Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız valla ben de aynı doktor dışında kullanıyorum o yüzden gerginim ne güzel maşallah hayirlica kucağına da alırsın inşallah az kaldı zamanın ilaç saatlerine dikkat ettin mi peki

Aaaa görende bişey sanacak beni hhahahah
Ne zaman müsait kendileri acaba

gördüm şimdi mesajını canım özelden at doğum haritanı sallıyayım bişeyler

Naynnn bana bakmamıştı cukulatam
Bence bakabilir
Ben az çok baktım da ya çocuğun ikiz olacak ya da ikizler burcuna sahip çocuğun olacak diyor
Artı benimde gezegenim yokmuş
Aa atmışmıydın ki hiç görmedimm öncelikle seninde yükselenin oğlakk benimde yükselen oğlak ve yükselen oğlak için kasım-aralık ayı gebelik ayı diyolar. Tabi bizim gibi bahtsız bedevilerde işe yarar mı bilemiyorum 5. Ev ikizler yine gezegen yok Ayrıca yeni bir bilgi öğrendim gezegen yoksa o evde bulunan burcun yönetici gezegine bakılırmış. Tabii birde açılara. İkizlerin yönetici gezegeni merkür. Merkürde birden fazla gebeliği işaret eder 5. Evde ama ben sadece araştırmalar sonucuna edidiğim bilgiye göre yorumluyorum. Astrologlar beni topa tutmasın sonra açı yorumlamayı bilmiyorum çünkü

Bal0ncuk iban at kuzum arkadaşlara yollasınlar parayı hahahhaha

Baloncukuşummmmmm nabarsın
Heyyyoooooo ne diyorsun seeeeennnnn benim burcum oğlak yieaaaaaa
Kimbiler belki piyango bana da vurur bu 2 ay içinde inşallahhhh
Ben üstünkörü şeyler biliyorum sadece sen neler diyorsun böyleeee gezegenler filanlarrrrr bende atıyım mııııııı?

Kız valla ben de aynı doktor dışında kullanıyorum o yüzden gerginim ne güzel maşallah hayirlica kucağına da alırsın inşallah az kaldı zamanın ilaç saatlerine dikkat ettin mi peki
Doktora kalsa korona yüzünden hic vermiycekti korona bitince dev edelim ilac tedavisine demisti yakinda dogurcam

evet hep aksamlri yatmadan önce aldim . Olaki yan etkisi tutarsa diye . 1-2 saat oynamistir sadece

Inshallah sende de tutucak

Bal0ncuk çok şükür kalp atışını duyduk canım. İnşallah sağlıkla devam eder
Cok şükürrrr cnmmm
Gözün aydın olsun inşallah

Kırışırız demi cukom

Askos nereleedesn sen

İyiyim legoşum sen nasılsın
Herley yolunda demi

Elifim cok özledik nasılsın kuzu

Kimsecikler yokken totem yapayim. Bu haftasonu pespese hamilelik haberleri gelsin. Amin
Aminnnnnnnnnnnnnnn

İnşallah canım benim ben günde 2 kez alıyorum bir öğlen 12 bir de akşam 7

Yok fıstık atmamıştım
Bu ara çok yoğun çalışıyorum. Yazılanları hep geç görüyorum.
Yükselenim oğlakmıymışonu bile bilmiyordumgeçen yılla karışmasında.. Geçen yılda kasım ayında hamile kalmıştımvuvvvv birden fazla gebelik bir taşla iki kuş diyorsunValla çok çok güzel yorumladın canım pozitiflik verdin teşekkür ederim

ahh inşallah kasım Aralık ayı hepimizin yüzü gülürrrr inşallahh at at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…