- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.441
yok zaten ben gerçek değil demedim yanlış anladınız gerçekten gezegenlerde yıldızlarda sır var yazılmış bir şey gibi geliyor bana.Falcılık noktası; gelecek hakkında yorum yapması.ben falcılık olarak düşünmedm hiç ama ilim de bilim de olsa bize geleceği söylememeli galiba bilmiyorum kafam karışıkGezegenlerin hareketlerini de Allah belirledigine gore, gezegenlerin de bizlerin, denizlerin, gollerin her seyin uzerinde bir takim etkileri olmasi normal degil mi? Sonucta kainat bir butun ve her sey bir baska seyi etkileyebilir. Hepsi de Allah`tan, ona inanan biri olarak suphem asla yok. Fakat falcilik gibi degil bilimsel gercekler olarak bakarsak karanlik tarafindan bakmamis oluruz. Ha su konu tabi ayri, bu isi gercekten uzman isin ilmini okumus insanlar yapmali. Bizim googledan bakacagimiz kucuk bir eglence kivaminda kalabilir. Bu arada ben normalde bu islere asla inanan biri degilim fakat gezegenler de dahil her seyin birbirini etkiledigine kesinlikle inaniyorum.
cukulatam ben de biraz araştırıyım dedim de yıldız falcılığı diye geçiyor günah diyenler var baya benim merakım başlamadan bitti böylece
yok zaten ben gerçek değil demedim yanlış anladınız gerçekten gezegenlerde yıldızlarda sır var yazılmış bir şey gibi geliyor bana.Falcılık noktası; gelecek hakkında yorum yapması.ben falcılık olarak düşünmedm hiç ama ilim de bilim de olsa bize geleceği söylememeli galiba bilmiyorum kafam karışık
söyleseler de inanmamak en iyi bence.insanın karakterine ait yorumlar olabilir. aman dediğiniz gibi karışık konular hiç bulaşmıyımMesela depremi bilseler soyleseler fena mi:) Ama haklisin ben de kisilerin geleceklerinin tahmin edilmesinin olanaksiz oldugunu dusunuyorum, ogrenmeyelim de ama soyle bir sey varya mesela hava durumunu, olusacak firtinalari tahmin edebiliyorlar, bazi bilgilere verilere dayanarak, yakinda insallah depremi de tahmin edecekler ki basladilar yavas yavas. Belki bu da onun gibi bir seydir. mesela biz bugun neyle ilgilendik dogurganlik. Dogdugumuz andaki gezegenlerin durumu insanlarin bazi konulardaki zorluk ya da kolayligi ile ilgili tahmin veriyordur bize beki. falan filan. Neyse evet bu konular karisik/ apayri bir alan. Fala inanma falsiz kalma diye bir klasik cumleyle bitieyim. yine fal dedim
sağlıkla kucağına al inşallah sonumuz aynı olsun umuyorumYok henüz almamak icin sireniyorum daha zamani var inshallah vaktinde gelir
kiz iysin ozmn benim isim sansa kaldiydi seninki garanti sevdim doktorunu
Canım ben paylaşmıştım daha önce ama görmemiş olabilirsin. Geçtiğimiz haftalarda ben pozitiftim. Benle maskesiz aynı ortamda uzun süre teması olan 7 kişi vardı hiçbirine bulaşmadı. Belli olmaz tabi tedbiri elden bırakmamak lazım ama gönlünü ferah tut. Benim durumum böyleydiKızlaaar pozitif temaslı olup pozitif çıkan var mııııı
Deli korkuyorum ya
Bir de yumurtlama haftam tüküreyim ya
Yaaa içimi nasıl rahatlattın anlatamamGünaydın bebekler
Canım ben paylaşmıştım daha önce ama görmemiş olabilirsin. Geçtiğimiz haftalarda ben pozitiftim. Benle maskesiz aynı ortamda uzun süre teması olan 7 kişi vardı hiçbirine bulaşmadı. Belli olmaz tabi tedbiri elden bırakmamak lazım ama gönlünü ferah tut. Benim durumum böyleydi
yumurtan çatlamış zaten ama sadece yumurtanın çatladığı günler değil sonraki günler de ilişkiye girilmeli zatenKizlar son 3 gunu atiyorumm acilllll fikirverin
dun degerlendiremedim gece cokkk kotuydum. Dun aksam saat9 gibi tekrar test yaptim dun oglen yaptgm ile ayni koyulukta cikti o yuzden onu eklemeyecegm
asagida
Ilk gun
Dun
Bugun seklinde
bence var yumurtlamadan sonra 3 4 gün ilişki olmalı diye okudum ben.bence bugün olmalı.belki de yeni döllenme olucak bir kaç gündür olmadı.şansa bırakma derimYani kisacasi bgun degerlendirmeye gerek varmi dun bos gecildi maalesef
Yok canim soyle zaten normalde duzenli olarak birliktelgmz var onunla alakali sorun yok, sorun su dun haric zaten duzenli olarak birlesme oldu bgun cok silik mesela test ve ben dunden beri kendimi çok iyo hssetmiyorm aslinda bgn de hic icim almıyor saglik olarak pek ii dglm dunden beri ama eger gerekli ise yani bugunde degerlendiricem zorla da olsaYaaa içimi nasıl rahatlattın anlatamam
Fiziksel temasımız hiç yoktu ama kahvaltı yaptık kafede maskeli olsam rahat olcam ama bilmiyorum biz pazar buluştuk bugün de çarşamba
Olsa hissederdim bi şeyler sanki diye bekliyorum ama gerçekten çok zor bir psikoloji ya
Sana da çok çok çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
yumurtan çatlamış zaten ama sadece yumurtanın çatladığı günler değil sonraki günler de ilişkiye girilmeli zaten
O yüzden bugün dahil 3 günü değerlendirmelisiniz bence,spermlerde sorun varsa bugün ilişki yarın ara sonraki gün ilişki deneyebilirsiniz
O kadar rahatsizim kii ... ise bile gidemedm aksama toparlarm insallahbence var yumurtlamadan sonra 3 4 gün ilişki olmalı diye okudum ben.bence bugün olmalı.belki de yeni döllenme olucak bir kaç gündür olmadı.şansa bırakma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?