak var bir de bu sekilde gosterisli yaşamak var bence normal yasanmali diye dusunenlerdenim
annesinin kuzusu hiç de buldumcuk değil hıhYa aslinda cok tatlislar ama ben giymem bunlaribana biraz buldumcuk gibi geliyor .. bir de nazar olayina cok inanıyorum diger bir konu da bebek sahibi olamayan cok kadin var .. gozlerine sokar gibi bak ben dogurcam demek bilemiyorum biraz haksizlik mi olur..Yani ev icerisinde giyilebilir sahsen alsam da oyle yaparim ben, ama disari da giyinmem. Tabi ki her sekilde hamile oldgn belli oluyor ama bunu bir normal yasamak var bir de bu sekilde gosterisli yaşamak var bence normal yasanmali diye dusunenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?