- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.841
Cok şükürrrr cnmmm
Gözün aydın olsun inşallah
Kırışırız demi cukom
Askos nereleedesn sen
İyiyim legoşum sen nasılsın
Herley yolunda demi
Elifim cok özledik nasılsın kuzu
Aminnnnnnnnnnnnnnn
Yok fıstık atmamıştım
Bu ara çok yoğun çalışıyorum. Yazılanları hep geç görüyorum.
Yükselenim oğlakmıymışonu bile bilmiyordum geçen yılla karışmasında.. Geçen yılda kasım ayında hamile kalmıştım vuvvvv birden fazla gebelik bir taşla iki kuş diyorsun Valla çok çok güzel yorumladın canım pozitiflik verdin teşekkür ederim
düşününce zaman geçmiyor gerçekten. inşallah sağlıcakla tutmuşturBu ayı iyi degerlendirdigme inanıyorum diger aylar hep pike odaklandım arkasındaki günleri degerlendmemiştim .bu ay pikten sonraki iki günüde degerlendirdim .yarınıda degerlendrcem garanti olsun dye şimdi zaman geçmek bilmez
Akışın brakınc oluyor diyorlar :)Bu ayı iyi degerlendirdigme inanıyorum diger aylar hep pike odaklandım arkasındaki günleri degerlendmemiştim .bu ay pikten sonraki iki günüde degerlendirdim .yarınıda degerlendrcem garanti olsun dye şimdi zaman geçmek bilmez
İyiyim canımm sen nasılsınCok şükürrrr cnmmm
Gözün aydın olsun inşallah
Kırışırız demi cukom
Askos nereleedesn sen
İyiyim legoşum sen nasılsın
Herley yolunda demi
Elifim cok özledik nasılsın kuzu
Aminnnnnnnnnnnnnnn
İiyiyim özledikİyiyim canımm sen nasılsın
Uykumu aldım çok iyiyim şükür senHerkesiçikler iyimi
Ohh bugn ağlamıosn miniğimUykumu aldım çok iyiyim şükür sen
Oyy ben de özledim kuzucumİiyiyim özledik
Evt cnm çatlamşKızlar merhaba
Ben pco luyum Klomen kullandım 1 hafta önce doktor kontrolümde yumurtalarım 20 mm di iki tanesi ama doktor çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlar dedi. Testlerime bakar mısınız yumurta çatlamış gibi geldi ama bilenler varsa yorumlayabilir mi
Pik olduğu günden sonra Önümüzdeki üç günü mü değerlendirmemiz gerekiyor nasıl oluyor bilgi verebilir misinizEvt cnm çatlamş
Pik ve ondan sonraki ilk 3 gn önemliymiş cnmPik olduğu günden sonra Önümüzdeki üç günü mü değerlendirmemiz gerekiyor nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederimPik ve ondan sonraki ilk 3 gn önemliymiş cnm
İyiyim şükür Allaha keyfim yerinde baluşum sen nasılsınOhh bugn ağlamıosn miniğim
İyiyim kuzummİyiyim şükür Allaha keyfim yerinde baluşum sen nasılsın
lsxjdfhksdj tüh keşke böyle giriş yapsaydım
Mekanın sahibi geldi
Bebeleri pistten alalım
İyiyim kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?