- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #180.801
Nasılsın bidenemmmmParem beni hiç sormuyorsn
Ama sorman gerek bence
evet seni de görücez şaşkınAmiin inşallah yaşaşkın ya çok iş yapma yavaş yavaş
Bırak pis kalsın ev ya, iki kişi ne kadar kirletebilirsiniz ki zaten kuzum, yorma kendini. Böyle yüksek raflara, dolaplara falan da uzanma dikkat et canımevet seni de görücez şaşkınönceki düşüğümü temizlik yaptığım gün kaybettim yine aynısını yaşamak istemiyorum iş miş yok şimdilik kaplumbağayım
dikkat ediyim sağolasınBırak pis kalsın ev ya, iki kişi ne kadar kirletebilirsiniz ki zaten kuzum, yorma kendini. Böyle yüksek raflara, dolaplara falan da uzanma dikkat et canımvalla bende göğüs hassasiyeti de başladı sanki ya kasık batması da var hâlâ ayyy
Merhaba ablaaaaaaa yazamadım kusura bakmayin aşılama yaptırmadım adet oldum bu hafta ve 3.gunu klomene başladım
Oy kıyamam sana..Merhaba ablaaaaaaa yazamadım kusura bakmayin aşılama yaptırmadım adet oldum bu hafta ve 3.gunu klomene başladım
Amiiinnn cümlemizin ablacım inşallah sen naptın bugün biraz okuyabildim grubu baya canlanmış doğum haritası falanOy kıyamam sana..
Hakknda hayırlısı olsun miniğim
Evet asteologumuzAmiiinnn cümlemizin ablacım inşallah sen naptın bugün biraz okuyabildim grubu baya canlanmış doğum haritası falan
Vallahi mesaj bile attım kendine meraktan
Ben menerejiyim hesapları kesiyorumVallahi mesaj bile attım kendine meraktan
İnşallah kuzum hayırlısı bakalımdikkat ediyim sağolasınumutlandırıp üzmek istemem ama senin de belirtiler güzel bence
Yeni gelenlere indirim yok muuBen menerejiyim hesapları kesiyorum
Ne zaman müsait kendileri acabaBen menerejiyim hesapları kesiyorum
Naynnn bana bakmamıştıBen menerejiyim hesapları kesiyorum
Ne zaman müsait kendileri acaba
Naynnn bana bakmamıştıcukulatam
Bence bakabilir
Ben az çok baktım da ya çocuğun ikiz olacak ya da ikizler burcuna sahip çocuğun olacak diyor
Artı benimde gezegenim yokmuş
Evet femara kullanmistim . Ben doktor ile almadim doktorumdan haberisz kullanmistim.Akmerim canm bildiğim kadarıyla sen de femara kullanarak hamile kaldin ben de klomene başladım da bana tavsiyelerin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?