- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.821
Kız valla ben de aynı doktor dışında kullanıyorumEvet femara kullanmistim . Ben doktor ile almadim doktorumdan haberisz kullanmistim.
kullanirken birseye dikakt etmedim acikcasi
Ama sonrasindan ovulasyon testi kullandim pik gününü kacirmayim diye nolur nolmaz diye .
Doktorum tam gün vermemisti 1,5 hafta demisti
8. gün itibaren kullanmaya basladim
Sonrasinda ztn ovulasyon testi ile ögrendim hamile oldugumu .
Ve piki gördügpn gün degerlendirdim catlama gününü degerlendirdim ve ondan bi gün sonrasini da degerlendirdim pik icinde3 gün boyunca degerlendirdim isimi saglama almak icin
bazilari cünkü pik de oluyor diyorlar bazilari catlama günü tutuyor diyo bazilari da catlamadan sonra deiynce garantiye aldim
ondan sonrasi allah kerim ovulasyon test olmasa hamiele oldugumu anlamazdim belirti vs yoktu .
Yatip dinlenryim fln da demedim hic.
Aaaa görende bişey sanacak beni hhahahah
Ne zaman müsait kendileri acaba
Aa atmışmıydın ki hiç görmedimmNaynnn bana bakmamıştıcukulatam
Bence bakabilir
Ben az çok baktım da ya çocuğun ikiz olacak ya da ikizler burcuna sahip çocuğun olacak diyor
Artı benimde gezegenim yokmuş
Baloncukuşummmmmm nabarsın
Heyyyoooooo ne diyorsun seeeeennnnn benim burcum oğlak yieaaaaaaAaaa görende bişey sanacak beni hhahahah
gördüm şimdi mesajını canım özelden at doğum haritanı sallıyayım bişeyler
Aa atmışmıydın ki hiç görmedimmöncelikle seninde yükselenin oğlakk benimde yükselen oğlak ve yükselen oğlak için kasım-aralık ayı gebelik ayı diyolar. Tabi bizim gibi bahtsız bedevilerde işe yarar mı bilemiyorum 5. Ev ikizler yine gezegen yok Ayrıca yeni bir bilgi öğrendim gezegen yoksa o evde bulunan burcun yönetici gezegine bakılırmış. Tabii birde açılara. İkizlerin yönetici gezegeni merkür. Merkürde birden fazla gebeliği işaret eder 5. Evde ama ben sadece araştırmalar sonucuna edidiğim bilgiye göre yorumluyorum. Astrologlar beni topa tutmasın sonra açı yorumlamayı bilmiyorum çünkü
Bal0ncuk iban at kuzum arkadaşlara yollasınlar parayı hahahhaha
Doktora kalsa korona yüzünden hic vermiycekti korona bitince dev edelim ilac tedavisine demisti yakinda dogurcamKız valla ben de aynı doktor dışında kullanıyorumo yüzden gerginim ne güzel maşallah hayirlica kucağına da alırsın inşallah az kaldı zamanın ilaç saatlerine dikkat ettin mi peki
Gozunuz aydin canim Ne mutlu haber!! Insallah saglikla gelsin!!Tünaydın canlar güne güzel haberlere başlayalım hamileyimbata 2 gün var ilk 5 dakikada çıktı. eşim hala uyuyor onun teli çalıp gizlice çektim inşallah yine aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Cok şükürrrr cnmmm
Kırışırız demi cukomAaaa görende bişey sanacak beni hhahahah
Aa atmışmıydın ki hiç görmedimmöncelikle seninde yükselenin oğlakk benimde yükselen oğlak ve yükselen oğlak için kasım-aralık ayı gebelik ayı diyolar. Tabi bizim gibi bahtsız bedevilerde işe yarar mı bilemiyorum 5. Ev ikizler yine gezegen yok Ayrıca yeni bir bilgi öğrendim gezegen yoksa o evde bulunan burcun yönetici gezegine bakılırmış. Tabii birde açılara. İkizlerin yönetici gezegeni merkür. Merkürde birden fazla gebeliği işaret eder 5. Evde ama ben sadece araştırmalar sonucuna edidiğim bilgiye göre yorumluyorum. Astrologlar beni topa tutmasın sonra açı yorumlamayı bilmiyorum çünkü
Askos nereleedesn sen
İyiyim legoşum sen nasılsınBaloncukuşummmmmm nabarsın
Heyyyoooooo ne diyorsun seeeeennnnn benim burcum oğlak yieaaaaaa
Kimbiler belki piyango bana da vurur bu 2 ay içinde inşallahhhh
Ben üstünkörü şeyler biliyorum sadece sen neler diyorsun böyleeee gezegenler filanlarrrrr bende atıyım mııııııı?
Elifim cok özledik nasılsın kuzu
AminnnnnnnnnnnnnnnKimsecikler yokken totem yapayim. Bu haftasonu pespese hamilelik haberleri gelsin. Amin
İnşallah canım benimDoktora kalsa korona yüzünden hic vermiycekti korona bitince dev edelim ilac tedavisine demisti yakinda dogurcam
evet hep aksamlri yatmadan önce aldim . Olaki yan etkisi tutarsa diye . 1-2 saat oynamistir sadece
Inshallah sende de tutucak
Yok fıstık atmamıştımAaaa görende bişey sanacak beni hhahahah
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelirGozunuz aydin canim Ne mutlu haber!! Insallah saglikla gelsin!!
Baloncukuşummmmmm nabarsın
Heyyyoooooo ne diyorsun seeeeennnnn benim burcum oğlak yieaaaaaa
Kimbiler belki piyango bana da vurur bu 2 ay içinde inşallahhhh
Ben üstünkörü şeyler biliyorum sadece sen neler diyorsun böyleeee gezegenler filanlarrrrr bende atıyım mııııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?