Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet seni de görücez şaşkın önceki düşüğümü temizlik yaptığım gün kaybettim yine aynısını yaşamak istemiyorum iş miş yok şimdilik kaplumbağayım
Bırak pis kalsın ev ya, iki kişi ne kadar kirletebilirsiniz ki zaten kuzum, yorma kendini. Böyle yüksek raflara, dolaplara falan da uzanma dikkat et canım valla bende göğüs hassasiyeti de başladı sanki ya kasık batması da var hâlâ ayyy

dikkat ediyim sağolasın umutlandırıp üzmek istemem ama senin de belirtiler güzel bence

Ben menerejiyim hesapları kesiyorum
Naynnn bana bakmamıştı cukulatam
Bence bakabilir
Ben az çok baktım da ya çocuğun ikiz olacak ya da ikizler burcuna sahip çocuğun olacak diyor
Artı benimde gezegenim yokmuş

Eklentiler

• Screenshot_20201120_220026_com.android.chrome.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20201120_220004_com.android.chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 34
Akmerim canm bildiğim kadarıyla sen de femara kullanarak hamile kaldin ben de klomene başladım da bana tavsiyelerin var mi
Evet femara kullanmistim . Ben doktor ile almadim doktorumdan haberisz kullanmistim.

kullanirken birseye dikakt etmedim acikcasi
Ama sonrasindan ovulasyon testi kullandim pik gününü kacirmayim diye nolur nolmaz diye .
Doktorum tam gün vermemisti 1,5 hafta demisti

8. gün itibaren kullanmaya basladim

Sonrasinda ztn ovulasyon testi ile ögrendim hamile oldugumu .

Ve piki gördügpn gün degerlendirdim catlama gününü degerlendirdim ve ondan bi gün sonrasini da degerlendirdim pik icinde3 gün boyunca degerlendirdim isimi saglama almak icin

bazilari cünkü pik de oluyor diyorlar bazilari catlama günü tutuyor diyo bazilari da catlamadan sonra deiynce garantiye aldim

ondan sonrasi allah kerim ovulasyon test olmasa hamiele oldugumu anlamazdim belirti vs yoktu .
Yatip dinlenryim fln da demedim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…